07.06.16
19:34
Здравейте искам да попитам как да кача малко килограми че зацепих на 76-77.
Преди пушех и сега спрях допреди година и качих около 15-17 КГ значи съм бил около 60 преди... :D
Така де зецепих на 76-77 висок съм 185 см и мисля че тези килограми са ми малко взимах някое др протеинче но работата не стана мн мн и нз вече какво да правя - предимно ходя на Лостове .Благодаря предварително :)
Здравей
Наистина би било добре да опишеш някоя друга тренировка, как се храниш и “в движение” ще даваме съвети, ако можем. На колко години си? 15 килограма са много за качени след отказ от цигари от физически активен човек. Как си с подкожните мазнини?
07.06.16
21:36
Дано от тия снимки да се вижда нещо че камерата ми е не е от най най :D
Мазнини почти нямам и се оформям добре лека полека но за ръста ми мисля че тези килограми не ми седят както трябва....
22 години съм
За тренировки ходя на лостове и правя по 5-10 серии по 10-15 повторения КОФИЧКИ според зависи какво съм правил през деня.
Набирания вътрешен , външен захват по 3-5 серии по 5-10 повторения според зависи какво съм правил през деня .
Упражнения за перки също си правя 3-5 серии по 10.
Коремни преси от време на време ! :D
И редовно ходя да бягам и на стадион и отделно ходя да играя мач тук там но това не е всеки ден.... :D
Мнението беше редактирано от Никола Николов на 07.06.16 21:57.
07.06.16
22:53
казано от Dymag на 07.06.16, 21:30:
Здравей
Наистина би било добре да опишеш някоя друга тренировка, как се храниш и “в движение” ще даваме съвети, ако можем. На колко години си? 15 килограма са много за качени след отказ от цигари от физически активен човек. Как си с подкожните мазнини?
Написах го по точно :D
Мнението беше редактирано от Никола Николов на 07.06.16 22:53.
Приятелю, супер готин си и добре сложен като физика и всичко което трябва е да продължаваш да тренираш, и всичко ще си стане точно като го искаш. Самия ти си написал че става лека по лека - просто така става, а не изведнъж.
А как ти е храната?
08.06.16
10:23
казано от Dymag на 08.06.16, 01:52:
Приятелю, супер готин си и добре сложен като физика и всичко което трябва е да продължаваш да тренираш, и всичко ще си стане точно като го искаш. Самия ти си написал че става лека по лека - просто така става, а не изведнъж.
А как ти е храната?
От към хранене ям доста разнообразна храна но наблягам на месата вече кайми и яйца не спазвам някаква програма също и на овесени ядки наблегнах и повече млека и така ...