Go to work (за здраве и удоволствие)

Темата е заключена.

01.06.16
17:37

Привет банда!

Интересни дневници имате, повечето от вас ви следя изкъсо без да знаете :)

Цяла зима ходих на фитнес и исках да  си записвам тенировчиците и манджата, но уви, чак днес сколасах.

Сега фитнеса съм го поразредила, с колело ходя на работа - 10 км в едната посока. Започвам дневник, за да следя кога по колко км минавам на ден  и какво изяждам.

Вписвам вчерашния си рекорд - 37 км из града - до работа и обратно = 20 км, + 5 км  в обедната почивка, + до Южния парк...

01.06.16
20:51

Супер!
Веднъж “престрашиш” ли се с дневника и започнеш ли и да посвикнеш, после е лесно :)
Супер пак за стимула да търсиш движение и въздух, а не само “удобството” на градския транспорт... Как се справяш с колелото в движението ... Предполагам имаш основно път около велоалеите? (май за съжаление те не изобилстват в столицата ни) /въпреки че напоследък има някакъв прогрес/...

02.06.16
10:04

Честит дневник и успех! :)

02.06.16
12:56

Благодаря :)

Храната вчера - Овесени ядки с малко сирене за вкус; предпоследно за годината парче тиква с какао и кокос;
Извара + кисело мляко* + маслини + магданоз
Ориз с теле*
Чаша череши*
Яйца*, червени чушки* , извара

Само 20 навъртяни километра, нямах сили за повече заради предния ден. Даже и в обедната почивка не ми се въртеше. Може би днес - повече.

Храната ли ми е малко, апетита ли ми е голям - не знам.

Едно цитатче да си вмъкна тук, да ми напомня:
” Ако ти се струва, че се храниш правилно и тренираш правилно, ама нямаш резултати, значи само ти се струва”

03.06.16
12:28

02/06/2016

Храната - същата като предния ден, с изключение на вечерята - получи се много добра пица без блат. Сложих каквото имах - червени чушки, задушени гъби, сирене и отгоре няколко парчета кашкавал - много ми хареса. Ей такива простички манджи са ми любими. Стана за 10 мин.

Километрите - 34.

Прегрешения - 2. Като никога бира в Борисовата с приятелка и после у нас един много приятен лидълски сладолед за доизяждане.

По алеи почти не карам, защото няма такива от нас до работата ми.
Живея до мола на Стамболиййски, работата ми е до мола на Цариградско. Карам първо по еднопосочни улички, пресичам Витошка, Раковска, по Графа, и най - приятното място от целия маршрут - Борисовата. А днес беше уникално да минеш оттам - само свежест и птички. От време навреме се разминавам с някой напарфюмиран. Обичам парфюми, но като карам колело не ми харесват никакви аромати. Та от Борисовата, през Изгрев, кръговото по Цариградско, пак малко изкачване и  стигам Мегапарка. Това са 10 км. Ако заобиколя през НДК и малко по велоалеята на Евлоги Георгиев, километрите не са много повече - около 3 само.
В обедната ако карам - то е или до Метро, или до Дружба, или до Младост евентуално.

Ако има желаещи може да покараме заедно, но колелото ми е супер непретенциознои по- скоро карам за удоволствие отколкото за време.

Приятен уикенд! Движете!

Привет, Дани и добре дошла при дневниците. :)

Сега и ти ще бъдеш следена изкъсо. :D

07.06.16
12:44

03. 06
10 км до работа и 6 в обедната почивка - от Мегапарка до Метро, връщане, и после още малко в Младост 1. Общо за петък - 16 км.
Храната не я помня, не съм и записвала, но няма да е била лоша.
Колелото остана в офиса, аз продължих към Пловдив.

04.06 и 05.06 в Пловдив, без каране. Имах идеи за тичане на Гребната, но не се осъществиха.
Храната ...да кажем зареждаща. Нищо вредно, но преобладаващи въглени.
Бране на череши. Ядене на череши...

06.06
Докато си чаках колата за споделено пътуване към София, до мен на една пейка седна една жена, в последствие се разбра - туркиня. Заговорихме се. Искаше да й настроя алармата на архаичния телефон за 3ч защото тя не можела и пропуснала същата сутрин да закуси преди изгрева. По време на Рамазана, който започнал вчера, мюсюлманите не докосват храна и ВОДА през светлата част от деня. После, през нощта, наваксват....Друг вид фаст.

И след работа - 10 км до нас, само.
Щях да тичам в близкия парк, но заваля. Не ми върви на тичане, или все намирам причини...Така или иначе, не мога много, но все от някъде трябва да се почне.

07.06
Отново свежо утро в Борисовата, да си караш с кеф. Приказна гора..
Винаги съм си мислила, че само мъже могат да ме изпреварват по нанагорнището в Борисовата, което е преди тунела. Ми не. Този път ме изпревари една дори по-кръгличка от мен и въртеше здраво. Не е честно. Но това е - не се сравнявай с останалите и не съди по външния вид!
После пък видях познат колега, тичаше. Този човек с това тичане е станал фиданка, а и той какъв беше объл миналата година.
Но се направи че  не ме вижда...сигурно не искаше пак да си прекъсва кроса...
Засега 10 км, до края на деня - ще дописвам.
Храната - малки препечени филийки от домашния хляб с домашно кьопоолу; череши; кашу; до края на деня - ще видим.
:)

До края на деня станаха 30 км
Вечеря - салата от домат, рукола, магданоз, зехтин, морска сол и балсамов оцет и кюфте!

Спирам да слагам звездички на домашната храна, защото почти само такава консумирам, ще стане много шарено с тях...

Мнението беше редактирано от Дани на 09.06.16 17:36.

09.06.16
17:43

08.06
овесени със сирене
мюсли с кисело мляко
черещи, семки, кашу
3 яйца по панагюрски + салата домат,рукола,магданоз.

И скромни 20км.

09.06
овесени със сирене
мюсли с кисело мляко
череши, семки, кашу
зеле и свинско

Днес сутринта транспорта беше маршрутка поради технически причини...
Към нас - пеша. Същите 10 км които сутрин карам ще ги мина пеша...ако всичко е наред..
Като стигна Confetti на Графа - евентуално 1-2-3 различни топки сладолед!
:)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1