Калориен дефицит; бързото тяло за лятото; отслабване

Темата е заключена.

11.06.16
21:06

Здравейте . В момента съм си на нормален дефицит от 300 кцал от вс 2900 на които АЗ подържам тегло . Имам няколко въпроса.1вия е вярно ли е че 7200 и нещо kcal са равни на 1 кг масна тъкан .Какво ще стане ако се блъскаш всеки ден да гориш по 1000 kcal от cardio и треноровки дали за седмица и някой друг ден ще се свали 1 кг ? Друго въпросче е и ако подложим тялото си на 1 седмица само на 2грна кг телесно тегло протеин на ден . Имам предвид ако си 70 кг-140 протеин на ден . Ако всеки ден ядеш по 140 г протеин и около 50г въглен и 10 г мазнини. Дали за 1 седмица ще свалиш килограми и след тази диета да го нарека ще се нуждаеш от reverse ? Забравих да спомена че в тази седмица ще има и тренировки за всички мусколни групи с цел запазване на мускола,както и протеина за запазване също.

Модерация: Моля, уважавайте българския език и пишете грамотно!

Темата беше редактирана от Кольо Пияндето на 11.06.16 21:52.

11.06.16
21:29

казано от Стилиян Tp на 11.06.16, 21:06:

Здравейте . В момента съм си на нормален дефицит от 300 кцал от вс 2900 на които АЗ подържам тегло . Имам няколко въпроса.1вия е вярно ли е че 7200 и нещо kcal са равни на 1 кг масна тъкан .Какво ще стане ако се блъскаш всеки ден да гориш по 1000 kcal от cardio и треноровки дали за седмица и някой друг ден ще се свали 1 кг ? Друго въпросче е и ако подложим тялото си на 1 седмица само на 2грна кг телесно тегло протеин на ден . Имам предвид ако си 70 кг-140 протеин на ден . Ако всеки ден ядеш по 140 г протеин и около 50г въглен и 10 г мазнини. Дали за 1 седмица ще свалиш килограми и след тази диета да го нарека ще се нуждаеш от reverse ? Забравих да спомена че в тази седмица ще има и тренировки за всички мусколни групи с цел запазване на мускола,както и протеина за запазване също.

От опита си ,който имам в маратона мога да ти кажа ,че с тренировка се сваля яката и повече от 1000 к. .Може и да се изсукнеш главоломно.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1