05.06.16
17:20
Здравейте отскоро видях този сайт и реших да си водя дневник. Момиче съм на 16 години и искам да си стегна тялото от година започнах домашни тренировки не ходя на фитнес,а с каквото мога се опитвам сама да се справям. Имах проблеми с храната и родителите само ми се караха и пак до доктори се стигна. Сега наскоро започнах да ям както преди, старите навици се върнаха,което не е никак добре. Всички ми казват,че съм добре ,но аз не се харесвам просто не се чувствам добре не че имам някакво заболяване,но искам хубаво стегнато тяло не искам да съм перфектна манекенка или някоя с мускули и плочки. Вече не знам какво да облека изобщо не се харесвам с каквото и да било. А сега идва и лятото вече как ще обуя къси гащи :(. Моля ви ако някой знае повече или е имал подобен случай да ми даде съвет ,да ми помогне.Ще ви бъда много благодарна. Благодаря предварителено!
05.06.16
22:31
Здравей :) Дай малко повече информация за себе си. Колко си висока, колко тежиш, как се храниш и как тренираш :)
Успех с дневника!
05.06.16
22:42
Ами висока съм 167 и не съм се теглила скоро ,но последно бях около 53 килограма. Относно тренирането не съм тренирала от скоро ама иначе тренирах от един сайт фитнес инструктор правех един месец и имаше съвсем малък ефект, а от скоро ми казаха една програма insanity се казва ,от която имало ефект и много хора били доволни аз все още не съм видяла резултат. Започнах и да тичам,но се отказах сега мисля пак да започна и това е общо взето,а относно храненето преди се ограничавах от сладкото и тестените изделия, но сега започнах да ям ужасно много сладко и тестено не знам какво ми става напоследък :( :( От година не ям хляб и не пия газирано ама сладкото ми е като дрога няма спиране! И това моля те помогни ми!
05.06.16
22:59
казано от Борислава Филипова на 05.06.16, 22:42:
Ами висока съм 167 и не съм се теглила скоро ,но последно бях около 53 килограма. Относно тренирането не съм тренирала от скоро ама иначе тренирах от един сайт фитнес инструктор правех един месец и имаше съвсем малък ефект, а от скоро ми казаха една програма insanity се казва ,от която имало ефект и много хора били доволни аз все още не съм видяла резултат. Започнах и да тичам,но се отказах сега мисля пак да започна и това е общо взето,а относно храненето преди се ограничавах от сладкото и тестените изделия, но сега започнах да ям ужасно много сладко и тестено не знам какво ми става напоследък :( :( От година не ям хляб и не пия газирано ама сладкото ми е като дрога няма спиране! И това моля те помогни ми!
Лично от собсвен опит мога да споделя, че налитам на сладко, когато не ям въглехидрати (ориз, картофи, овес) достатъчно и протеини..Това е наблюдението ми. Ти хапваш ли такива неща? Не веднъж на 2 месеца ами поне 3-4 пъти в седмицата. Миля, че един балансиран режим( РБД ) ще ти дойде много добре :)
06.06.16
20:35
Да обичам да ям много картофи и ориз всякакви печени, пържени,варени. И какво казваш за хранителен режим?
казано от Борислава Филипова на 06.06.16, 20:35:
Да обичам да ям много картофи и ориз всякакви печени, пържени,варени. И какво казваш за хранителен режим?
За режима,пиши в търсачката и дай на тялото си време да свикне с новия начин на хранене и активност
Не става за ден! Успех!
Мнението беше редактирано от Веси на 11.06.16 00:15.
13.06.16
19:34
Добре благодаря ти! Но не мога да спра да ям сладко и тестено и все ям, а съм напълняла доста и не разбирам от хранителни режими. Ти ми показа ама не разбрах изобщо какво да спазвам. Трябва спешно да се стегна умолявам ви кажете какво да правя какво да спазвам и какви тренировки да правя! :(
13.06.16
21:49
казано от Борислава Филипова на 13.06.16, 19:34:
Добре благодаря ти! Но не мога да спра да ям сладко и тестено и все ям, а съм напълняла доста и не разбирам от хранителни режими. Ти ми показа ама не разбрах изобщо какво да спазвам. Трябва спешно да се стегна умолявам ви кажете какво да правя какво да спазвам и какви тренировки да правя! :(
Опиши какво хапна днес, за да видим в крайна сметка от къде идва този глад за сладко
14.06.16
21:30
Ами сутрин не ядох,защото станах късно. На обяд ядох картофи с ориз,сирене и лютеница. Следобеда ядох прясно мляко с бисквити и една паста. После някакви пак боклуци кръгчета подобно на зрънчо. И към 20:00 ядох грах и пак картофи с ориз. Това е за целия ми ден. По принцип не ям след 6,но сега напоследък все ям след 6 ще трябва да поспра. Това е. Какво да правя? Ако трябва ще спазвам хранителен режим за стягане ама сега като ходя на училище няма как да спазвам часовете иначе нямам проблем. Каквото трябва ще направя,само да има ефект и резултат!
14.06.16
21:51
казано от Борислава Филипова на 14.06.16, 21:30:
Ами сутрин не ядох,защото станах късно. На обяд ядох картофи с ориз,сирене и лютеница. Следобеда ядох прясно мляко с бисквити и една паста. После някакви пак боклуци кръгчета подобно на зрънчо. И към 20:00 ядох грах и пак картофи с ориз. Това е за целия ми ден. По принцип не ям след 6,но сега напоследък все ям след 6 ще трябва да поспра. Това е. Какво да правя? Ако трябва ще спазвам хранителен режим за стягане ама сега като ходя на училище няма как да спазвам часовете иначе нямам проблем. Каквото трябва ще направя,само да има ефект и резултат!
Първа грешка - не закусваш!
Второ- прекалено много въглехидрати без никакви протеини - за обяд вместо ориз+картофи+лютеница, хапни картофи ИЛИ ориз с една пържола + салата
След обяд вместо бисквитите с паста - сурови ядки (бадеми,кашу...) с млякото, сигурна съм, че има около училището или ако няма си носи в раницата (няма да ти се ядат боклуци после)
Трето - вечерята пак много въглехидрати и за това изпитваш този глад - опитай яйца на очи, бъркани със зеленчуци ...или..риба на скара,фурна...или...пържола пак със зеленчуци
Пий вода !
16.06.16
07:16
Добре. Благодаря,че ми помогна сега се сетих, че може с тези храни,които ми препоръча да си изготвя нещо като хранителен режим,но какви тренировки да правя. Сега уж гледам от един сайт фитнес инструктор някаква програма какво е това момиче,но дали ще им а ефект. Искам някакви тренировки,от които има ефект и хората са доволни,а не напразно да се потя и изморявам!
казано от Борислава Филипова на 16.06.16, 07:16:
Добре. Благодаря,че ми помогна сега се сетих, че може с тези храни,които ми препоръча да си изготвя нещо като хранителен режим,но какви тренировки да правя. Сега уж гледам от един сайт фитнес инструктор някаква програма какво е това момиче,но дали ще им а ефект. Искам някакви тренировки,от които има ефект и хората са доволни,а не напразно да се потя и изморявам!
Копирай тук програмата,която мислиш да опиташ,за да ти дадат хората мнение.
Да се потиш и изморяваш е само хубаво според мен. Няма да има смисъл единствено,ако не промениш начина на хранене.
Ползвай търсачката на сайта.Има огромно количество информация.