Work hard, dream big

Темата е заключена.
Прескочи до:

20.06.16
22:45

ей маце, сега трябва да отговоря и на чакалите :) само чакат да се обърне лъвът.
четем се нещо се нещо ама май не се рабиране много добре :) . я кажи честно идва ли ти редовно ? не че ме е страх :) просто ако е родовно , значи и всичко е наред.
бе сложи в тая вода сутрин и малко истинска сол и пробвай 2 седмици докато ме няма.
много ясно сама си правиш сока , амо то вече бъза увехна, догодина :) за ментата рабира се че е майтап. предполагам само нея си пробвала :) пий вода, какво е това чудене какво да пия? вода. само течащата вода не се разваля! купешката не се знае кога и в какво е бутилирана. разбира се че ще пиеш но когато няма чешняна :) ломонада та ломинада. лимонада е вода с лимон. всеки уважаващ се спортист има вода, кутии с храна, буркани и прочие в раницата. не защото не може да си купи , а защото няма подходящо нещо :) бъди спортист. вземаш една тенджера 5 литра, изцеждаш вътре де да знам 4-5 лимона, потрокали що не. и готово. За подсладител може мед или пекмез. готовара смес сипваш в бутилка и хоп в сака. това е.
За млякото писах че е храна за телета и е безполезна за възрастен човек. млечните продукти фифти фифти :) проблема е че няма вече хубави. коментирахме наскоро. примерно истинско бяло българско саламурено сирене се намира изключително трудно след края на миналия век. това че пише сирене, кисело мляко, сол не значи че това са е сирене, кисело мялко ,сол. аз ям рядко заразени сирена, горгонзола примерно. то че млянко няма няма , но поне някой полезен микроб да хапна :) та не ти е никакъв проблем.
защо трябва да се залъгваме до обяд? не може ли една кутия или буркан , слагаш си изварата примерно вътре и я ядеш 2-3 часа след закуска. може да ядеш много пъти на ден, но по малко. нека едно от тия храненета да е 2 лъжици сусамов тахан. използвай и семена от сусам , лен и др, но по много малко , като подправки за салати примерно. въглехидратите не са важни но мазнините са важни :)
държиш на въглехидратите, то така е по добре. от много стискане после много разврат става :) аз комбинирам. примерно леща с ориз си вариш, разделяш я на 3-4 буркана и в хладилника. всяка сутрин , само притопляш. зърнени може примерно просо, шпелта, щир, и др. защо не и микс ? ама малко трябва да ги зашарваш с вода. и никога не яж топла храна ама никога. тя трябва да е поне под 20 градуса. като чуеш супа, ама гореща да е бягай далеч :)
извара с бабан е глупост. плодовете се ядат отделно от всяка друга храна, особено с тойте проблеми.
кимион и риба, трябва да запалиш скарата че замириса на кебапчета :)
между другото на скара е по добре, маринова се по следния начин. вземаш една чиния, на дъното сипваш зехтин примерно, в зехтина малко соев сос и черен пипер. слагаш рираба и отгоре и правиш същата процеруда отгоре, ако е цяла и вътре. добре я въргаляш в маринатата и я оставяш малко. после мяташ на скарата, фурни тигани. ако сложиш и чесън ще станя върха. ако печеш във фурната , режеш един пипер на кръгове и хвърляш отгоре. не се притеснявай за чесъна, ако никой не ще да те целува , аз съм фен и на двете , ще те взема :)

усмихвай се.

казано от Алкин . на 20.06.16, 22:45:

ей маце, сега трябва да отговоря и на чакалите :) само чакат да се обърне лъвът.
четем се нещо се нещо ама май не се рабиране много добре :) . я кажи честно идва ли ти редовно ? не че ме е страх :) просто ако е родовно , значи и всичко е наред.

Всеки месец като швейцарски часовник :Д хаха. Защо питаш? Имала съм проблеми, но преди години и то за кратко, но всичко мина отдавна...

бе сложи в тая вода сутрин и малко истинска сол и пробвай 2 седмици докато ме няма.
много ясно сама си правиш сока , амо то вече бъза увехна, догодина :) за ментата рабира се че е майтап. предполагам само нея си пробвала :) пий вода, какво е това чудене какво да пия? вода. само течащата вода не се разваля! купешката не се знае кога и в какво е бутилирана. разбира се че ще пиеш но когато няма чешняна :) ломонада та ломинада. лимонада е вода с лимон. всеки уважаващ се спортист има вода, кутии с храна, буркани и прочие в раницата. не защото не може да си купи , а защото няма подходящо нещо :) бъди спортист. вземаш една тенджера 5 литра, изцеждаш вътре де да знам 4-5 лимона, потрокали що не. и готово. За подсладител може мед или пекмез. готовара смес сипваш в бутилка и хоп в сака. това е.

Ще го направя това, обещавам, особено като ме “буташ” така да правя някакви неща се чувствам по отговорна и стимулирана :Д Така да бях и с фитнеса ...

За млякото писах че е храна за телета и е безполезна за възрастен човек. млечните продукти фифти фифти :) проблема е че няма вече хубави. коментирахме наскоро. примерно истинско бяло българско саламурено сирене се намира изключително трудно след края на миналия век. това че пише сирене, кисело мляко, сол не значи че това са е сирене, кисело мялко ,сол. аз ям рядко заразени сирена, горгонзола примерно. то че млянко няма няма , но поне някой полезен микроб да хапна :) та не ти е никакъв проблем.

защо трябва да се залъгваме до обяд? не може ли една кутия или буркан , слагаш си изварата примерно вътре и я ядеш 2-3 часа след закуска. може да ядеш много пъти на ден, но по малко. нека едно от тия храненета да е 2 лъжици сусамов тахан. използвай и семена от сусам , лен и др, но по много малко , като подправки за салати примерно. въглехидратите не са важни но мазнините са важни :)
държиш на въглехидратите, то така е по добре. от много стискане после много разврат става :) аз комбинирам. примерно леща с ориз си вариш, разделяш я на 3-4 буркана и в хладилника. всяка сутрин , само притопляш. зърнени може примерно просо, шпелта, щир, и др. защо не и микс ? ама малко трябва да ги зашарваш с вода. и никога не яж топла храна ама никога. тя трябва да е поне под 20 градуса. като чуеш супа, ама гореща да е бягай далеч :)

Това с по-по малко и по начесто трябва да го пробвам ,  варянтът с изварата ми харесва също, мерси :) Колкото до въглехидратите...не държа чак толкова, освен сутрин, после си наблягам повече на зеленчуците като че ли със яйца/месо/риба...

извара с бабан е глупост. плодовете се ядат отделно от всяка друга храна, особено с тойте проблеми.

кимион и риба, трябва да запалиш скарата че замириса на кебапчета :)
между другото на скара е по добре, маринова се по следния начин. вземаш една чиния, на дъното сипваш зехтин примерно, в зехтина малко соев сос и черен пипер. слагаш рираба и отгоре и правиш същата процеруда отгоре, ако е цяла и вътре. добре я въргаляш в маринатата и я оставяш малко. после мяташ на скарата, фурни тигани. ако сложиш и чесън ще станя върха. ако печеш във фурната , режеш един пипер на кръгове и хвърляш отгоре. не се притеснявай за чесъна, ако никой не ще да те целува , аз съм фен и на двете , ще те взема :)

Мерси, ще изпробвам още довечера ;)

усмихвай се.

20.06.2016

Сутринта станах в 6 тичах до към 6.30. Чувствам се много заредена след тичане. Прибрах се, пих кафе с мляко и после ходих 40 мин до работа.

Закуска: Извара с овесени ядки (вече ще сменям тази закуска)
Кафе с мляко
Обяд:  Салата- моркови, цвекло, спанак, сусам, и мус от сирене, старнен дресинг + Пуешки стек (от Хепи) със зеленчуци на скара (моркови,тиквичка,картоф)
следобяд: Бяло фрапе, бадеми, мисля някъде около 30-40 гр
Вечеря: Пъстърва (400гр) със зеленчуци на фурна овкусени със зехтин  и подправка за риба + салата - ДиК,айсберг, тиквички

Вода - над 3л
Мултивитамини, алое вера, пробаиотик

Здравейте в този летен ден...На мястото,където работя (все още) ни се развали климатика и в цялата сграда няма климатик и се варим в собствен сос!!! ужасно... след работа се чувстваш все едно си ходил на фитнес и си тичал 3 часа... Като цяло няма и работа и по цял ден се чудя какво да правя, дори си взех учебника да чета за изпит (не свързан с магистратурата ми, ами изпит за сертификат) и сега това ще правя...

Тренировки няма, освен тичането, което си правя всяка сутрин. Обмислям вариянта за йога в нас, тъй като в квартла, където живея няма групи за йога, а не ми се ходи в центъра приемрно.

Храна (22.06.2016)
Кафе с мляко
Закуска: 2 яйца, около 100 гр извара и овесени ядки във вода + мултивитамини А-Я
Обяд: Салата - лимец, авокоадо, спанак и още неща не помня вече, нова е в Хепи :Д и пилешко филе на скара
След обяд: Бяло фрапе без захар
Вечеря: Сьомга на фурна (220 г. с.с.) с карфиол, тиквичка и брюксеско зеле с масло на фурна

Вода: над 3 л. , чай мента и маточина

23.06.2016

Ставане късно днес...закъснях и за работа :Д

Закуска: Извара 250 грама с овес 3 с.л.
Обяд: В един арабдски рест. - Табуле салта с пилешка пържола, хумус, шопска салата
Вечеря (по план):  Пъстърва на фурна с обичайните зеленчуци на фурна + салата

Сутрин мислих да почна да закусвам плодове - праскови или  нещо друго. Иска ми се нещо по-леко да е... После установих, че с плодове няма да се наям по никакъв начин, а не винаги имам възможност да ям нещо между закуска и обяд...и сега се сетих за една комбинация - настъргани моркови с домат и извара около 150 грама и 1 яйце примерно (слагам в кутийката и в работата си закусвам) :Д Просто в тези жеги ми се яде нещо такова...по водно да речем :Д Какво смятате ? :)

Мнението беше редактирано от Никол Иванова на 23.06.16 14:40.

Здравейте :) Много готин и положителен ден :) Честит празник на всички празнуващи ;) тъй като ми е последна седмица в работата (преди да започна новата..) и е много лежерно, за сметка на предните месеци ;)
Станах в 6 сутринта отпочинала... ходих да си тичам на игрището пак, умерено темпо около 30 мин...
после пеша до работата около 30 мин пак
Когато се прибрах правих клекове , с гиричките упражнения

Храна:
Закуска: Извара 250 грама с овесени ядки, чай мента
Обяд: Пилешка пържола със салата ДиК, гарнитура печени зеленчуци
Вечеря: обичайната ;)

Вода много над 3 л. (пия много вода!)

Здравйте :)

Вчера видях, че имам целулит по краката :( Ужас... Някой случайно да знае как да се справя с този проблем. Другото, което установих, е че съм отпусната, имам в предвид, че не съм оформена и това ме дразни (на кг съм окей, но знаете за какво говоря). Освен с фитнес, има ли друг начин, по който мога да се стегна? Не обичам много фитнес залите, подтискат ме наистина много :(

Като цяло последните 2 дни минаха доста активно, не съм се застоявала, дори бях на масаж - 70 мин ;)

Храна:
Закуска - 250 гр Извара, 3 с.л. овесени ядки, 1 л ленено семе
Обяд: Салата с лимец, авокдао, спанак, цвекло, моркови , дресинг лимон и зехтин + пуешки стек около 180-200 грама готово състояние
Вечеря (план): Ципура на скара със салата или печени зелнчуци на скара, зависи колко време ще имам :)

вода около 3 л, кафе с мляко

Забелязала съм, че се храня като часовник, горе долу по едно и също време всеки ден огладнявам и това от една страна е хубаво, но от друга не, защото ставам нервна ако не ям , когато съм гладна :Х Трябва да проемня това някак си :)

02.07.16
16:49

казано от Никол Иванова на 27.06.16, 15:30:

Вчера видях, че имам целулит по краката :( Ужас... Някой случайно да знае как да се справя с този проблем. Другото, което установих, е че съм отпусната, имам в предвид, че не съм оформена и това ме дразни (на кг съм окей, но знаете за какво говоря). Освен с фитнес, има ли друг начин, по който мога да се стегна? Не обичам много фитнес залите, подтискат ме наистина много :(

имам една вълшебна сопа, ама наистина сопа, оправя всичко :) боли ги, реват , викат ми идиот, говедо простак но знаеш ли как ги оправя? да истинска сопа, каквато имаше учителя ми по история едно време. та тя оправя целолита. незнам какво е това но предполагам подкожни мазнини. кой има подкожни мазнини ? който яде прекалено много , налива се с глупости като витамини, хранителни добавки, хормони, лекарства, алкохол, кафе , цигари и прочие. толкова много глупости не са нужни на организма, много ясно ще ги складира някъде. а като го питат тренировка някаква днес? никой не е казал че тренировка е фирнес, има и тенис примерно и хиляди други. отговарят: тренировка днес не е имало ? какво по дяволите е това време в българския език ? минало безжелателно, минало мързеливо ? било проблем на жените. щом има жени без целолит и мъже със , значи е лакомия и мързел. при премахването му ще се оформи и тялото.

казано от Никол Иванова на 27.06.16, 15:30:

Забелязала съм, че се храня като часовник, горе долу по едно и също време всеки ден огладнявам и това от една страна е хубаво, но от друга не, защото ставам нервна ако не ям , когато съм гладна :Х Трябва да проемня това някак си :)

пропуснати уроци по биология. един руснак мисля че беше правил едни опити с едно куче. слага пред него една лампа. светва лампата и му дава нещо за ядене. и така доста време. след което само светвал лампата без да дава нищо за едене и лигите на кучето потичали. нещо такова се е получило. зле е. ще има симптоми на глад , без да имаш нужда от храна, просто казано да си гладен. казах ти храни се примерно 6 пъти на ден в различно време ако може но с малко храна. буквално 100 грама. храни се с любов, бавно, не преяждай. с две риби на ден мисля че ще отселее и една 130 килограма мечка :) щом те кефи да ядеш трябва да размърдаш гъзо. ако не , спри да ядеш толкова. което е най доброто. незнам защо не ги правиш тия неща. сигурен съм пак ще има извара с овесение ядки, няколко салати и 2 риби на ден. чудя се кога ли ще напишеш? днес ходих в гората за пачи крак. почистих ги, сварих ги в собствен сос, накрая добавих масло, малко сол , шарена сол и станаха божествени. незнам кой ти е казал да ги ядеш тия неща но може да направиш някоя глупост някой ден :) . дано да е само един ден. може да има всъзка и със целолита. аз в момента се късам да ям, череши, вишни ,ягоди, коприва, гъби, боб, рядко вратна пържола и прочие. мисля че ще минавам вече на домати краставици, пипер, маслини, и подобие на бяло българско саламурено сирене до септември, когато ям само ябълки, шипка, боровинки и круши :) не се храня в заведения за обществено хранене, понеже знам за какво става на въпрос :) зареждат се най евтините неща, които са или се овкусяват със мононатриев глутамат. независимо колко лукс е. с търговец работа да си нямаш.

та какво щях да пиша ? а да. щом като почасовник идва , значи си здрава, не прецаквай това :)
за храненето се разбрахме. храни се малко, няколко пъти, правилно и с любов.. трябва да има достатъчно протеин, който е много по малко отколкто си мислиш, въглехидрати които ще изразходваш за деня. ако един ден са по малко, на другия ден повечко. и мазнини, като казвам че са важни това не значи че трябва да се ядат много :) овкусяване на салати, готвене, общо лъжица и половина примерно :) , малко ядки , малко семена и в месото, яйцата има. комбинацията е важна. това е то, торти ,щоколади, и др. само по празници :) не е зле да гладуваш , най добре на седмица един ден, но като за начало и на месец става :) ако огладнееш много пий малко фреш. човек трябва да е по принцип на диета за да може да яде когато си иска каквото си иска :) и да не боледува много ясно. това е то правилното хранене е диета. някои го свързват с отслабване, което е погрешно, тогава най вероятно вече е прекалено късно :)  нещо като извинението, което за мен е да се изака някой на бялата ми стена , да звеме един парцал , да започне да търка и да вика извинявай :) е не си ивинена . то вони ма :)
за фитнеса няма и да те надъхвам. като чуя жена да прави клякане и мъртва тяга, нещо ми става. но не е това , което си мислиш :) това са тежки и травмиращи упражнения. тялото трябва да е слабо с ясно оформени мускули, в нинакъв случай много големи и достатъчно подкожни мазнини. най лесно се постига с полски , физически труд . модерен живот , та модерен живот, еми виждаш какво става. пълнееш по цял ден, чудиш се какво да правиш. колко време ще тренираш ? година ? 5 ? 10 ? все някога ще ти писне. ни мускули ще останат ни нищо , само контузиите, размазаните колена и боляшият кръст. за лакти, китки и подобни да не говорим. не ти трябва. бягай си, ако позагрееш бягай още :) може 5 набирания примерно , лицеви, ръцете малко, гирички мирички, уред ако имаш вкъщи. гинмастика и подобни са ти напълно достатъчни. има хиляди други спортове, гимнастики, движенияи прочие. важно е да обхващаш всички мускули. а най важното мерак и пот да се лее. не може да ме впечатлиш с масаж :) йога е начин на живот, за там доста хляб още трябва да ядеш. или усещаш вече че имаш нужда от редовни клизмички :)

още пиеш ли ги тия лайна шях да напиша :) валериани ли , паркизан ли ? лека срещу тежко психично болното общество ? ако да спри веднага. просто си спазвай правилата :) не бъди толкова емоционална. само секс, без чувства :) вкараш ли ги ще боли, демек ще има проблеми. слабият контрол над чувствата, желанията и пточие води проблеми и болести.

усмихвай се.

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1