Strawberry Diary

Темата е заключена.

08.07.16
11:59

Тренирах, отслабнах, спрях, започнах пак да ям всичко и резултатът е налице. Много обичам да ям вкусна и разнообразна храна и това ми е най-големият проблем. Не съм сигурна защо си правя дневник тук, при положение, че нямам идея как се казват упражненията, които правя, следователно не мога да ви ги споделям, но ще пиша за моята любима хранааа ☺
Стартирам с 164см височина и 58.3кг
Днес менюто ми се очертава по-постничко, тъй като имам доста неща да свърша и тренировката ми ще се изразява само в каране на колело.
Обикновено се старая да ям 3 пъти на ден, но днес ще е така:
Закуска -  2 x кафе с мляко
Вечеря - сьомга на скара Със салата от моркови, авокадо, кълнове, ядки и медено горчичен дресинг ☺
Това е от мен за днес

08.07.16
14:04

Здравей!

В сайта има много подробно със снимки и видеа показани много видове упражнения.
На мен ми бяха от полза,потърси ги!
Успех със целите!

2 пъти хранене на ден не е окей... 3 пъти, към което се стараеш е минималното.. Включи и поне едно междинно (плод, сурови ядки - примерно)

08.07.16
16:43

казано от Севдалина Тасева на 08.07.16, 16:20:

2 пъти хранене на ден не е окей... 3 пъти, към което се стараеш е минималното.. Включи и поне едно междинно (плод, сурови ядки - примерно)

Аз си хаовам по 3 пъти, с малки изключения като днес ☺
Мерси за съветите

казано от Strawberry на 08.07.16, 11:59:

Много обичам да ям вкусна и разнообразна храна и това ми е най-големият проблем.

Това не е проблем. :) Хубав режим, с пълноценна храна, с предимно качествени продукти (минимално присъствие на “джънк”), разнообразни, вкусно приготвени и цялостно съобразени с целите ти - ще постигаш резултати. :)

Добре дошла и успех!
Ще помагаме при названията на упражненията. Разгледай тук.

казано от Севдалина Тасева на 08.07.16, 16:20:

2 пъти хранене на ден не е окей... 3 пъти, към което се стараеш е минималното.

Защо смяташ така? Няма някакви строги и общовалидни правила за броя хранения дневно.
Може да постига целите си и да се чувства добре при 1, 2, 3 хранения. Може и при повече, ако усеща, че има нужда от това, но в случая май не е така.

мета-анализ

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1