29.06.16
23:18
Преди лягане реших да цъкна тука, ако може да ме мотивира тази работа. Кръстих се рисковия щото 1,8м 115 кг и вече риска от инфаркт и тем подобни си става все по реален. На 27 с ужасно хранене. Поне вече 3 месеца поред ходя да блъскам. Още малко и ще си подобря рекорда. До сега за 10 години сигурно 10 пъти съм почвал по 2-3 месеца и после заеба. Пфф 11 часа е, утре съм на работа, новата ми работа 3ти ден ще ми е. 8 часа прав на едни машини - доста анаболно и възстановяващо занимание -хаха. Ае утре ако намеря време пак ще пиша.
Темата беше редактирана от Stoyan Ivanov на 07.07.16 20:16.
Честит дневник!
Целите ти сигорно ще са 1. добра храна 2. добри тренировки 3. цялостно отслабване ;)
Успех!
30.06.16
17:59
Идва нов месец и най-добре с малки стъпки и малки цели. Първо ми се иска да огранича захарта. Много я ям или постя 2-3 дена и след това като прасе нападам. За целта ще лапвам повече въглехидрат по на често, особено когато съм на работа. Белтъка си е задължителен, а мазнините както си му е реда - зехтин, ядки, омега 3 съм си купил. И така де, целта на 1 август е да съм към 105 кг, малко поизлъгах не съм 115, а към 112 някъде :) Все се каня да направя един ден фастинг, примерно петък след работа последно да ям, цялата събота глад и неделя сутринта полека да подкарам влака.
Значи лепнах да гледам Боди Конструктор и много неща научих от пичовете. Всички епизоди и допълнителни неща гледах. Евала направо за 3-4 месеца много неща научих и ся имам някакво самочувствие че поне ще знам какво правя.
Ами ае, цел—- 1 август към 105 кг да съм. И да пстна снимка ква ли полза да си показвам дебелото тяло. Не знам, може, ща видим.
01.07.16
21:33
Какъв ден само, ще започна с вечерта на 30.06. Ударих 2 литра бира на гладно и 2 дюнера 1 час след бирата. И си легнах в 10:00, и така де, 1 юли доде
0:30, 2:30,3:30 ставане за 200-300 грамови глътки вода
05:00 ставане и още вода + 50мл алое сок
06:00 закуска овесен кекс 100-120гр(домашен) + 2 белтъка + 1 хапче Омега3
07:00 дъвка орбит (грешка)
08:00 кафе без захар от машината
12:00 пилешки шницел с домат + 4 филии бял ляб
12:30 мляко с шоколад от машината
17:10 у нас съм УБИТ
17:20-17:45 на леглото с опънати крака нагоре на един стол
18:00 БЦАА 3 гр
18:30 в фитнеса пих 1 протеин
18:30-19:45 гръб 3 упраж, 1 урж задно рамо, и предмишница 3 урж
21:00 2 дюнера големи само с чеснов сос, горчица и пилешко
21:30 - и до сега 1,5 литра бира
И те така друго не мисля да поемем за днес. Не трябваше да пия бира, ама бащата беше взел. Големи дупки ми се получават от 8 до 12 и 12 до 17. Съб и Нед почивам, така че е идеален момент в Съб да съм на по-прилични калории, в Нед пак кротко, но вечерта ще хапна добре, за да ми е добре Понеделник сутринта за работата. Еми това е плана, той е ясен, но дали ще бъде спазен...
03.07.16
08:21
Съботата вървеше добре, ниски въглехидрати, повече месо. Вечерта обаче се поддадох и пих 0,5л кола и 100гр шоколад. Съботата беше почивен ден, имах много сън. Днес съм отпочинал и ми е ден за ръце и корем във фитнеса. Няма да се заканвам как ще ям, че да не чийтна диетата пак.
Добре дошъл и успех.
Целта ти е да свалиш килограми. При това положение, отделен ден за тренировка за ръцете , поне за мен е излишен. Така или иначе не си написал по каква програма тренираш.
Отслабване на дюнери е интересна концепция. Също и честото хапване на въглехидрат, за което си писал..не е много ясно каква ти е идеята.
“Големи дупки ми се получават от 8 до 12 и 12 до 17”
Нищо фатално. Гледай трите хранения да са читави и да не опукваш по шоколад+бири, пък дупките да не те притесняват.
По-горе си написал, че лежиш след работа и преди фитнес. Поне при мен, това ми действа доста скапващо. Легна ли, много бързо минавам в режим почивка и може да не стана за фитнес.
03.07.16
19:41
Тъй като се смятам все още за начинаещ и гледам да наблягам на постоянство и хранене. Да свикне малко мускула, сухожилията да се адаптират, един вид лекичко да тръгне влака. За 3 месеца не мръднах на кила - заради лошото хранене, но усещам как силата и издържливостта ми се вдигнаха. Последния седмичен цикъл ми беше: гърди с рамо—- Гръб, предмишница, корем—- бицепс с трицепс—- крака. Ако се бях хранил нормално щях да съм свалил , ама ми е слаба психиката и се поддавам на боклуци и бира. Въглехидратите по често гледам да ги приемем, защото когато съм на работа имам нужда от гориво.На работа 8 часа прав и се иска и концентрация и мислене. А за лягането преди тренировка го правя след работа с цел да отпусна краката, които са пълни с кръв от стоенето и усещам голяма тежест. 20 мин + музика - хем да олекнат краката, хем релакс и настройка за фитнес.
04.07.16
22:12
Добър ден днес
05:50 алое сок 50 мл
06:20 овесен кекс 100 гр + половин банан + омега3 - 1 хапче
8:00 кафе без захар
8:00-12:00 работа
12:00 пил. пържоли с домати и краставици, 5 филии хляб + малко оцет, олио и сол
12:40 капучино без захар
12:40-16:40 работа
17:40 БЦАА 3 гр
18:00-19:40 фитнес - трицепс 3 упрж. бицепс 3 упж., на пътеката 30 мин от които 20 мин с наклон 15 и 4.5км
19:40 протеин и бцаа 2 гр
20:45 пил бут с ориз, препечени филии пълнозърнести с масло, чесън
22:30 ЗМА ще пийна 1 или 2 хапчета
Ръцете трябваше да ги направя вчера, ама не можах да отида в Неделята.
За кво си давам парите за протеин от фитнеса, а не си купя, да ма пита човек.
Да не казвам за утре защото да не стане пак нещо.
И така де, да споделя една мисъл. Фитнеса си е спорт за богати хора, супер скъп и изискващ. Ей ся хората дето са по-заможни хем могат да си позволят по-добро хранене и добавки, хем по-малко се блъскат в работата си или не работят изобщо. Аз като съм беден и излиза че си давам парите на вятъра, за кво ми е някво мускулесто тяло, само да му имам масрафа, по добре да се стремя към едно тяло на футболист, хем по евтино, пък и мацките най-много на тоя тип се радват. Хаха тръгнал съм да разсъждавам на тая тема, а утре може да ме цъкне някой сърдечна криза заради големия процент мазнини. Както и да е, качих си силата за 3 месеца и като цяло започвам да се чувствам по непознат начин. Още 2-3 месеца и ще съм направил 6 месеца без прекъсване, което си е рекорд. Не мога и да се набирам или пък кофи да правя, това също си е цел за постигане.
07.07.16
20:15
Във вторник се натрових на стола в работата, болки в корема, разтройство. Срядата направих корем, предмишница и 30 мин на пътека с 15 наклон и 4км в час. Днес почивка и за сега съм на по-малко въглехидрати. Към 9-10 една салата от моркови и зеле ще лапна и това ще е. Направо нямам сили да пиша, вчера бях убит от работа и 30 мин на пътеката. Тая работа с почасовото писане е хубаво нещо ама днес не ми се играе. Като цяло вчера и днес се храня добре и без захар или бира. В понеделник на обед ядох таратор -1во и 2ро пилешка кавърма (пилешко, лук, гъби и това всичкото беше завито в яйце, като омлет) за десерт мляко с шоколад от машината. И след 1-2 часа—реакция—- Големи болки, дрискане, гадно ми стана, бях се настроил за тренировка. Извод - да не се месят храните. Майка ми взе една добавка за стомаха—- ПРОБИЕН гастро —хран. добавка. Не заради понеделник, а по принцип от месеци не ми е наред корема, дори да се храня нормално, пак имам разтройство или меки, пихтиести фекалии. 113 кила на 1 юли, 1 август is coming
12.07.16
20:15
Какъв дневник само стана, само философствам, а не пиша как ям или как тренирам. Днес след тренировка пак съм много изморен имам 2-3 часа да почина и да лягам. Ще трябва да почна да си записвам на едно тефтерче, че се забравя, пък си е и усилие да си спомняш такива неща след тежък ден.