Така, последната седмица не ходих на фитнес, но от понеделник започвам отново.. HYPE!
Иначе ми казаха, че сега докато бълква трябва да тренирам, иначе само мазнини, ама .. една седмица само бях спрял.
Та, имам и един quick question- мога ли да приемам Комбуча, имам ли в момента някаква нужда от нея, докато тренирам или тя е само за напреднали “културисти” ( Има информация в тази статия- http://www.bb-team.org/articles/2874_kombucha-chudotvornata-chaena-gaba , но искам все пак да питам ) ?
Сега да разкажа една история ...
Вчера съм във фитнеса и си тренирам с приятели, тренирахме гръб и рамене.
Стигнах до мъртвата тяга и започнах да я правя с 60 килограма и един мъж дойде, и започна да ни разпитва за годините и килограмите, ние естествено му казахме, че сме на 14 и килограми ни и той така ни загледа, засмя се и започна да ни обяснява ( През цялото време ние си мълчим ) разни неща, но по едно време стигна и до растежа ( Нещо, което мен силно ме вълнува ), погледна ме и ме пита специално аз колко килограма съм, аз му казах, че съм 63 и той каза, че ако продължавам да правя мъртва тяга няма да мръдна нито като мускулен растеж, нито като ръст.
Първоначално за ръста му повярвах, но не разбрах защо няма да прогресирам като мускулен растеж, защо според него няма да стана по-здрав и т.н.
Попитах го, а той каза, че мъртвата тяга е за хора на възраст повече от 18, и че за мен няма да има положителен ефект, и че ще се контузя най-вероятно и няма да мога да тренирам, и .. сещате се.
Та, той ми каза да съм тренирал с едни ластици ( не ги знам как се казват ), които са закрепени за стената и правиш разни упражнения ( Дори не съм обмислял да тренирам така ). Той ми каза, че ако толкова много ми се прави мъртва тяга- да взема колан, иначе ще се изсипя, та имам въпроси- Как да разбера с колко килограма ще се изсипя?, Трябва ли ми колан за някакви 60 килограма?, Хубави ли са тези упражнения на ластици? Да продължавам ли с мъртвата тяга или да спра, поради риск от сериозна контузия ( Той каза, че ще се контузя със сигурност, според него поне било така )? Колко струва такъв колан?
29.07.16
22:11
Ще се “изсипеш” само ако някой ти забоде нож в корема и го прокара до гърлото ;) Хич не го слушай. Ако техниката е добра, не правиш глупости и т.н. то от тягата друго освен позитиви няма да видиш. Ама има едно голямо АКО :Д с техниката :)
казано от satisfaction на 29.07.16, 22:11:
Ще се “изсипеш” само ако някой ти забоде нож в корема и го прокара до гърлото ;) Хич не го слушай. Ако техниката е добра, не правиш глупости и т.н. то от тягата друго освен позитиви няма да видиш. Ама има едно голямо АКО :Д с техниката :)
You are so god damn right!
Ще снимам как я правя и ще кача видеото, за да има корекции :)