Да свалим една две категории.

Темата е заключена.

07.08.16
15:11

Здравейте! Казвам се Стефан и съм на 16 години. Занимавам се с бокс от година и половина. Този спорт означава много за мен и искам да постигна целите си...имам шанс да се състезавам, но ми е нужна помощ от вас...трябва да сваля една категория надолу или две. С точност не мога да кажа колко тежа но съм около 76 кг и съм висок 1.77 см. Целта ми е следната: или 64 кг или 69. Имам мазнини по тялото в гърдите и корема. Занимавал съм се със фитнес 9 месеца. От него отслабнах доста наистина, но за да мога да осъществя целите си ще са ми нужни още усилени тренировки. Моля ви за помощ. Разполагам с фитнес зала. Приемам всякакви критики и мнения. Благодаря!

07.08.16
16:21

Здравей,

За да отслабнеш - да стопиш мазнини - най- важно е калорийния баланс - калориите, които приемаш да са по- малко от тези, които изразходваш. А тренирането с тежести и приемането на достатъчно протеини ще ти помогнат да запазиш максимално много от съществуващите ти мускули.

Теди Илиева

07.08.16
16:33

Ти сега растеш, какви категории те гонят, не мога да разбера. Храни се разнообразно, само намали силно простите въглехидрати - тестени, сладко, газирано. За ориентир за количествата храна, без да смяташ, прегледай  тази статия.

И според мен си прегледай храната!Успех!

07.08.16
18:43

Храня се. Не ям тесто. Не пия газирано. Хляб ям, но пълнозърнест.

08.08.16
16:07

Започнах фитнес... работих ои смята да работя по програма 10х10 кръгова тренировка. Какво ще кажете ?

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1