Humble guy in humble search..

Темата е заключена.
Прескочи до:

Добър ден беше....
Станах сутринта оправих се както си му беше реда. Поничката с кафе беше една от закуските, която отдавна не бях усещал. С половин литър прясно мляко, да закърпим малко откъм протеин, всичко беше 6+. Та после хапнах свинско, малко хляб и цедено мляко (овче). Преди да замина за залата изпих едно двойно кафе с половин литър кола и доза креатинче. Отидох на тренировки и се започна- 7 серии 72,5 лег по 5 повторения, 2 серии горен лег с дъмбели 22,5 и 5 по 25 кг пак по 5 повторения. Направих раменна преса с 20, 6 серии, които ми се сториха доста тежки. Отдавна бях забравил, че след гърди раменната преса е тежка. Завърших тренировката си с трицепсово разгъване с дъмбел зад врат-4 серии и 2 серии трицепсово разгъване на горен скрипец и хванах пътя за дома. Току що си направих бъркани яйца с прясно мляко и сирене, лъжичката червен пипер беше за цвят, а сега описвам деня си :)
Те така... спокойна вечер :)
Поздрави!

Весели празници, приятели!

След  късното празнично ставане и домашния тиквеник с двойно кафе, заминах на тренировка- крака. Започнах със загрявка, след коет продължих с 1х10-50, 1х8-60, 1х6-70, 1х6-80, 1х5-90, 2х2-100, направих 6 серии екстензии и 4 напади, 5 прасец и се прибрах. Изядох 3 яйца с шепа сирене, шунка и две парчета кашкавал, хляб и катък и се приготвям за довечера.
Поздрави!
Спокойни празници ви пожелавам!

Весели празници, приятели!

След  късното празнично ставане и домашния тиквеник с двойно кафе, заминах на тренировка- крака. Започнах със загрявка, след коет продължих с 1х10-50, 1х8-60, 1х6-70, 1х6-80, 1х5-90, 2х2-100, направих 6 серии екстензии и 4 напади, 5 прасец и се прибрах. Изядох 3 яйца с шепа сирене, шунка и две парчета кашкавал, хляб и катък и се приготвям за довечера.
Поздрави!
Спокойни празници ви пожелавам!

След прзниците добре се тренира!
Ставам сутринта да хапна един шоколад и едно кафе, за да ми каже баща ми, че отиваме към Стара Загора да дегустираме маслини. След това хапнах една зелена салата с риба тон и свински вратни пържоли с 2 коли. Прибрах се да изпия една доза креатин и едно кафе и отидох да тренирам-дърпащи. Започнах с тяга- 1х15-20 кг, 1х10-40 кг, 1х10-60 кг, 1х8-80 кг, 1х6-100, 1х5-120, 1х2- 130, 1х1-130, 1х10-60 кг. Набирания 6х10, без тежест, трапецовидни сгъвания с дъмбели 1х20-10кг, 1х10-20 кг, 3х10-30 кг. Раменно разгъване на пек-дек машина, 3 работни серии с 70 кг, но не мисля, че отговарят, бицепсови сгъвания 4 серии по 6 повторения с 15 кг и скотово сгъване 3 серии с 27 кг, по 8 набирания. Прибрах се, ядох фитка и излизам. Айде приятна вечер от мен. Ако не ме мързи ще опиша още 1-2 яденета по-късно.
Лека вечер :)

‘елеее...

Тренирам с едно момче и имам чувството, че от както джасаме в една зала вдигам килата на всичко. Та това ме наведе на мисълта за затворниците и вярно ли е, че физическото присъствие на други мъже може да повдигне тестостероновите нива и съответно увеличаване на мускулната маса и силата, както и да е. Та деня ми беше странен. Сутринта изпих половин литър мляко, после ходихме на курбан, там имаше мязо и заминах за залата. Правих бутащи упражнения и започнах с лежанка с увеличаване на килата.
Загрях и започнах първа серия с 15х40, 10х50, 8х60, 6х70, 5х80, 2х90, 3х90 и 10х50. Та горния лег беше 4 серии 6х22,5 дъмбели и направих долен кросовър на портален скрипец. Раменната ми преса беше с дъмбели 20 кила 4 серии по 6 повторения след което разтваряния, 3 серии по 8 повторения със 7 кг. Кофички 3 серии по 10 и разгъвания на скрипец за трицепс 2 серии по 8 повторения. ПРИКЛЮЧИХ...и си казах време да ям. Прибрах се и хапнах свински пържолки с картофена салата. Та излязох изпих една чаша прясно мляко и се прибрах... ся... мисля пак да ям. Най-вероятно ш’ бъде пак свинското. Айде лека колеги.
Поздрави! :)

Пфф..

Ставам хапвам баничка с кафе и прясно мляко, след което мина се не мина час-два и хапнах яйца с прясно мляко, кашкавал и шунка, малко кетчуп и шоколад. Изпих още едно кафе и заминах към залата-дърпащи. Загрявка и тяга първите 1-2 серии не ги броя към упражнението. Та 10х60, 8х80, 5х100, 5х120, 2х130, 2х130, след което направих 7 серии по 5 набирания с 10кг, гребане 4 серии по 5 повторения с 30кг дъмбел направих трапецовидно сгъване с дъмбели 3 серии по 8,9 повторения с 30 кг дъмбели. Раменно гребане с лост 3 серии по 8 повторения с 32,5 кг комбинирано с бедрени сгъвания, след което направих бицепсови сгъвания 5 серии по 6 повторения с 15 кг комбинирани в серия с раменни сгъвания от наклон с 10 кг. Корем 3 серии по 10 и приключих. Хапнах свинско с топено сирене, зелена салата с 1 яйце и 2 коли. Та след малко мисля да ям. Не знам какво и не знам кога, но ще хапна и ще лягам.
Лека!

Последно в годината!
Бутащите бяха последната тренировка, за годината ми. Станах сутринта и изядох едно кисело мляко с бисквити, изпих едно кафе и малко прясно мляко и отидох в залата! Старт със загрявка, стречинг и клек. С 10, с 20, с 30, с 40 и започнах тренировката със серии.
Първа с 10х50, 8х70, 6х80, 5х90, 4 единици със 100. Загрявка за лег и направих 10х60, 6х70, 4х80, 3 единици с 90. Горен лег и напади 3 работни серии по 8 повторения, с 22,5 дъмбели (горен лег), 15 (напади). Прасец на лег преса 6 серии по 8-10 повторения със 180 и раменна преса 3 серии по 8 повторения с 20 кг дъмбели. Приключих с раменни разтваряния с 8 кг дъмбели и трицепсово разгъване на горен скрипец. Прибрах се, хапнах 3 пъдпъдъчи и две обикновени яйца. Картофи, малко пита и легнах да спя. Отивам да празнувам след малко, ще хапна малко салата със семейството си и изчезвам.

На вас пожелавам успех през новата 2014 година и нека за всички ни тя е пълноценна и по-добра от тази.

CM Punk madafaka!
Ей много яка песен. За много години мило дневниче.... прездневниче е по-скоро. Та днес по нежелание трябваше да сменя залата, в която тренирам, с една друга, отвратителна... гадна.... малка. Правих дърпащи упражнения. Горен скрипец, трапец със щанга, гребане, раменно гребане изправен и под наклон, бицепсови сгъвания с лост и коремни преси от вис. Нямам желание дори да пиша серии и повторения. Храненето ми беше по-добро от обикновено. Поничките, прясно кисело мляко, пилешкото с кестени и зеле, палачинките и другия джънк, който изядох определено показва, че храненето ми е няк’во странно... meh. Те така колеги.
Пожелавам ви успешна година.
Поздрави от мен :)

Май си намерих новата зала..
Ходих отново в друга зала, странното е, че ми допадна доста. Евтино е, просторно е, относително и е хубаво като цяло. Та тренирах бутащи движения, втора тренировка за седмицата. Лег с дъмбели и лег прес, напади и долен лег с дъмбели, прасец на калф машина и раменна преса. Раменни разтваряния и трицепсово разгъване зад врат с дъмбел....приключих. Няма да описвам килограми и тежести защото ми е малко размотано тия дни. Храната беше леко слаба. Сутринта хапнах малко пита с кафе и прясно мляко и заминахме за Стара Загора. Там ядох в един ресторант свинско, и така нататък. Докато гледах “47 Ронини” изпих половин литър кола и 200 грама начоси със сос. След като се прибрах от Стара Загора, тренирах, прибрах се от тренировки и хапнах кренвирши с лютеница горчица, хляб, руска салата, домат иииии май това беше. Излязох хапнах една торта ииии те така....
Та мисля след малко да ям пак, ще измисля нещо.

Бмкфдлаха
Тренировката ми за днес беше дърпащи. Започнах с тяга 10х60, 8х80, 6х100, 4х120, 4 единици 130, за другия път мисля да направя опит със 140. Набирания 5 серии по 10, задно рамо в удължена серия с бицепсови сгъвания с дъмбел-съответно 4 по 10 с 10 кг и 4 по 5 с 15 кг. Раменно гребане с лост с 30 кг 4 по 8 повторения. Трапец с 26кг, 3 серии по 8 повторения и приключих с бедрено сгъване на машина и корем от вис тип мелница.

Картинката, която прикачих е причината за отсъствието ми последните дни. Рисувах малко по татуса на гърба си и се наложи да почивам известно време, но днес тренирах. Миналата година по това време правих 10х10 и реших да видя как стоят работите сега, долна лежанка с 12 и дърпане на скрипец с подхват 40, 10 серии си ги изкарах без проблем, другия път повече. Гребане с 24 и горен флайс с 10 също 3 серии не ги усетих кой знае колко другия път повече. След което започнах да упражнявам движения за канадска борба. Те така....
Поздрави колеги :)

Мнението беше редактирано от Влади Андонов на 14.01.14 18:39.

14.01.14
18:42

баси гада ле :@ тоя татус на моята берлинска стена отзад ще стой низнам  просто как :@:@

Почти толкоз яко, колкото на мене :*

Той не е готов бе :D

Мнението беше редактирано от Влади Андонов на 14.01.14 18:44.

Брех, брех.
Бе правих 10х10 крака днес. Клекове в суперсет с бедрено сгъване и бедрени екстензии с прасец на калф машина. Интересното беше, че по едно време ми прилоша, не ми се беше случвало до сега. Както и да е, аз съм куче и изтърпях. Накрая правих малко сгъвания с дъмбели за предмишница и бицепс, че взех да въртя едни схеми за по здрави предмишници.
За яденето мога да кажа, че включваше еклери, ориз, свинско, майонеза и други извращения.

Иии завърнах се в старата си зала ^_^
Друго си е да си тренираш в старата зала. Ръце 10х10-бицепсово със 7,5 и кофи. Раменна преса с 15 и сгъвания за задно рамо с 10 кг.
Яденето е от сорта на банички, вафли, мляко (кисело, прясно) кафе, креатин, свинско, лазаня, салата... след малко може би и палачинки... зависи колко ми се яде. :D

Свинско, пилешка супа, червено цвекло, яйца, кисело мляко, прясно мляко, кафе, креатин, стандартния джънк и други глупости относно яденето. Тренировката семпличка- 10х10.
Горен лег с 15, и 5 серии набирания (надхват) и 5 скрипец. Долен флайс и гребане по 10 повторения съответно с 10 и 20 кг.
Поздрави колеги :)

Взимам си кратка почивка от форума. Предстои ми разпокъсано трениране и няма смисъл да го водя за сега.
До скоро колеги :)

Дейъм... днес имах чувството, че съм най-чистото същество в залата. Общо взето така и беше.
Тренировката ми беше гърди и рамене. Хоризонтален лег с дъмбели, тази седмица, съм малко по силово насочен. Четири серии с 32,5 по 6. Кофички с 20 тежест 3 серии по 8. Горен лег с дъмбели с 22,5, 2х8. Горен флайс и пек дек машина по 2х8-10. След всичко дроп. Раменната преса ми натежа, трите серии по 8 повторени, ми натежаха. Дропих на 12 и продължих с раменно гребане. Там останах доволен. Три серии с 35 килограма, 10 пъти и два дропа, с бавни негативи. Раменно разтваряне в срани лекичко доизтощаващо 2х10 и дроп.

Докато правих разтварянията виждах на огледалото вените по раменете и гърдите, и как всяко движение размества фибрите. Останах много доволен :3

Та храната е била и по-добре, яйца с прясно мляко за закуска, след това една принцеса с кафе и кока-кола. Три лъжици зехтин преди тренировка, половин литър кола. След тренировка агнешко с картофи, салата, хлебец, айран. Когато излезнах реших, че е момент за много мръсно хранене и си купих вафличка Морени, 3 пакетчета Crax, един пакет Lotto Pizza, половин литър кока-кола ииии да общо взето гадорийки.

RUMA RUMADAI :D

Честито на всички именници, да сте живи и здрави! Честито и на братчето ми, в негова чест днес си унищожих гръбчето. Тренировката ми протече много добре. Старт с тяга, не бях правил отдавна, затова реших, че ще я правя лекичко. Та четири основни серии със 100 по 8 повторения. След това малко набирания, общо 112 повторения с различни хватове, опитах се да вдигна бройката на 150 днес, но явно тягата си оказа влиянието. Гребане с дъмбел, отново лекичко, 3 серии по 10 повторения с 30 на ръка и дроп на 20 при последната серия. Завърших гръбчето с фейспул 2 серии по 8 повторения, след което направих раменно сгъване за задната част, 3 серии по 8 повторения с 17,5 а на последната серия направих пауза почивка. Обратна пек дек машина, отново за задната част на рамото 2х8 и приключих тренировката.

Храненето днес беше празнично, основно яйца, шоколад, кока-кола, агнешко, дроб сърма, зелена салата, баничка... домашна, на маминка :3 Преди тренировка 3 лъжици зехтин и чашка фанта портокал. След тренировки филия хляб с бучка сирене, зехтин и червен пипер. Преди лягане баничката на маминка, отново. Евентуално преди да заспя, мисля да изпия останалото половин литър прясно мляко.

Cheer sounds…

Ден за ръчички, мина добре. Започнах с бицепсово сгъване с лост, 3 основни серии по 8 повторения с 33 кг, на последната дропих два пъти с бавни негативи, по около 4-5 секунди. Кофички с тежест, лекичко, отново три работни по 10 повторения с 25 кг допълнителна и на последната, дроп серия експлозивни 10. Суперсет чуково сгъване с 15 килограма със кикбек с 12 кг дъмбели, по 10 повторения. След което правих скотово сгъване с 10 килограма по 8 повторения на ръка, и трицепсово разгъване на скрипец, не знам колко са килограмите, тъй като всеки скрипец си е отделен. Завърших със Зотман сгъвания с 12,5 дъмбел и трицепсово разтваряне на скрипец (въже). Предмишница и трапецовидно сгъване с дъмбели и дадох ФеРа на залата...

Храненето беше доволно. Яйца, домашно прясно мляко, около 500 мл., кафе, домашна баница, около литър кока-кола, преди тренировки три лъжици зехтин. След тренировка свинско със сметанов сос, салата, хляб... останалите боклуци са 3 пакета Crax, Lotto, Nestea, 5 желирани пръчици, бял LZ…. мисля да хапна още боклуци преди лягане.
Приятна вечер :)

Доста монотонен ден, а тренировката ми мина толкова добре. Обща тренировка за горна част. Започнах с лег с дъмбели 3 серии по 10 повторени, 30 кг дъмбел на ръка. Реших да не пробвам както направих понеделничната тренировка, защото щеше да ми дойде твърде тежко. Крос на портален скрипец 2 серии по 8 повторения. След което започнах забавната част-гърба. Започнах със 100 бройки набиране, различни хватове. След което гребане с дъмбел с 35 кг., 3 серии по 8. Набиране с бицепсов хват, 4 серии по 8 повторени, раменни странични раменни разтварния и приключих с трицепсово разтваряне зад врат.

Храната днес е грозно малко. Палачинки, кафе, сладко от праскови, яйца, прясно мляко, пилешко, кашкавал, млечна салата и... май това е всичко....

Крака... мудно...тегав ден...
Клековете бяха единственото, което правих с удоволствие. Лекичко, 3 серии по 8 повторения, 70 килограма, на последната дроп на 40. Екстензии на машина, 3 серии по 10 повторения килограмите не мисля че има смисъл да ги пиша, защото всяка машина си е отделна. Прасец на лег преса, със 120, 4 серии по 15 повторения. Нападите бяха в 3 серии по 5 на крак, с 15 кг дъмбел на ръка. Бедрени сгъвания 3 серии по 8 повторения, дроп накрая, завърших с римска тяга със 60 кг, по 10 повторения 3 серии. Прасец на машина 3 серии. Завърших с коремни сгъвания от вис и коремни преси 3 серии по 12 повторения и дадох край на седмицата.

Храната ми е била и по-зле. Яйца, кисело мляко, ябълка, зехтин преди тренировка, лимонов сок, пилешко, домашно сирене, млечна салата, обикновена салата, картофи, хляб, картофени кюфтета, лютеница и около литър прясно мляко. В боклуците включвам киткат, Crax, пелети, студен чай, кока кола, шоколад.

Отдавна не съм писал тук... за много години, весела 2015-та и така нататък.
Тренировките ми последно време са силово насочени. С малко повторения, дълги почивки, бе като цяло аз си ги усещам добре. Вчерашната сесия обърнах внимание на тягата и техниката си. Стартирах с 15 повт по 40 кг, 12х60, 10х80, 8х100, 5х120, 3х130, 2х140, 1х140 и свалих на 3х120 и 5х100… Личното ми тегло за момента варира между 64-65 кг. Та продължих с набиране, средни килограми средно дълги серии. Първата серия 20 с лично тегло, след което 4х8 с добавени 20 кг. Завърших с гребане с дъмбел 3 серии по 8 повторения с 40 кг дъмбел на ръка. Скрипец и набирания до отказ.

Снимка след тренировка

Та храната беше прилична-яйца, прясно и кисело мляко, банани, ягоди, сандвичи, някакви джънкове, бе като цяло достатъчно за мен.... Като добавки-креатин, аминокиселини, витамини.
Поздрави!

Мнението беше редактирано от Влади Андонов на 15.02.15 01:19.

15.02.15
01:28

Колко си висок? Извинявай ако си го писал някъде, но не ми се рови назад.
Успех :)

Като цяло не съм висок, 170, приемам го като плюс, но понякога ми се иска да съм повече.

Рано, сефтосах заличката в София.
Стартирам седмицата с тренировка за гърди. След загрявка, започнах хоризонтален лег с 20 повт 40 кг, 15х60, 10х70, 5х80, 2х90, 2х90, 2х90, 3х80, 5х70. Горен лег с дъмбели-10х15, 8х27,5, 6х30, 6х30. Долен флайс 3 серии по 10 повт с 10 кг. Кофички 3х20.

Храната за сега е протеиново кексче, кока-кола протеинов шейк, 2 дози аминокиселини и креатин 10гр. За останалата част от деня ще се стремя към нещо мазно + въглехидрати. Витамините ще са ми дефицит, затова мисля да си купя разтворими.
Поздрави!

Здрасти,
Днес беше денят за крачета и тъй като бях пропуснал краката последната седмица силно се съмнявах, че ще се получи толкова добра тренировка. След загрявка и стречинг се запътих към стойката за клек. Започнах със серия с 40 кг, 15 повторения. След това продължих 12х50, 10х60, 8х70, 6х80, 5х90, 3х100, 2х100, 2х100 след което направих три серии по 10 повторения на лег преса лекичко със 110, екстензии на машина 3 работни серии с максимума, на машината... мисля че са 80. Насочих се към задно бедро, започнах с римска тяга. Първата серия беше само с лост 15 повторения, 12х40, 10х50, 8х70, 5х100, 8х70, след което направих сгъване на машина, пак нещо от сорта на 80кг 3 серии по 10 повторения. Накрая приключих с прасец и корем.

За храната нищо специално, тренировката беше на гладно, след нея пих протеинче и изядох 4 банана. През останалата част от деня съм изял още 1 банан с кисело мляко и извара, пилешко месо, хляб, майонеза, прясно мляко.
Добавките за днес бяха бустер преди тренировка, креатин и протеин след тренировката.
Поздрави!

С ужасната мускулна треска на краката, се запътих към залата днес. Беше ден за ръце....
След загрявка на роторните маншони, и малко стречинг започнах, с едно от любимите си упражнения, раменна преса. Загрях с 20 по 10кг, след това с 12х20, 5х30, 8х22,5, 8х22,5 + дроп на 15 и 10 кг по 5 повторения. Предни разтваряния с дъмбел 10 кг, 3 работни серии по 10 повторения, след което се насочих на двусет раменни разтваряния от наклон, за задно рамо с раменни сгъвания, изправен. На двете правих по 3 серии по 10 повторения, след което завърших раменете с раменни разтваряния в страни със 7,5 кг 3 серии по 10 повторения. Насочих се към бицепс и направих чукови сгъвания- загрявка 20х10 кг вработваща 14х15 кг и 3 работни серии 8-9 повт по 20 кг на ръка. Второто упражнение беше зотман сгъвания с 12,5 кг, отново три серии по 8-10 повторения и приключих с 2 серии по 20 повторения концентрации по 5 кг. За трицепс направих разгъване на портален скрипец, макса в залата са 85 кг, 3 работни серии по 9 повторения, приключих с 3 серии кикбек с 10 кг по 10 повторения, последвано от 2 серии кофички до отказ, без тежест... 25 повторения до колкото си спомням...

Храната отново не я бива, банан, прясно кисело мляко, пилешко месо, хляб. А добавките са бустер, протеин и креатин... отново.
Утре ще направя интервално кардио, и малко стречинг и ще чакам да дойде събота.
Поздрави!

Днес бе един доста успешен тренировъчен ден. Един от най-добрите ми приятели е треньор по Кали и след като ме покани да потренирам с него осъзнах, колко брутален може да бъде света. Общо взето всички бойни спортове, с които съм имал досег са били един вид недостатъчни. Та след 2 часа заучаване на бази и разучаване на предишни такива, се запътих към фитнес залата. Беше ден за гръб и доста приятен при всичко. Тягата е първото упражнение което правя и стартирах-10х60, 10х80, 8х100, 6х120, 3х130, 2х140, 1х140, 3х120, 5х110, 5х100. Тягата бе последвана от гребане с дъмбел 3 серии по 8 повторения с 40 кг. Запътих се към скрипеца и там направих 4 пирамидни серии, килограми не съм гледал тъй като всеки скрипец е за себе си. Трапец на Смит Машина, 3х10 със 115 и започнах леката част, 100 набирания и 3 серии трапецово сгъване с лост зад врата с 60 кг, по 25 повт. Корем 2 упражнения по три серии-молитва и странични наклони с дъмбел. След което направих 10 минути високо интензивно кардио и се запътих вкъщи.

Храната е доста по-добре от предходната седмица- за закуска бях доволен след 2 яйца, кофичка кисело мляко с мюсли, банан и кафе. На обяд супа, след тренировката по кали, изядох няколко свински парченца с кетчуп и майонеза, малко хляб, изпих още едно кафе, след фитнеса изядох порция пилешки гърди с бекон и сос. Салата от краставици, домати и катък. Предполагам, че ще имам още едно джънк хранене преди да заспя.

Добавките са креатин, мултивитамини.
Поздрави!

На кратко от последното ми обновяване на дневника:
Силови постижения:
Клек-155
Тяга-180
Лег-115
На тегло 68 кг.

След като приключих с тази цел започнах да се концентрирам малко повече на функционалност и подвижност. Сиреч новата ми цел е да постигна някаква пропорция която удовлетворява мен а именно съотношение на раменен пояс:талия да бъде около 1,62:1. За сега се концентрирам над ширина на гърба, по-голям трапец, широки гърди, слаби мишници, големи предмишници, и функционални крака.
Тренировките ми са на следни цикъл: два тренировъчни дни-един почивен, като тренирам цялото тяло с различни упражнени.
Теглото ми е 69-71 кг и не гоня силови постижения.

Почивен ден днес. Следваща тренировка утре или евентуално в събота.
Снощната тренировка беше лека:
Гигантски серии
1.
5х20х20кг клек (различни вариации-обикновен, преден клек, с високо вдигнат лост)
5х10х50кг прасец на калф машина
5х15 кофички с лично тегло
5х10х20кг прасец, прав с лоста на един крак.

2.
4х12х70кг долен скрипец
4х20х20кг лежанка (различни вариации-широко, тясно, много широко, обърнат хват)

3.
4х10х70кг горен скрипец
4х8х17кг раменно гребане с дъмбели

4.
3х10х25кг фейспул
3х9х9кг предно рамо

5.
Трапец изометрия
4х12х70кг трапец с лост зад гърба
4х10х20кг трапец с лост над главата
предмишница изометрия
4х10 коремни преси от вис
4 вакуумки

За тренировката.... тъй като тренирам по някакъв много странен метод съм решил, че в цикъла от две тренировки и един почивен ден едната тренировка ще е сериозна, а втората ще е лека без напрежение. Тази беше леката в която идеята ми е просто да се раздвижа. Доволен съм, при положение, че предишната включваше тежка тяга.
Чао-чао...

01.09.2016

Залата затвори  9…
Изтървах си половината тренировка но това което направих беше:

1. Суперсет
Обръщане-5х40кг;3х60кг;2х60кг; 1х70кг;1х80кг;х1х90кг;5х60кг
Напад с лост между краката-7х5 (на крак)х30кг

2. Гигантски серии:
Набиране (собствено тегло) -15;15;20;10;10;10;10;10
Лицеви опори-25;25;25;10;10;10;10;10
Калф машина-8х10х50кг

3. Гигантски серии:
Фейспул на скрипец- 3х8 серии
Раменно гребане с дъмбел- 3х8х17кг на ръка
Латерални разтварне- 3х8х9кг на ръка

Това в рамките на 50 минути

Залата затвори и излязох да довърша корем на лостовете отвън
Коремни преси от вис и вакуумки 4 серии

Храната днес не е впечатляваща но очевидно ми е достатъчно. Зърнена закуска с прсно млко, 2 л кока-кола; палачинка с пилешко и кашкавал; пакет нудли на Маги.
Ако залата не беше затворила ме чакаше стабилен удар на трапеца и корема. От редовната тренровка пропуснах флайса и гребането с дъмбел в суперсет, както и изометричните и изотонични упражнения за предмишница, корем и трапец (както със свободна тежест, така и със собствено тегло).
Чао чао...

Събудих се късно и преди да отида на тренировка не хапнах нищо. Изпих около литър кока-кола колкото да има няк’‘ва захар в мене и заминах.

Тренировката е втората от цикъла (сиреч несериозна, но тренирах във фитнес 33 за колегите от Студентски и бях приятно изненадан от залата).

1.
Започнах с прескоци на кутии (около 60 см височина)- 8хСобствено тегло; 2х8х+4 кг медицинска топка; 2х8х+8кг медицинска топка;2х8+9кг медицинска топка
След всяка сери правих клек с ритник с медицинска топка.

2.
Ренегатско гребане с пудовка- 8х8кг на ръка; 2х8х20кг на ръка; 2х8х24кг на ръка
Лицеви опори-5х15
След всяка сери правих вакуумки и задържах по около 15-20 секунди

3.
Горен скрипец
Кросовър
Фейспул
4 серии като на всяка увеличавах килограмите, но всичко е на скрипец, така че не записвам тежестта.

4.
Раменно гребане с дъмбел-4х8х17 кг на ръка
Предно рамо с дъмбел-4х9х10кг на ръка

5.
Трапец с дъмбел-4х8х35 кг на ръка
Изометрия трапец
Калф машина-4х10х40кг
Изометрия прасци
Предмишници сгъване с дъмбел-4х10х10кг на ръка
Изометрия предмишници

6.
Коремни преси с медицинска топка-4х8х8кг
вакуумки по 10тина секунди след пресите

Завърших с въжета, в залата имаше и реших да се полигавя 3х30 секунди:
https://www.facebook.com/silenthatter/posts/1089512057765396?notif_t=like&notif_id=1473006953186755

За тренировката съм много доволен, почти на гладно а изключително енергично и задоволително. Храната след това беше свинска пържола, картофено пюре, пикантна салата,  салата с катък и чушки, хляб. От тогава съм хапнал един пакет пуканки, за сега толкова, довечера ще споделя другите манджи.
Чао чао...

Приятна тренировка тудей, въпреки че залата пак беше пълна.

След загрявка и стречинг

1.
Snatches- 5х35;3х40;1х40;3х50;2х50
Напади с лоста между краката- 5х4(на крак)х35;40;40;50;50

2.
Набирани-20;20;20;10;10;10;10
Лицеви-25;25;25;15;15;15;15
Калф машина-7х8х50кг

3.
Флайс-3х8х12 кг на ръка
Гребане с дъмбел-3х8х32кг на ръка
Прасец лег преса-3х8 на крак

4.
Фейспул-3х8
Раменно гребане с дъмбел-3х8х17кг на ръка
Латерални разтварния-3х8х10кг

5.
Трапец с лост-5х8х80кг
Трапец с лост (над главата)-5х10х20кг
Предмишница с лост-5х8х20кг
Предмишница изометрия
Коремни преси-5х8
вакуумки-5

Тренировката беше приятна и тонизираща. Храната за сега не е било нищо интересно-зърнена закуска, кафе, кока кола, свинска пържола, салата домати, картофено пюре, лютеница. Останалата част от ден ме чака пилешко филе с иде-дойде същите гарнитури и останалата част от кока колата.
Чао чао...

Редувайки залите се натъквам на нови изживявания . Днешната тренировка е втората от цикъла и затова се отпуснах и правих що ми е на сърце.

Стречинг и загрявка и започнах с:

1.
Прескоци на височина с медицинска топка-1х8хс.т;4х8х+8кг
Ритници с медицинска топка като тежест-1х8хс.т;4х8х+8кг
Прасец със собствено тегло-5х10хс.т.

2.
Лицеви опори с ластик-5х10
Ренегатско гребане с пудовка-1х8х8кг;1х8х20кг;3х8х24кг
Суйнгове-2х5х8кг(на ръка);3х6х16кг (2 ръце)

3.
Набиране с тежест-3х8х15кг
Кофички с тежест-3х8х15кг
Коремни преси от вис

4.
Малко въжета за време-4х20 сек
Странично рамо изометри-4х15 сек
Прасец със собствено тегло на един крак-4х8 на крак

5.
Коремни преси от обратен наклон с тежест-5х8х10 кг
вакуумки
Прасец на лег преса

Това за тренировката. Храната е the usual- зърнена закуска, прясно мляко, кафе, две супички ( картофена крем супа, пилешка) на обед, сега пилешко филенце с кьопоолу, салата с домати и краставици, някаква млечна салата, хляб. Още една порция към 12 часа ме чака от същото.
Чао чао...

JNL

09.09.16
21:25

Красив гръб имаш, Влади ;)

казано от JNL на 09.09.16, 21:25:

Красив гръб имаш, Влади ;)

Ей, благодаря и по-добре ще става :)

Днес е първата тренировка от цикъла. Беше достатъчно дълга и натоварваща.

1.
Клек-5х40;3х60;1х60;3х80;1х80;1х100;1х110;1х120;2х130;1х140;3х130;3х100

2.
Oбръщане-5х3х60
(прикачвам клип, нужда се от съвет за техниката:
https://www.instagram.com/p/BKLgXCGDG4j/?taken-by=vladito93 )

3.
Набиране-3х20;2х15;1х10
Лицеви опори-6х25
Прасец на лег преса (един крак)-6х12 на крак

4.
Фейспул-3х10
Флайс-3х10х12кг на ръка
Гребане с дъмбел-3х8х32 на ръка

5.
Раменно гребане с дъмбел-3х10х17 кг на ръка
Латерално разтваряне с дъмбел-3х10х10 на ръка
Прасец изометрия

6.
Трапец с лост-3х10х60
Трапец с лост над глава-3х10х30
Предмишница-3х10х10 кг на ръка
Предмишница изометрия
Коремни преси-3х10
вакуумки-3

Равносметката за последните седмици-определено все още се натоварвам доста, но пулса и кръвното са в по-нормални граници (субективно за кръвното налягане). Силово не съм загубил много при клек и тяга, лежанка не съм правил от 2-3 месеца, очаквам рязък спад там. Храненето е една иде по-калорично от преди 2 месеца, което беше идеята. Днес специално не е нищо особено, че търчах по университета и съм хапнал един вег. сандвич с различни сирена, една принцеса с кайма и кашкавал и съм изпил 1 протеин и 1л айрян.
Очаквам съвет за обръщането имам чувството, че има какво да се оправи по техниката.
Чао чао...

Прибрах си се в Димитровград, и тренирах в старата зала, не бях стъпвал там от години.

1.
Snatches-5х5х40кг
Клек с ритник-5х8х+10кг

2.
Лицеви опори с ластик-4х10
Ренегатско гребане с дъмбел-4х8х30кг
Суйнгова с пудовка-4х10х16кг

3.
Набиране с тежест-3х10х+15кг
Кофички с тежест-3х10х+15кг
Прасец-3х10х+35кг
Коремни преси от вис-3х8

4.
Гребане за задно рамо с дъмбел-3х8х17,5кг на ръка
Раменно гребане с дъмбел-3х8х17,5кг на ръка
Предно рамо с дъмбел-3х9х10кг на ръка

5.
Трапец с лост зад тяло
Изометря трапец
Трапец с лост над главата
Предмишница изометрия
Предмишница с гирички
Коремни преси
Вакуумки

Тренировката е втората от цикъла и ми беше приятно. Храната за деня беше слаба яйца, топено сирене, супи, мляко, 2 кафета, 750ml кока-кола, катма със сладко от смокини и сирене. Чака ме още едно ядене преди сън, за сега това. Размисли и страсти няма, днес деня ми мина просто ейтака, за съжаление.
Чао чао...

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1