Малките неща

Темата е заключена.

Здравейте!
Ето и малко за мен.
Аз съм Дима. Занимавам се с музика и PR. В свободното си време чета книги, карам ролери, разхождам се, социализирам се, готвя, пиша в блога си.  Интересувам се от мода, театър, музика, интериорен дизайн, фотография и всякакъв вид изкуства.

Спортувам редовно - фитнес и тенис на корт.

http://malkiteneshta.weebly.com/

14.09.16
07:10

Здравей и добре дошла!
Много интересен ми се стори блогът ти. Радвам се, че в това чалга-общество и живот пред огледалото с телефона, все пак се намират разни индивиди, като теб. Пожелавам ти никога да не си купиш клин от 10лв, с който да си правиш едночасови фотосесии във фитнеса/ увас/ в парка. Пожелавам ти да продължаваш да работиш с деца и да живееш край този готин град Пловдив.

Чак на последно място ти пожелавам да си водиш редовно дневника :D

Мнението беше редактирано от introducer на 14.09.16 07:11.

Наистина много интересен, цветен и усмихнат блог! :)
Добре дошла и от мен!

Благодаря ви, мили хора!
Поздравите и отзивите ви значат много за мен.

Надявам се скоро да започна да споделям нови и интересни преживявания с вас.

Между другото.... проблем ли е, че имам клин от 40лв? :D

GG

14.09.16
11:36

казано от Дима Бакалова на 14.09.16, 11:26:

Стига да ти доставя удоволствие.. :)
От какъв материал е, винил, силикон, метал...? :ДД

Тааа... почвай да си описваш ежедневието, храната, борбата (mein kampf), тренировките..., че иначе седи, все едно блога си искаш да си рекламираш. ;)

Мнението беше редактирано от gggddd на 14.09.16 11:58.

казано от Malkia на 14.09.16, 11:36:

казано от Дима Бакалова на 14.09.16, 11:26:

Стига да ти доставя удоволствие.. :)
От какъв материал е, винил, силикон, метал...? :ДД

Мисля, че е дървен ;) :D

Тааа.... висококачествен памук и полиестер. Поне така пишеше като си го взимах :D Но да, доста е удобен ;)

Мнението беше редактирано от Дима Бакалова на 14.09.16 11:51.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1