23.03.16
22:28
Такаааа ... Тренирам зумба и аеробика три дни в седмицата -вторник,сряда и четвъртък.Всеки ден ходя пеш около един час и ,ако не се занимавам с нещо важно ,постоянно съм в движение.Целта на всичко това е да превърна тялото си ,което доста изпати от глупостите ми от детсвото,от 80-килограмова развалина ,в машиинааа ... Да! На 17 години съм и предпочитам здравословния начин на живот ,чувствам се,а и изглеждам ,по-добре.Сега предизвикателството пред мен е да започна посещения във фитнес и да разбера кога каво да хапвам!Очаквам вашите съвети...
25.03.16
08:16
Добре дошла и честит дневник! :)
Съвети: когато видим конкретни въпроси, повече информация и дневни отчети. :)
18.09.16
13:23
Привет! Тренирам вече половин година във фигнес с инструктор...той ми изготвя програмите и хранителните режими ...Има ефект,натрупала съм доста мускулна маса,теглото ми не се променя,тъй като не спазвам режима... Спазвах първия(програмата се сменя всеки месец) и свалих 3,5кг,но си ги върнах.В момента съм в някаква адска депресия,чувствам се като парцал,прецаках си кръста на мъртвата тяга и сега ме боли и при малко тежест...Искам да започна отначало,но без тежести,не ми се тренира силово вече.Гърбът и раменете ми се разширирха,имам бицепс и трицепс,стегнала съм се.Не искам да губя постигнатите резултати.Зада започна отначало,обаче,искам да направя един рестарт!Какво ви е мнението за Мастер почистването/Диетата на Бийонсе(вода,лимон,лют червен и пипер,кленов сироп,който ще заменя с чист мед,поради непоносимостта ми към този сироп)?