Мнение и критика за хранителен режим и тренировъчна програма

Здравейте!На 15 съм 57 кг 1,80м.Искам да попитам дали това което правя е правилно за мен или трябва да променя нещо.

Закуска 8:00/8:30
1-43c 41p 35f - 50гр овес + 200 гр кисело мляко + 4 яйца
Обяд- 12-12:30
2-86c 69p 14f 350гр ориз + 200 гр пилешки гърди
Междинно- 3:50-4:10
3-82c 8p   3f оризови кексчета
Вечеря 8:30-9:00
4-86c 69p 14f 350гр. ориз + 200гр пилешки гърди

369c 180p 69f -2826 kkal - общо

Тренирам по следния начин :
Понеделник :гърди/бицепс
Вторник:Почивка
Сряда:Гръб/Рамо
Четвъртък:Почивка
Петък:Крака/Трицепс
Събота и неделя почивка

Известно време ходех на лостове но видях ,че не е достатъчно и вече от 2 месеца ходя на фитнес като не виждам големи резултати.Храня се по хранителен режим от 1 седмица и без резултат ,даже свалих но не знам дали се дължи на това ,че не пиех достатъчно вода или защото не приемах достатъчно калории,оставям преценката на вас.Благодаря предварително!

Темата беше редактирана от Николай Йорданов на 11.11.16 22:48.

12.11.16
10:34

Твърде вероятно е да си се адаптирал към 2800 калории  т.е. това ти са калориите за поддържане на тегло. Храни се през 2-3 часа. Яж повече!

01.12.16
13:38

Здравей рядко влизам тук но видях случайно  това което си написал и ми се иска да ти помогна.Не съм може би най компетентния но съдейки по всичко което знам и което съм приложил на себе си реших да ти кажа някой неща.
1.Имай търпение -Тяло не се постига за 2-3 месеца иска години ако говорим натурално
2. Незнам колко кг си но за да качваш ако това ти е целта е необходимо да приемаш повече калории от това което изразходваш,това става като знаеш колко си кг сега,ръст,години,колко често тренираш и като цяло какъв тип начин на живот имаш(динамичен или по спокоен) ... Гледа се и макросите тооест колко протеин,въглехидрати и мазнини да ти необходими за деня.
3.От това което чета си начинаещ и е хубаво да намериш някой човек който наистина си разбира от нещата защото е много важно да тренираш правилно за да свикваш.
Има още много неща който мога да споделя но все пак тук пишем мнения....това е от мен дано съм успял да помогна малко.

01.12.16
13:44

О сега видях годините ти и кг и ръста...извинявам се за това.Значи тук мога да кажа че ако си си изчислил калориите и макросите правилно просто имаи търпение.Следи си кг и ако сваляш значи трябва още калории да приемаш. А за тренировките мисля че тази методика нема да ти свърши оптимална работа

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1