След операция

03.01.17
08:25

Здравейте на всички и за много години.
Точно на Нова Година почнах да се задушавам и получих болки в белия дроб.След няколко часа по късно 8-10, вече бях в спешното за снимка и се оказа пневмоторакс.Веднага ме оперираха и вече втори ден стоя с тази траба в мен,която би трябвало да махне въздуха от мен.( Бил се получил някакъв мехур най-вероятно от цигари или старите ми пневмонии, и като съм се напънал съм го спукал с диафрагмата - единственното напъване което направих е най-много да вдигна един авер който е 65кг..лично в залата си вдигам 70 на лежанката, така че не е като да съм си дал зор.
Преди да се случи това точно си бях взех добавки - гейнър,амино, монохидратен креатин и си ходих на зала,точно почна да се вижда напредък и сега трябва да спра.
175см съм, тежах около 60-62 кг последно,вече сигурно съм 55кг.
Докторите ми казаха, че не трябва да вдигам по тежко от 10 кг поне за година,както и да спра цигарите (което не ме притиснява толкова)
Въпроса ми е как да кача килограми и да се подържам в добра форма без да тренирам, и имам гейнер добра ли е идеята да си го изпия?

06.01.17
15:31

За гейнъра разбира се че е е добре калоричнен е ... може да правиш кардио поне сутрин в залата от време на време и да ядеш високопротеинови храни ГЛАВНО.
Може да сметнеш така по 2,5гр на телесно тегло за протеин ... ида се стараеш да го спазваш за да можеш да качаш кг.Аз бях опериран от хидроцеле и ми казаха поне 3-4 месеца да не се напрягам но още след1,5м бях в залата и дигах доволни кг и се върнах бързо бързо ...така че тва за 1 година ми се стрва прекално много ...най много половин и бих се върнал ако бях на твое място но ти си знаеш.

06.01.17
23:55

Ами да ама проблема е, че всичко това става от напрягане и напъване.
Оказа се, че имам и други мехури в двата ми бели дроба, и ако взема да се напъна може да се спука пак някой, и пак операция...

Така, че мисля да поизчакам малко време и тогава да ходя да тренирам.

07.01.17
10:24

така ли .. е тва е друго не съм запознат но щом полжоението е такова изчакай повече

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1