02.01.17
19:17
Здравейте,
Явно днес ми се пада да съм спамер. Проблема ми е следния, адски изтощен съм от както спрях кафето (година и няколко месеца). Напоследък започнах да пия черен чай, но не помага, кой знае колко. Просто работата и тренировките, съчетани с НВД, ми точат тотално силиците. Казаха ми, че има комплекс от витамини, които помагат да не си заспал 24/7… За съжаление не запомних какви са. Едва ли ще донесат супер енергия, но поне от малко да не ми се спи толкова, ще е голям +
Поздрави,
Търси комплекс от витамини и минерали за спортисти, обикновени мултивитамини няма да ти свършат работа. Аз бих ти препоръчал на Нау Менс Екстрим мулти или Адам. Опти мен също са добър вариант.
04.01.17
10:20
Здравей!
Аз няма да отговоря директно на въпроса ти, но искам да те попитам дали спиш и се храниш достатъчно?
Защото ако имаш сериозни компромиси по тези точки, витамините няма да помогнат кой знае колко.
Здравей,
Ами доста е относително, съня ми е между 6 и 8 часа в с зависимост дали тренирам сутрин или не. Спя около 12-14 часа в събота и неделя. Интересното, е че когато спя 8 часа и пропусна сутрешна тренировка, в средата на деня не съм по-отпочинал от колкото ако стана по-рано и тренирам преди работа. Когато съм в режим храненето ми е около 1600-1800 калории. На времето като си смятах калоричния индекс, трябваше да ми е около 2300, ако не бъркам, зле съм с помненето на цифри. Но има дни в които съм се разпуквал от ядене, спирам да тренирам или намалявам тренировките и изяждам всевъзможни боклуци. Няма абсолютно никаква разлика, изморен съм постоянно, а работата ми е настолна, не е да гърбя по цял ден... Може и да си внушавам вече, не знам, но се чувствам доста смазан. Пробвал съм и да не тренирам 1 месец, същата работа. Имам чувството, че ако изключа телефона и мога да преспя 24 часа без да се събудя...
Колкото до витамините, мисля, че ставаше въпроса за B Complex на моята любима фирма BioTech. Само, че ги няма в България, нови ли са или са стари, не знам каква е причината...
08.01.17
08:28
казано от Kuncavia на 02.01.17, 19:17:
Здравейте,
Явно днес ми се пада да съм спамер. Проблема ми е следния, адски изтощен съм от както спрях кафето (година и няколко месеца). Напоследък започнах да пия черен чай, но не помага, кой знае колко. Просто работата и тренировките, съчетани с НВД, ми точат тотално силиците. Казаха ми, че има комплекс от витамини, които помагат да не си заспал 24/7… За съжаление не запомних какви са. Едва ли ще донесат супер енергия, но поне от малко да не ми се спи толкова, ще е голям +
Поздрави,
на НВД е така и може да стане и по лошо, не трябва да се прекалява. От колко време си на този режим?