Въпрос: Витамини за повече енергия?

02.01.17
19:17

Здравейте,

Явно днес ми се пада да съм спамер. Проблема ми е следния, адски изтощен съм от както спрях кафето (година и няколко месеца). Напоследък започнах да пия черен чай, но не помага, кой знае колко. Просто работата и тренировките, съчетани с НВД, ми точат тотално силиците. Казаха ми, че има комплекс от витамини, които помагат да не си заспал 24/7… За съжаление не запомних какви са. Едва ли ще донесат супер енергия, но поне от малко да не ми се спи толкова, ще е голям +

Поздрави,

02.01.17
23:20

Търси комплекс от витамини и минерали за спортисти, обикновени мултивитамини няма да ти свършат работа. Аз бих ти препоръчал на Нау Менс Екстрим мулти или Адам. Опти мен  също са добър вариант.

Здравей!

Аз няма да отговоря директно на въпроса ти, но искам да те попитам дали спиш и се храниш достатъчно?
Защото ако имаш сериозни компромиси по тези точки, витамините няма да помогнат кой знае колко.

08.01.17
00:33

Здравей,

Ами доста е относително, съня ми е между 6 и 8 часа в с зависимост дали тренирам сутрин или не. Спя около 12-14 часа в събота и неделя. Интересното, е че когато спя 8 часа и пропусна сутрешна тренировка, в средата на деня не съм по-отпочинал от колкото ако стана по-рано и тренирам преди работа. Когато съм в режим храненето ми е около 1600-1800 калории. На времето като си смятах калоричния индекс, трябваше да ми е около 2300, ако не бъркам, зле съм с помненето на цифри. Но има дни в които съм се разпуквал от ядене, спирам да тренирам или намалявам тренировките и изяждам всевъзможни боклуци. Няма абсолютно никаква разлика, изморен съм постоянно, а работата ми е настолна, не е да гърбя по цял ден... Може и да си внушавам вече, не знам, но се чувствам доста смазан. Пробвал съм и да не тренирам 1 месец, същата работа. Имам чувството, че ако изключа телефона и мога да преспя 24 часа без да се събудя...

Колкото до витамините, мисля, че ставаше въпроса за B Complex на моята любима фирма BioTech. Само, че ги няма в България, нови ли са или са стари, не знам каква е причината...

Carbohydrate

08.01.17
08:28

казано от Kuncavia на 02.01.17, 19:17:

Здравейте,

Явно днес ми се пада да съм спамер. Проблема ми е следния, адски изтощен съм от както спрях кафето (година и няколко месеца). Напоследък започнах да пия черен чай, но не помага, кой знае колко. Просто работата и тренировките, съчетани с НВД, ми точат тотално силиците. Казаха ми, че има комплекс от витамини, които помагат да не си заспал 24/7… За съжаление не запомних какви са. Едва ли ще донесат супер енергия, но поне от малко да не ми се спи толкова, ще е голям +

Поздрави,

на НВД е така и може да стане и по лошо, не трябва да се прекалява. От колко време си на този режим?

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1