09.01.17
23:38
Търся ортопед-травматолог, който специализира в областта на раменните стави, вече от доста ( наистина доста ) време. Бих бил благодарен ако можете да ми препоръчате такъв. Няма значение в кой град. Чужбина също е вариант, но приоритет е да е поне в България.
11.01.17
20:24
Находката от ЯМР-то още ли е същата или има някаква промяна, независимо положителна или отрицателна?
11.01.17
20:47
доц. Русимов- клиника по Артроскпоска травматология на ВМА София. Тесен спеиалист “рамо” е. Имам прекрасни впечатления от него. :)
казано от James Hinks на 11.01.17, 20:24:
Находката от ЯМР-то още ли е същата или има някаква промяна, независимо положителна или отрицателна?
Втори ЯМР засега не съм правил, понеже оплакванията ми не са се променили изобщо. Единственото по-различно е, че направих 3 инжекции кортикостероиди при един от ортопедите, които трябваше да взимам даже от Германия, понеже били “по-чисти” и след 2та инжекция - тогава докторът ми спука вена или нещо от сорта, не знам какво точно се случи, но имаше доста кръв и ми се появи едно топче (подутина на рамото), което е с диаметър около 3-4 см. и негов колега предполагаше, че ми е спукал вена и кръвта се е калцифицирала и добави “човек няма как да знае какво стои от другата страна на иглата”. Интересно този човек за 9 години, ако не е научил какво стои от другата страна на иглата какво е научил, но това е друга тема. Мерси и за препоръката в горния пост, ще го потърся.