26.01.17
00:07
Добър вечер,
Казвам се Сейджан на 15г. съм .
Висок съм: 1.75
Кг: 61
Искам да си купя протеин и креатин за фитнес, но понеже не разбирам от протеини креатини. За мускули и килограми ама повечето искам мускули. Може ли да ми помогнете?
Коя комбинация е по-добре?
AMIX Creatine Monohydrate Powder 0,500кг/ 1.101lbs.
+ UNIVERSAL Ultra Whey Pro 0.908кг/ 2.000lbs.
или друга комбинация:
UNIVERSAL Ultra Whey Pro 0.908кг/ 2.000lbs.
+ Pure Nutrition 100% Pure Creatine 500грама
Коя от двете комбинации е по-добре за мускулна маса и килограми?
Благодаря ви предварително.
Темата беше редактирана от Димитър Михайлов на 26.01.17 07:28.
26.01.17
07:18
Здравей и аз съм на твоите години. Креатин никога не съм пил , защото съм чувал , че разваля бъбреците. Ползвам само протеин и аминокиселини. Протеина - Мyprotein , a аминокиселините AMIX BCAA Elite Rate.
ПС За аминокиселините погледни и на BSN AMIXNO X , гледам че ги хвалят.
Мнението беше редактирано от Yordan Yordanov на 26.01.17 07:22.
26.01.17
09:26
казано от Yordan Yordanov на 26.01.17, 07:18:
Здравей и аз съм на твоите години. Креатин никога не съм пил , защото съм чувал , че разваля бъбреците. Ползвам само протеин и аминокиселини. Протеина - Мyprotein , a аминокиселините AMIX BCAA Elite Rate.
Въпрос:
Аз мисля да използвам само 1 път протеин докато видя резултат и после да спря. После ще имам ли проблеми ако спря да пия протеин?
Аминокиселини за какво служат?
Коя е най-хубавата марка за протеини?
Имате ли скайп? ако “да” моля добавете ме имам и други въпроси.
казано от Serdjo Serd на 26.01.17, 09:26:
Въпрос:
Аз мисля да използвам само 1 път протеин докато видя резултат и после да спря. После ще имам ли проблеми ако спря да пия протеин?
Коя е най-хубавата марка за протеини?Имате ли скайп? ако “да” моля добавете ме имам и други въпроси.
Skype не ползвам, пиши ми в mirc-a. пиша се dido_14m.
Резултати няма да видиш, така че въобще не го почвай.
26.01.17
14:23
казано от deqn91 на 26.01.17, 11:07:
казано от Serdjo Serd на 26.01.17, 09:26:
Въпрос:
Коя е най-хубавата марка за протеини?Имате ли скайп? ако “да” моля добавете ме имам и други въпроси.
Skype: djubi.djubiSkype не ползвам, пиши ми в mirc-a. пиша се dido_14m.
Резултати няма да видиш, така че въобще не го почвай.
Ако трябва ще използвам повече но ще има ли резултат? Може ли да ми предложите протеини за симулиране разтежа на мускула както “Universal ultra whey pro” Предоложете ми добри протеини за мойте години. Благодаря ви предварително
На тези протеини, които ще ти свършат работа, им казваме пържоли в нашето село...
26.01.17
21:31
казано от Serdjo Serd на 26.01.17, 00:07:
Искам да си купя протеин и креатин за фитнес, но понеже не разбирам от протеини креатини. За мускули и килограми ама повечето искам мускули. Може ли да ми помогнете?
Здравей! Не ти трябват добавките, така че не се чуди коя комбинация е по-добра.
За целта ти са нужни: качествена храна (и достатъчна), подходящи тренировки, постоянство и търпение.
Дори и да си ги купиш добавките, те няма да ти помогнат, ако другото не е на ниво. Както ти казаха, наблягай на храната.
По всички въпроси, които си задал, е писано вече - под формата на статии и дискусии. Потърси ги с помощта на търсачката. :)
26.01.17
21:48
казано от Вероника Налбатска на 26.01.17, 21:31:
казано от Serdjo Serd на 26.01.17, 00:07:
Здравей! Не ти трябват добавките, така че не се чуди коя комбинация е по-добра.
За целта ти са нужни: качествена храна (и достатъчна), подходящи тренировки, постоянство и търпение.Дори и да си ги купиш добавките, те няма да ти помогнат, ако другото не е на ниво. Както ти казаха, наблягай на храната.
По всички въпроси, които си задал, е писано вече - под формата на статии и дискусии. Потърси ги с помощта на търсачката. :)
Да, разбрах :) бестуй всяка вечер ям месо пържено на огън :) правя си домашни шейкове, така че за храната мисля че няма да имам проблем. Вече съм поричал протеина. Лично съм питал в фитнеса там и те ми предложиха протеин без добавка. От тук нататък ще гледам тренировката за да имам форма. Благодаря на всички за помоща.
Приятна вечер
Мнението беше редактирано от Serdjo Serd на 26.01.17 21:49.
Е такива ги най-обичам, питат нещо и чакат да получат отговора, който искат да чуят. Като си го поръчал и решил да го пиеш, защо въобще искаш мнение. Давай си парите, пий си протеина, пък да те видим какви резултати ще постигнеш с тоя “протеин без добавка”.
27.01.17
18:28
казано от deqn91 на 26.01.17, 22:36:
Е такива ги най-обичам, питат нещо и чакат да получат отговора, който искат да чуят. Като си го поръчал и решил да го пиеш, защо въобще искаш мнение. Давай си парите, пий си протеина, пък да те видим какви резултати ще постигнеш с тоя “протеин без добавка”.
Исках мнение :) и вече съм поръчал и какво лошо има да питам? След когато вие отговорихте и аз следващия ден поръчах.
казано от Serdjo Serd на 27.01.17, 18:28:
казано от deqn91 на 26.01.17, 22:36:
Исках мнение :) и вече съм поръчал и какво лошо има да питам? След когато вие отговорихте и аз следващия ден поръчах.
Няма лошо да питаш, ама опитвай и да възприемаш ;)
28.01.17
15:42
Здравейте.
Днес си купих протеин на марка ONT по долу ще добавя снимка.
Проблема е че незнам кога да пия този протеин. Колко грама да сложа вътре в шейкъра и колко ml вода? Може ли да ми помогнете?
Благодаря ви предварително...
Снимка: http://prnt.sc/e1fe0b
Снимка2: http://prnt.sc/e1fe78
Щом не знаеш, освен останалото което наблюдаваме за теб в тази изключително интелигентна тема, която си пуснал, то очевидно и способностите ти за четене са ограничени. В такъв случай, каква полза ще ти донесе някой да ти напише същото нещо, което имаш на етикета на продукта, който си закупил?
Мнението беше редактирано от Pleasure на 28.01.17 16:15.
28.01.17
17:34
казано от Pleasure на 28.01.17, 16:15:
Щом не знаеш, освен останалото което наблюдаваме за теб в тази изключително интелигентна тема, която си пуснал, то очевидно и способностите ти за четене са ограничени. В такъв случай, каква полза ще ти донесе някой да ти напише същото нещо, което имаш на етикета на продукта, който си закупил?
Потърсих в нета намерих колко да пия с какво т.н.
Само искам да питам последно в колко градуса трябва да стои протеина?
28.01.17
18:25
Съхранявай го на стайна температура, пий го след тренировка по една доза и не го мисли толкова много. И следващия път питай и този, от когото купуваш продукта, преди да го купиш, а не след това. Успех!
28.01.17
21:09
казано от Димитър Михайлов на 28.01.17, 18:25:
Съхранявай го на стайна температура, пий го след тренировка по една доза и не го мисли толкова много. И следващия път питай и този, от когото купуваш продукта, преди да го купиш, а не след това. Успех!
Добре благодаря,
Ще направя същата програма с протеина:
1 доза сутрин след ставане от сън 10г 300мл/мляко
1 Вечер преди да спя 10г 300мл/мляко
1 доза веднага след тренировка 30г 300мл/мляко
29.01.17
01:06
На мен лично този протеин , не ми вдъхва доверие. Не очаквай абсолютно нищо от добавките , ако нямаш добро хранене!
казано от Yordan Yordanov на 29.01.17, 01:06:
На мен лично този протеин , не ми вдъхва доверие. Не очаквай абсолютно нищо от добавките , ако нямаш добро хранене!
Кое не ти харесва в протеина, аз не съм го пробвал, но като цяло QNT е добра марка.
29.01.17
21:40
казано от Yordan Yordanov на 29.01.17, 01:06:
Заповядай темата ми с програмата ми за хранене, фитнес т.н
http://www.bb-team.org/forums/viewthread/80786
казано от Serdjo Serd на 29.01.17, 21:40:
Заповядай темата ми с програмата ми за хранене, фитнес т.н
http://www.bb-team.org/forums/viewthread/80786
А защо не ме послуша и не си си купил МЕСО вместо тези неща от храниления ти режим Протеин, Дюнер, Тостове... Защо изобщо искаш съвети от нас, а не ги слушаш ??