26.01.17
17:47
Привет! Вчера-тренировката за горна част и извънредни 1.30ч народни танци. Вечерта имах сила да си хапна салатата и съм заспала във въздуха. Храна-дежурното яйце с каквото намерих, шопска салата с печено пЕтЛе :).
Днес мислех да отбележа ден за почивка, ама толкова много вървях пеш по непочистените тротоари, свърших доста работа , мъкнах тежки чанти...не е честно спрямо самата мен-не е съвсем ден за почивка :). Храна-яйце с пуешко филе, праз лук, чушка и извара.Вечеря-пилешка пържола със салата от ряпа, целина, моркови, малко маслини и семена, мъъъъничко печени орехчета и горчица в дресинга.
27.01.17
16:54
Здрастиии! Днес-тренировка цяло тяло . Храна-бъркано яйце с каквото намерих. Вечеря...хм, много е сложно тук, домакинствам на домашен купон. За мен има салата и наденица, ама нищо не си обещавам...има и други неща :). Както и да е-светът няма да свърши с една по-свободна вечеря, особено когато е в приятна компания :) . Приятен и спокоен уйкенд, трениращи!
30.01.17
19:35
Здравейте! Уйкендът мина доста...хм,омазващо. Две партута, едното с повече алкохол, почти без храна, другото-от едно плато с панирани нещица не остана нищо непробвано. Една разходка навън извън града.
Днес-тренировка долна част, овесени домашни бискеитки-две-три. Вечеря-салата кисело зеле, пилешка пържола.
Нека небесата са благосклонни към теб и Бог ти отреди достойно място ....
Почивай в мир Ели ,лека ти пръст!
17.03.18
21:13
Лека и пръст!