Не мога да уринирам, след като правя мъртва тяга

18.02.17
10:18

Сигурно много хора ще се смеете, но от месец насам от както правя мъртва тяга 5 серии 6-8 повторения, не уринирам трудно и често, все едно съм на 60г, ходих в Александровска болница при добри уролози, направиха ми пълен преглед и нищо здрав съм на бик, каза ми че съм развил мускул ама не помня точно как го назоваха и при тренировка той притиска леко бъбреците и се получава този проблем и единственото решение е, да няма мъртва тяга в серия, при 1 повторение само, го нямам този проблем.

Малко се обърках - последно НЕ уринираш или уринираш трудно и често?

18.02.17
15:38

След като правя мъртва тяга, уринирам слабо и по малко, по някога вечер дори и не мога да уринирам, а усещам че ще се пръсна, уплаших се много и ходих по доктори, но ми няма нищо и след спиране на мъртвата тяга (което за мен е много гадно, започнах да си уринирам нормално)

18.02.17
19:09

казано от Stamen Pavlov на 18.02.17, 15:38:

... и след спиране на мъртвата тяга (което за мен е много гадно, започнах да си уринирам нормално)

Значи няма да правиш мъртва тяга или ще я правиш но с леки тежести.

18.02.17
20:39

Да, яд ме е много, аз мислех да се пускам на състезания, ама ..

19.02.17
09:55

казано от Stamen Pavlov на 18.02.17, 20:39:

казано от Stamen Pavlov на 18.02.17, 10:18:

но от месец насам от както правя мъртва тяга 5 серии 6-8 повторения

За състезания ти трябва много повече време от месец дигане на тяга. Пробвай с леки тежести да я правиш наред с другите упражнения, ако проблемът се появи отново - спирай я изцяло.

Мнението беше редактирано от Tony Leen на 19.02.17 13:55.

19.02.17
20:11

казано от Tony Leen на 19.02.17, 09:55:

казано от Stamen Pavlov на 18.02.17, 20:39:

казано от Stamen Pavlov на 18.02.17, 10:18:

но от месец насам от както правя мъртва тяга 5 серии 6-8 повторения

За състезания ти трябва много повече време от месец дигане на тяга. Пробвай с леки тежести да я правиш наред с другите упражнения, ако проблемът се появи отново - спирай я изцяло.

Гена ми е, че съм Ендоморфен тип, лесно качвам кила и бързо дърпам на тежести 1ца - 150кг, яд ме е с леко, не мога да е усетя, друго си е като е над 150кг и чувстовто и емоцията която се получава.... 
Мерси за съветите.
Ще се напъва здраво на лег и клек.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1