02.03.17
15:06
Здравейте :)
Попаднах на сайта на въпросната българска фирма (Healthy life nutrition), където предлагат на теория доста добри оферти. Даже твърде добри, поне на хартия. Ниските им цени са оправдани с това, че са хем производител, хем дистрибутор на стоките. Въпросът ми е, дали някой е пробвал продуктите им, за да не стане така, че плащам за брашно с какао :D
Поздрави :)
02.03.17
17:55
Може някакъв протеин да си вземеш и внимавай с хранителния режим !
А може би отдавна имам хранителен режим и питам конкретно за този протеин? Четеш ли въпроса или даваш непоискан съвет по инерция? :D
Аз не бих заложил на този протеин, избирай доказани марки...
Тези или са Private label или просто поръчват суровина от някъде и я овкусяват и опаковат.
Само се надявам да не взима суровината от ПИК КО :D
казано от deqn91 на 03.03.17, 00:05:
Тези или са Private label или просто поръчват суровина от някъде и я овкусяват и опаковат.
Само се надявам да не взима суровината от ПИК КО :D
Суровината е френска- Armor proteines е фирмата производител.
Това твърдят производителите във фейсбук страницата си.
Реално, нещата на хартия наистина изглеждат твърде добре, а като се добави и цената, естествено е да са налице силни съмнения сред потребителите, особено като се има предвид, че е българско производство... Но ако етикетът дори малко се доближава до истината, то това би било една много приятна изненада... Разгледах основно фейсбук страницата им - не се свенят да показват изследвания и да отговарят на въпроси... сайтът им изглежда доста семпъл за сметка на това, няма много информация... ще следя с интерес новините покрай тази фирма, но засега не бих се наел да тествам продуктите им.
Мнението беше редактирано от Pleasure на 04.03.17 15:35.
07.06.17
15:40
Малко отзиви за техните продукти
17.07.17
11:55
На мен ми пратиха файл с анализ
http://dox.bg/files/dw?a=d8a585ec1c
Мнението беше редактирано от Валери Стоянов на 17.07.17 11:56.
30.08.17
12:25
Здравейте
Аз си поръчах протеина креатина и БЦАА-то им преди няколко дни. Понеже почивам в момента и през ден-два само ходя на лостове не съм започнал още да пия креатина и бцаа. От протеина е рано да давам още мнения колко е качествен, но като вкус е идеален (пия с лешник) като разтворимост също не е лош...Нямам голям опит с протеините защото съм пил само 5-6 вида през живота си но на вкус се осеща че не е сухо мляко или нещо подобно а си бие на суроватъчен протеин (ако това въобще може да е сведение за качеството) ... С бцаа нямам никакъв опит, но виж креатина ми е любимата добавка и съм пил доста... Нямам търпение да го почна и да го видя дали става или не. Ще пиша и тук резултатите 🙂
11.09.17
14:11
Проблем...имам режеща болка в бъбреците...не знам дали е от протеина или защото бях болен наскоро(може би и от двете, претоварил съм се явно) но ще си почина от добавките за известно време :( и ако се оправя от само себе си искам да попитам след колко време да се пробвам пак с добавките... Някой ако е преминал през това да сподели какво да правя, ще съм му задължен 🙂
11.09.17
14:37
Протеин, бцаа или креатин би могло да са причина за режеща болка в бъбреците, само когато имаш някакъв наличен здравословен проблем с тях и то пак трябва да злоупотребяваш значително.
Едната възможна причина е поръчаните продукти да са с много ниско качество, да не са пречистени добре и да съдържат високи дози замърсители, които съответно са оказали неблагоприятно влияние върху бъбреците.
Другата възможна причина е проблемът да не е свързан с добавките, а с нещо друго.
Съветвам те:
1. Отиди до личния лекар и си пусни изследвания според препоръките му.
2. Спри добавките, поне докато не излезнат резултатите от изследванията.
Ако резултатите са окей и няма наличие на проблем, смени производителя.
Мнението беше редактирано от Тихомир Велев на 11.09.17 14:38.
11.09.17
16:23
Благодаря за отговора
От креатина ако пиеш и повече вода, може да чувстваш тежест в бъбреците и да уринираш по-често, на мен ми се е случвало при първите няколко дни прием на креатин. Но ако е болка както казваш, най-добре си пусни изследвания.
13.11.17
21:56
Креатина и протеина им са супер. Не съжалявам, че ги взех, определено са им качествени, защото имат ефект върху мен (с програма за мускулна маса). Изпих вече половин кило креатин и 2.5кг. протеин и нямам никакви оплаквания. Отлична разтворимост и вкус.Скоро ще пробвам и бцаато.
14.11.17
00:49
Ще използвам темата да попитам, как креатина се разтваря в организма, ако не може да се разтвори в чаша вода. По същия начин стои въпроса и с магнезиевия цитрат. Не става въпрос за конкретната марка. Опитвал съм с топла вода, с добавяне на оцетна киселина, няма никаква разтворимост.
казано от Brown Bomber на 14.11.17, 00:49:
Ще използвам темата да попитам, как креатина се разтваря в организма, ако не може да се разтвори в чаша вода. По същия начин стои въпроса и с магнезиевия цитрат. Не става въпрос за конкретната марка. Опитвал съм с топла вода, с добавяне на оцетна киселина, няма никаква разтворимост.
A как месото се разтваря в организма, след като не иска във вода и оцетна киселина ?
Между другото диаспорал-а си е цитрат и се разтваря чудесно 😄
14.11.17
09:23
Бях 99% сигурен, че някой ще даде пример с месото.
Да, цитрата на Now също се разтваря.
14.11.17
09:57
Не забравяй, че ~70% от тялото ни е вода. В червата има, в кръвта има, в тъканите има.
Като разтваряме предварително добавки като магнезия и креатина, просто подпомагаме целия процес и заедно с това значително намаляваме риска от стомашни проблеми.
Ако пък визираш храната, там количествата креатин, магнезий и други подобни са в пъти по-малки и организма се справя без проблем.
Мнението беше редактирано от Тихомир Велев на 14.11.17 10:09.
02.12.17
10:00
Здравейте, и аз попаднах случайно на марката и конкретно протеина им. Малко недоверчиво подхождам като качество-цена, но се опитвам да съм оптимист и да вярвам в “чудеса”.. 😄 , има ли и други, които ползват/за ползвали и могат да изкажат мнение. А тези писали назад с положително мнение - нови резултати, впечатления? Чудя се дали да пробвам и да се доверя на марката и продуктите им защото се изкушавам с тази цена и характеристики на хартия. Харесва ми също така, че сайта е изчистен, всичко е обяснено, имат 5 неща и поне по спецификации всичко изглежда перфектно и коректно.
Очаквам мнението ви и благодаря предварително!
Мнението беше редактирано от Георги Тодоров на 02.12.17 10:03.