Помощ при съставяне на план за въглехидратна ротация

Здравейте ,искам да започна въглехидратна ротация ,но не съм сигурна как да направя плана си .Тренирам спортно катерене ,три пъти на седмица и хпдя на фитнес два пъти ,като правя силова тренировка с HIIT накрая .Почивам събота и неделя .Добра идея ли е да правя високо въглехидратни дни ,когато съм на фитнес ,другите да са ниско въглехидратни?И оше един въпрос по-добре да правя силови тренировки във фитнеса ,като се има предвид ,че ходя и на друг спорт или да ги заменя с кардио?
Приятен ден!

03.03.17
11:38

казано от Милена Йорданова на 03.03.17, 10:45:

Добра идея ли е да правя високо въглехидратни дни ,когато съм на фитнес ,другите да са ниско въглехидратни?И оше един въпрос по-добре да правя силови тренировки във фитнеса ,като се има предвид ,че ходя и на друг спорт или да ги заменя с кардио?
Приятен ден!

Според мен си спазвай РБД през цялото време, а силовите никога не са излишни. :)

До сега бях на нвд и сега ме е страх да мина на рбд

Мнението беше редактирано от Милена Йорданова на 03.03.17 13:46.

03.03.17
13:55

Все някога ще минеш, защо да не е сега :)
Направи го постепенно.

Ами не знам  мислех първо да мина на ротацията на въглехидрати

The Barber

03.03.17
21:47

казано от Милена Йорданова на 03.03.17, 13:58:

Ами не знам  мислех първо да мина на ротацията на въглехидрати

Аз въртях 4 месеца НВД и РБД , няма страшно :) Сега съм на РБД и всичко е ок.

Мнението беше редактирано от The Barber на 03.03.17 21:48.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1