05.03.17
20:21
Здравейте.След дълго колебание дали да пиша тук и след милион провалени опити за отслабване, реших да започна свой дневник, защото очевидно не мога да се справя сама в това начинание. Искам да стана 50 кг до 4 месеца. Ходя на лека атлетика 4 пъти в седмицата. Не съм яла сладко, пакетирана храна, газирано и пържено от месеци. Пробвах да остлабва с НВД, но на втроия ден налетях на меда :D .Обожавам го, мога да изям 1 кг за 4 дни. Затова реших да не го изключвам от режима си, но тогава трябва ли да има плодове? Изчислих, че трябва да приемам 1500 калории на ден, но не знам колко въглехидрати, протеини и мазнини да включа в менюто си. Всички съвети ще са ми от полза.
Темата беше редактирана от Radostina Mladenova на 05.03.17 20:44.
Здрастееее!
Разкажи малко повече за себе си, така ще може някой да ти даде напътствия, ако имаш нужда от такива.
И бъди търпелива и упорита!
Успех! :)
05.03.17
21:28
Здравей и добре дошла!
Колко килограма си сега? Колко висока?
05.03.17
21:32
казано от Вероника Налбатска на 05.03.17, 21:28:
Здравей и добре дошла!
Колко килограма си сега? Колко висока?
Здравей! Не мога да повярвам, че съм забравила да напиша най-важната информация :D Висока съм 163 см, тежа 60 кг.
06.03.17
01:00
Здравей, дано това, че можеш да изядеш килограм мед за 4 дни е хипотетично, а не си го изпробвала:) Аз съвети няма да ти давам, има доста по компетентни от мен които ще ти помогнат. Само ще ти кажа, че 4 месеца са ти предостатъчно да свалиш 10 килограма , даже ще ги свалиш здравословно и ако спазваш добър хранителен режим ще изчистиш всички мазнини, без да загубиш мускул. Аз за 4 свалих 13. Ако НВД не ти пасне опитай РБД аз основно с РБД ги свалих моите. Не бързай и не се лишавай повече от необходимото, както казах ще ти стигне времето до лятото:) Успех .