11.09.07
20:00
нека всеки каже кой е най-добрият който е пил ...може би темата е доста банална но не намерих друга сродна...колебая се какъв да взема ...пил съм доста и за мен най-добър ефект имаше от whey 100 на optimum, но все пак искам да видя и други мнения
Ако се пита за суроватъчен високопроцентен протеин отговора е много прост - SYNTRAX NECTAR и Ergopharm GF Pro… Без коментар...
http://www.bodybuilding.com/fun/tietge9.htm
11.09.07
20:47
Може.
nowbg.com/index.php?option=com_content&task=view&id=164&Itemid=69
12.09.07
08:38
от optimum pro complex засега съм най- доволен , сравнение с другите протеини има формула с храносмилателни ензими , има добавени витамини и е със много добър вкус .
Както винаги само софиянци имат откъде да си набавят най-хубавите продукти .....А някои знае ли откъде мога да си взема тези продукти във Варна.Мързи ме да се занимавам с поръчки и такива простотии.
12.09.07
13:06
казано от Nexius на 12.09.07, 10:14:
Както винаги само софиянци имат откъде да си набавят най-хубавите продукти .....А някои знае ли откъде мога да си взема тези продукти във Варна.Мързи ме да се занимавам с поръчки и такива простотии.
За кои продукти питаш от къде можеш да си ги вземеш във Варна , на Optimum или на Now ?
Мнението беше редактирано от FZKTWGS на 12.09.07 13:06.
казано от Калоян Георгиев на 11.09.07, 20:19:
Ако се пита за суроватъчен високопроцентен протеин отговора е много прост - SYNTRAX NECTAR и Ergopharm GF Pro… Без коментар...
http://www.bodybuilding.com/fun/tietge9.htm
Имам въпрос.Като гледам критерийте за оценяване са главно по вкус,съставки,разтворимост и т.н. никъде не пише(или поне не виждам)колко е добър протеина като качество(усвояване,съдържание на протеин и полезни в-ва) или това просто са най-добрите протеини от тази гледна точка на пазара и не се налага да бъдат доказвани тези техни качества?Просто показват кои са най-вкусни,естествени и приятни за шоране :)
Надявам се,че ме разбра ;)
vatchev,
N0 4 - Profile. Това е критерия за протеиновия профил на... протеина... ;)
казано от BIG PICHAGA на 12.09.07, 13:06:
За кои продукти питаш от къде можеш да си ги вземеш във Варна , на Optimum или на Now ?
За продуктите на Now?Знаеш ли откъде мога да си ги набавя във Варна Big Pichaga
12.09.07
14:58
казано от Nexius на 12.09.07, 14:19:
За кои продукти питаш от къде можеш да си ги вземеш във Варна , на Optimum или на Now ?За продуктите на Now?Знаеш ли откъде мога да си ги набавя във Варна Big Pichaga
Май ще трябва да ги поръчваш от сайта им. Във Варна май нямат дистрибутор и магазин. :coolsmirk:
Пробвай протеините на GNC.Във Варна магазин нямат,но можеш да си го поръчаш в някоя аптека.Ако искаш мога да разбера в кои ги има.
MRP na ON !!! Най-добрия заместител на хранене и за качване на мускулна маса ! Скъпичак е ама поне знаете за кво си давате парите... ;)
13.09.07
09:24
казано от HouseSoul на 13.09.07, 08:08:
MRP na ON !!! Най-добрия заместител на хранене и за качване на мускулна маса !
За мен най-добрия заместител на хранене е Myoplex на EAS, но ... както и да е. А до колкото си спомням човека питаше за най-добрия протеин и Калоян му отговори най-точно няма спор.
13.09.07
09:38
казано от HouseSoul на 13.09.07, 08:08:
MRP na ON !!! Най-добрия заместител на хранене и за качване на мускулна маса ! Скъпичак е ама поне знаете за кво си давате парите... ;)
Съгласен съм. И Pro Comlex на ON също е доста добър.
За кои продукти питаш от къде можеш да си ги вземеш във Варна , на Optimum или на Now ?За продуктите на Now?Знаеш ли откъде мога да си ги набавя във Варна Big Pichaga
NOW FOODS вече имат и представител в град Варна... за повече инфо ще трябва да почакаш няколко дни или да се обадиш на телефон: 0877361338
В горният си пост определено не съм говорил само за вкусови качества на протеините - основното което мен ме интересува е профила и ако е добър тогава вече гледам вкус и цена...
казано от Калоян Георгиев на 13.09.07, 19:44:
NOW FOODS вече имат и представител в град Варна... за повече инфо ще трябва да почакаш няколко дни или да се обадиш на телефон: 0877361338
В горният си пост определено не съм говорил само за вкусови качества на протеините - основното което мен ме интересува е профила и ако е добър тогава вече гледам вкус и цена...
Обадих се няколко пъти на този номер ,но никои не отговаря.Би ли ми подсказал къде точно се намира този представител на Нол фудс във Варна.Ще съм ти много благодарен Калоян Георгиев .
Изчакай няколко дни и ще имаш търсеното инфо на сайта на НАУ ФУУДС - другият вариант е пак да звъниш на горния номер, съжалявам но не мога да ти помогна с друго...
16.09.07
18:14
На синтракс кой е най-добрият вкус? :P
На мен любим ми е Лате Капучино - особено ако обичаш кафе ще ти хареса много. Иначе лемон тий, ябълката и прасковата са супер.
21.09.07
09:22
Мерси, капучино не ми се нрави особено. Явно ябълка ще взема :P
А ти пробвал ли си ги? Резултатите какви са?
21.09.07
09:26
казано от Калоян Георгиев на 21.09.07, 08:03:
На мен любим ми е Лате Капучино - особено ако обичаш кафе ще ти хареса много. Иначе лемон тий, ябълката и прасковата са супер.
А банан нямате ли ? Ягода , шоколад нещо ?
21.09.07
09:31
Има и шоколад и ванилия, но те са на Есенс. А ние говорим за Нектар.
21.09.07
09:43
казано от Klimentii на 21.09.07, 09:31:
Има и шоколад и ванилия, но те са на Есенс. А ние говорим за Нектар.
Сега видях има няква ягода на Нектар .
Калояне дали е хубав тоя с ягодата , пил ли с ягода ,ароматен ли е ?
Мнението беше редактирано от FZKTWGS на 21.09.07 09:43.
То е ягода и киви не само ягода - вкуса е добър определено за тези които харесват ягодата, но аз предпочитам по екстравагантните вкусове. Шоколада на Есенс е трепач. Иначе скоро в БГ ще има NECTAR SWEETS - от Синтракс твърдят че това са най добрите вкусове.
21.09.07
20:53
казано от Klimentii на 21.09.07, 09:22:
Резултатите какви са?
Мнението беше редактирано от Klimentii на 21.09.07 20:53.
За мен този протеин е с добро качество:
http://bit.ly/1iD6NWM
вече трета опаковка поръчвам.
07.11.13
16:27
Аз пък в момента съм се спряла на един нов на Silver Nutrition - Whey, като вкус е много добър и като биологична стойност също, има 28gr протеин в 30gr доза и 0gr захар. Освен това, излиза изгодно, 2кг и 300гр за по-малко от 90лв...
казано от Цветомира Цветанова на 07.11.13, 16:27:
Аз пък в момента съм се спряла на един нов на Silver Nutrition - Whey, като вкус е много добър и като биологична стойност също, има 28gr протеин в 30gr доза и 0gr захар. Освен това, излиза изгодно, 2кг и 300гр за по-малко от 90лв...
Ти видя ли този и колко излиза с кода за отстъпка: PVT821 и доставка излиза към 30лв. :) аз съм си взел голямата опаковка има я в сайта.
07.11.13
17:08
Да, видях, супер е, браво ! Но в момента използвам на Силвър и съм доволна. Трябва да го пробваш!
05.03.17
23:30
От доста време не е писано по темата.За последните години има доста нови марки излезнали и незнам какво да взимам.Препоръчайте ми накакъв суроватъчен и 1 матрица още не съм решил какъв да взема.Засега съм се насочил към Syntrax Shake или Martix.Нещо друго на добра цена.До 80 лева за 2,250 разфасовката.
казано от Element17 на 05.03.17, 23:30:
От доста време не е писано по темата.За последните години има доста нови марки излезнали и незнам какво да взимам.Препоръчайте ми накакъв суроватъчен и 1 матрица още не съм решил какъв да взема.Засега съм се насочил към Syntrax Shake или Martix.Нещо друго на добра цена.До 80 лева за 2,250 разфасовката.
То тези 80 лв. са доста относителни, зависи от къде го взимаш :)
Мнението беше редактирано от deqn91 на 06.03.17 11:08.
06.03.17
13:31
Вие ми препоръчахте 2-3-4 вариянта аз ще вида от къде да ги взема.Доста промоции има по различни сайтове
Спрях се на суроватка на Myprotein.Най-изгоден е и никой не съм видял да се е оплакал от тях
Мнението беше редактирано от Toshko Todorov на 14.03.17 14:07.