10.03.17
16:49
Здравейте. Днес отидох до магазин за хранителни добавки Fitness1, който се намира на бул. „Цар Борис III и закупих Iso Whey Zero на Biotech. Притеснява ме това, че под капачката нямаше никакъв картон. Изпил съм доста протеини на различни марки и досега не ми се бе случвало под капачката да няма предпазна лепенка. Върху самата капачка си имаше фолио. Някой ползвал ли е този протеин? Като цяло случвало ли ви се е същото нещо и с други марки протеин?
Темата беше редактирана от A N на 10.03.17 16:54.
казано от A N на 10.03.17, 16:49:
Върху самата капачка си имаше фолио.
Върху капачката или върху гърлото на кутията? Ако е върху гърлото - всичко е ОК, за фолио върху капачката не съм чувал. Да не бъркаш пластмасовия предпазител върху капачката с фолио?
казано от Tony Leen на 10.03.17, 19:10:
казано от A N на 10.03.17, 16:49:
Върху самата капачка си имаше фолио.
Върху капачката или върху гърлото на кутията? Ако е върху гърлото - всичко е ОК, за фолио върху капачката не съм чувал. Да не бъркаш пластмасовия предпазител върху капачката с фолио?
Така де, не фолио, а пластмасов предпазител си има. Под капачката няма нищо.
Мисля, че всичко е наред, но все пак реших да попитам. Намерих други теми, подобни на тази във форума, но бяха стари и реших да направя нова за този продукт специално и за това как стоят нещата с неговата опаковка.
Мерси за включването.
Мнението беше редактирано от A N на 10.03.17 19:27.
12.03.17
19:32
Ако говориш за това, трябва да го има и трябва да е запечатано.
А извън темата - очудвам се, че все още има хора, които купуват “американската” марка Biotech USA. За тези пари можеше да си вземеш нещо качествено.