29.03.17
15:52
Бихте ли ме посъветвсли как да стопя натрупванията около пояса?
Не е много тежко положението,но искам по-добре изглеждаща преса.
Запознах се, на начално ниво с кето диетите,но доброжелатели тук ми казаха,че нямам шанс защото си пийвам по няколко бири дневно.
Относно мен-плувам много,четири пъти седмично по два часа и половина,прекарвам и по час във фитнеса преди това.
Нямам проблем с придържане към определен режим на хранене,който бихте ми посочили,пробвал съм и храната не е приоритет за мен.До момента,в който не стане дума за няколкото бири на ден,благодаря предварително.
29.03.17
16:47
Пробвай с НВД и упражнения за коремните мускули. Най- добрата тренировка за показване на коремната преса си е кардио, но без силови упражнения ще топиш само мазнини и няма да има какво да изпъкне. Щом казваш че положението не е толкова лошо, едва ли една- две бири на ден ще попречат толкова много, след като тренираш, но определено ще забавят ефекта
29.03.17
17:00
Преди плуването,карам колело на средно висока степен за половин час,това брои ли се за кардио.Относно НВД съм на такава от около месец,основния ми въглехидрат идва от бирата и съответно неизбежните от сирене,мляко,но сладко, хляб,картофи,боб не съм близвал.
29.03.17
17:40
И би ли могъл да ми кажеш какви кардио упражненея биха спомогнали целта ми
29.03.17
17:42
Дори самото плуване (при правилна техника на плуване, която не се съмнявам че ти имаш) е отлична кардио тренировка и натоварва цялостно тялото, единствения недостатък според мен е , че при допира с водата, тялото губи топлина, организмът се старае да запази преграда между тялото и водата (тази преграда са мазнините). За велоергометъра според мен не е нужно да караш на високо ниво на трудност, а по добре на по- ниска, но с по- висока скорост. При НВД не е важен само източника на въглехидрат, а също така и източниците на протеин и мазнини :) Успех
29.03.17
17:54
Благодаря
29.03.17
22:31
Имам само още един въпрос към теб,ходенето във фитнес на празен корем сутрин,за или против?
29.03.17
22:51
Сутрин на гладно е най- добрия вариант за кардио тренировка поради ниското съдържание на глюкоза в кръвта, а нивото на глюкагона е високо. Също така кардио на гладно ускорява метаболизма и помага за горенето на мазнините през целия ден. Ако питаш за силови тренировки, може и да нямаш нужната сила за изпълнение на пълноценна тренировка, но пробвай и виж как се чувстваш :)
30.03.17
00:17
Много ти,благодаря,ман,значи съм научкал правилния подход,мн благодаря......
07.04.17
11:04
Направил съм един колаж за да ви покажа осем месеца разлика.Разбира се с насоки от вас,благодаря ви приятели, че ми показахте правилната посока,борбата ми наподобяваше борба на муха с прозорец преди вашета намеса.70% от резултата беше постигнат в последните седмици,след като ме нахокахте здраво и посочихте пътя.