02.02.2017г.
46,5кг , сън: добър
07:45- кафе , 1 шоко бонбон
09:00- 1/2 фх с котидж
12:40- салата: зелена салата, 1/2 конс риба тон, царевица ; 1 топла пълнозърнеста багета
сън около час и нещо
15:00- кафе, 1 шоко бонбон
17:00- 3 сушени сини сливи и 2 сушени кайсии, зелен чай
18:00- голяма купа пилешка супа, 1/2 пълнозърнеста багета
едит: хапнах малко супа с още 1/2 багета, 1 шоко бонбон, 2 сушени сини сливи
Добавки:
3бр вит C
2бр Сибирски жен-шен
3бр Рибен колаген
Все още няма тренировки, но движение не липсва. Честно да си призная чувствам се готова да тренирам, но ме подмързява. Лениво ми е , спи ми се. Сънят ми е много дълбок и помириша ли възглавница , веднага заспивам. Констатирала съм това положение около 1 седмица преди МЦ. Прогестеронът много ме отпуска.
Една книга ме побърква ( Дългата разходка- Стивън Кинг). Ако можех нямаше да оставям таблета, така съм луднала, но за съжаление чета само,когато детенце не е около мен или не е взело таблета :D
Ией! Нова страничка :) Днес съм много позитивна. Дано все така да ми върви на усмивки и хубаво настроение :) Дано и при вас бъде така! :)
Мнението беше редактирано от June101 на 03.02.17 07:57.
03.02.2017г.
сън 8 часа ама на пресекулки
Днес постоянно ям нещо, защото ми се мотае главата. Мисля,че кръвното ми беше ниско.Ставам и ми причернява. В последствие обаче отпуснах края и стана едно захарно и въглехидратно...
Храната общо изглежда така:
- 5 шоко бонбона
-1/2 пакетче солети
- салата: зелена салата, почти цяла конс риба тон, царевица
- 8 об бисквити
- 2 шепи тиквени семки
- 1 голямо хлебче (колкото 2 малки питки) с прилично количество свинско филе
- 5-6 сушени сини сливи и 2-3 кайсии
- 3 кафета
Честно казано ще се пробвам да не ям повече или да мина само с една салата, ако много ми пристърже. Пред пръскане съм, а утре съвсем ще съм като балон с тези въглени.
Хей, дневниче, май за малко те забравих ( или по-скоро май не исках да ти разказвам много в последно време... )
Изминалите дни са емоционални, с много калории, с много нерви без да има причина. Пусто напрежение. Пусто недоспиване.
Не съм за пример.
Добавям и ,че днес си взех епикризата от болницата. Хистологията е ок.
Отупвам се и започвам наново. Какво пък!
08.02.2017г.
Храната:
- 2 варени яйца
- снимката долу (купешка питка, пил филе на скара, зелена салата подправена) + още зелена салата
- слънчоглед
- (план) имам малко пил филе, супа топчета и зелена салата
Добавки: 3бр Eve Now
Тренировка няма. Умишлено не тренирам, защото съм пред МЦ и съвсем ще стана балон.
—————————————————————————————————————————————————————————————————————
Писна ми да се страхувам, да се обвинявам, да не мога, да не бъда. Писна ми да се лутам и ту да изплувам, ту да потъвам в океана от порядки. Коя бях аз и коя ще бъда? Не трябваше ли да бъде едно и също? Къде по пътя си загубих таз представа?
Имах мечта. Една ли беше или две- три? Една се сбъдна и представата ми замъгли. Душата на мечтател стъпи здраво на земята. Ами сега? Какво остава когато няма я мечтата? С какво ще полети душата?
Сега, здраво стъпила на земята, мечтата ще има основа, от която да полети дори по-високо, и място, на което може да се приземи благополучно, сбъдната. Вярвам, че е въпрос на време, Софи, защото носиш душата на мечтател, а това не се губи, макар и ние да се губим понякога. (hug)
Мнението беше редактирано от Диляна на 08.02.17 16:26.
Оо, така е , така е! :) Аз понякога си пиша разни тъжни неща, но не значи, че душата ми не свети и не мечтая :) хихи Само си напомням кое, какво и как :)
09.02.2017г.
Храна:
10:30- снимката ( питка намазана с кашкавал от кашу, 2 варени яйца, червена чушка + зелена салата подправена)
12:00- 2 сушени кайсии, слънчоглед около 40-50г
14:00- питка намазана с филаделфия, пушена сьомга и 2 листа салата
15:30- (coffee) + 4-5 малки овесени бисквити
по-късно супичката , белтъкът на 1 яйце , зелена салата и 1 фх (ако умирам за въглехидрат)
Добавки:
3бр Eve Now
*МЦ се опитва да идва. Тамън навреме. Дано да е без кръвоизливи. Погледнах си епикризата и пише ,че полипът е бил 2см. Бая отгледан.
* Минах през един страхотен био магазин в квартала, за да взема мляко от бадеми (за супата) и покрай него продавачът ме изкуши да пробвам кашкавалът от кашу, който правят с жена му. Страхотен е ! Скъп, но много вкусен.Чак се замислям дали да не проуча по-подробно как се прави :)
* Рецептата за супата от карфиол и ябълка : https://nadiapetrova.bg/2017/02/крем-супа-с-карфиол-и-ябълки/ Нямах лайм, та сложих 1/2 обикновен лимон. Супата стана много вкусна! :)
Първо да кажа ,че онази вечер (09.02) малко излезнах от плана и хапнах филия хляб с филаделфия, свинско филе + няколко овесени бисквити и сушени сини сливи. Изобщо не се впечатлявам вече от такива неща, защото преходът към по-хубава храна не може да стане изведнъж. Радвам се, че полека загърбвам някои навици и добавям нови, по-здравословни.
10.02.2017г.
Вчера половината ден мина в стягане на багажа на детето и командироването му на село при баба и дядо за 1 седмица. Във ваканция съм, нищо че съм у дома. Родителите ще ме разберат много добре. :D
Другата половина от деня прекарах ... на диванаааа с книгааааа! На това му казвам аз голям кеф!
Мц се засили, но без кръвоизливи и съсиреци. Не съм имала нормален цикъл от преди да забременея. Трябва да видя док и да му благодаря :)
Още няма да вписвам тренировка (то един спортен дневник водя....)
Храната:
- белтък намазан с кашкавал от кашу , ок 80г свинско филе пак намазано с кашуто
- 1/2 краищник хляб
- салата: зелена салата, царевица, настърган морков; 55г протеинов десерт със стевия; няколко солети
- 10-12 сини сливи и много слънчоглед (може би около 100г)
* и един готин филм, който гледахме миналата седмица. Признавам си ,че Педро Паскал ми е 300 пъти по-симпатичен от Мат Деймън.
11.02.2017г.
Пууу, бях в Пловдив и не успях да стигна навреме за срещата на момичетата (Елена, Дили и Санчето) и много ме е яд! Другият път съм на линия!
Като изключа това, денят беше хубав. В Пловдив свършихме работа, видях се с приятелка, която след месец чака близнаци. Записвам си нещо интересно ,което ми каза. Каза, че хемоглобинът й се е увеличил откакто е започнала всяка сутрин да яде по 2 лъжици пълнозърнест сусамов тахан.
После в София вечеряхме с приятна компания.
Вчера направих едно откритие за себе си- трябва да имам ясна цел, мечта, желание. Има ли такова нещо, то аз ставам друг човек. Друг човек съм и когато се наспя :D
Пак вписвам само храна
- 2 домашни шоколадови мъфини в Пловдив
- на ресторант и уж гладна ... салата от домати, някакво крема сирене, печена чушка + 3 малки черни филии хляб и 1 чаша вино (d)
- протеинов десерт със стевия 55г ; чоплих слънчоглед ок 50-60г
Туй то :) Хубава неделя на всички! :)
Мнението беше редактирано от June101 на 12.02.17 12:21.
12.02.2017г.
Мързелив ден :) Единственото нещо, което направих беше да запаля колата и да отида да пия кафе с родителите ми. (coffee) :) Не бях карала от 1 месец, но учудващо добре се справих с изкарването на “кораба майка” от гаража :)
После четене, писане , слушане на музика и търкаляне по дивана.
Нямам много апетит. Дръсти ме еуфория. Обикновенно двете винаги са свързани в обратнопропорционална връзка.
Храна:
- чак към 13ч. купичка крем супа от карфиол с 1/2 филия хляб
- слънчоглед около 40г , протеинов десерт 55г
- още слънчоглед , 7-8 сушени сини сливи
- 1 филия с филаделфия, свинско филе ок 70-80г , червена чушка
- 1 еклер и още семки (за деня са около 100-120г примерно)
Добавки: Eve Now ; 2 бр рибен колаген
Усмихната и успешна нова седмица на всички! :)
13.02.2017г.
Тренировъчееееен ден! :)
След като почти месец не съм тренирала, днес се мобилизирах и реших,че в този дневник е крайно време пак да впиша нещо смислено :)
Като за вработване реших да направя нещото,което ми беше най-лесно и приятно в момента.
Добавям и ,че днес чистих 4 часа у дома. Казах си, че сега ми е паднало, нали детето го няма да бръмчи около мен.
Изтеглих си Narcos. Сериалчето е готино. Педро няма да го коментирам.Той винаги е готин :D
Храна:
11:00 - 2 с.л. тахан + 1 с.л. мед
14:00- 1 филия и едно краищниче от някакъв мега вкусен хляб от различни брашна и семки + филаделфия и ок 100г свинско филе
16:00- протеинов десерт 55г, слънчоглед ок 40-50г
- ще има 2-3 яйца на тефлон, зелена салата, печени червени чушки и евентуално малко от хляба
Добавки:
Eve Now, 2бр рибен колаген
Тренировката:
40мин вело - 23.68км, 539ксал
*Пускам и две снимки. Поотслабнала съм малко. Чувствам го, а кантарът показва 47,3. Трябват още мускули, ама и така ставам. Като инстаграмнах снимките и взех, че много се харесах :D
14.02.2017г. Честит празник! ( който каквото си празнува ) (nlove5) (d)
Готин ден , изпълнен с много емоции. :) Аз имам късмета да обичам и да ме обичат, тъй че празнувам Свети Валентин + ,че го поливам с хубаво винце. Всеки с разбиранията си за щастие :)
На обяд бях с двете си най-добри приятелки , за да пийнем по чашка винце. Едната приятелка ви е добре позната- Дени (muscle) :D Не успях да я изкуша да ми изяде половината хлебче :D Желязна е!
Храната:
11:30- 1 ч.л. тахан с 1/2 ч.л. мед
обяд навън- 1/2 салата Капрезе, 1/2 черна багета и около 250мл бяло вино
към 15:30- 16ч.- протеинов десерт 55г
18:45- Тренировка
22ч.- 1/2 филия хляб от семена и различни брашна , около 50-60г свинско филе, 3 хапки шоколадов десерт за празника, чаша вино
Тренировката: (по-скоро раздвижване го пиша)
10мин вело - 5.84км, 133ксал
15мин - коремни преси и упражнения за цяло тяло с 2х3кг
* малко снимки от днес
* И малко отклонение :
Джим се колебаеше дали това е правилният път. Той трябваше да мине по проклетата пътека и да се сбогува със способността си да може да надниква в душата на всеки човек. Дарба ли беше това или бреме? Проклетата пътека го зовеше.Знаеше, че отново трябва да стане нормален. Вече нямаше да може да поглежда приятелите си и да знае какво да им да каже. Нямаше да вижда,че суровият вид на Том прикрива кървящата рана от болестта на майка му. Нямаше да вижда ,че пресметливите очи на Рики са всъщност страх от глад, на който е бил подложен като малко момче. Дали щеше да успее да различи в очите на Катрин нейната радост и любов? Такава актриса никога не може да бъде разбрана без сегашната му сила.
Пътеката беше пред него-необятен криволичещ път, даващ и взимащ по нещо. Или минаваше, или оставаше вечно в шантавият свят от високочестотни вълни от мисли, който го заобикаляше.
Огледа се и осъзна, че няма какво да губи.Отсега нататък душевните терзания на хората щяха да бъдат грижливо скрити. Трябваше да се научи да поглежда по-дълбоко в очите на човек, да разгадава сложно подбраните думи, изречени с монотонна интонация. Трябваше да се научи ,че може да бъде излъган, че може да не разбере , че може да не реагира правилно.Трябваше да се научи да бъде човек.
С.Н.
Мнението беше редактирано от June101 на 14.02.17 22:26.
15.02.2017г.
Днес свърших доста полезни неща. Доволна съм. Тренировка няма ,но движение не липсва.
Чувствам се в добра форма. Отдавна не ми се беше случвало да сложа панталон с висока талия и по-къса блуза и да се чувствам пич. Ей на - днес ми се случи.
Храната:
10ч.- 2ч.л. тахан + 1/2 ч.л. мед
12:00- 20-30г слънчоглед
13:30- 1 филия хляб със семена + малко кашкавал и около 70г пилешко филе
19:30- 20-30г слънчоглед
21:30- зелена салата, ок 70г пилешко филе, 55г протеинов десерт
Добавки: Eve Now
16.02.2017г.
Хубав ден :) Сутринта бях при баба ми на кафе. Миличката! Да ми е жива и здрава!
После малко поспах, четох книжка, направих една лека тренировка във фитнеса. Планирам да прекарам остатъка от вечерта на дивана, защото утре отиваме при детенце и скоро няма да мога да люпя семки и да бездействам :D
Храната:
12:45- вече зверски гладна почти цял шницел и картофена салата
15:30- (coffee)
Тренировка
19:00- зелена салата, риба тон , царевица и малко хляб
по-късно обмислям да чопля слънчоглед и един протеинов десерт
Допълнително: 2бр рибен колаген
Тренировка:
Лежанка- 10х20кг, 7х20кг, 6х20кг
Тренажор за гръб- 8х2х5кг, 7х2х5кг, 8х2х5кг
СС:
1)Лицеви опори- 8, 6, 4
2)Повдигане на крака от лег- 15, 15, 15
Коремни на римски стол- 10, 10, 10
Пътека- 25мин, 3.20км
Данни от пулсомера за цялата тренировка: общо време- 46мин , HRср 155, HRmax 192, 393ксал
Добре ми се отрази тренировката. Не посмях да слагам тежест на лежанката, защото не помня кога последно съм тренирала. Въпреки това усетих,че се натоварих прилично. Лицевите са малко, но с хубаво изпълнение. Много обичам да тренирам корема с повдигане на крака от лег. Веднага усещам ползи. Изпълнявах упражнението бавно и последните бройки в сериите направо ми докарваха чудно напрежение.
* и да живее розовото хаха
Мнението беше редактирано от June101 на 16.02.17 20:15.
17.02.2017г.
Храната:
- 2 ч.л. тахан + 1ч.л. мед
- 1 пълнозърнеста малка багета, свинско филе, филаделфия, зелена салата
- протеинов десерт 55г
- зелена салата, домати и краставици, 1 малък свински котлет и 2 пак малки кюфтета, чаша ракия от тази на свекъра
Допълнително: рибен колаген 2бр (свърших опаковката)
18.02.2017г.
Тренировка няма. Взехме детенце и определено не ми липсва движение.
Храната е малко повечко от предните дни и стомахът ми се поду. Като цяло обаче съм доволна. Трябва да разкарам протеиновите десерти. Смятам,че има и по-добър избор за заслаждане.
- 3 ч.л. тахан с мед
- 2 малки кюфтета на скара, 1 филия хляб, салата снежанка
- 6-7 сушени кайсии, залък хляб с тахан и мед
- около 100г пълнозърнести соленки със семена, 2-3 чупки немазна баничка
- ок 50-60г свинско филе, чоплих слънчоглед (40г примерно) ; 1 протеинов десерт 55г
Допълнително: Eve Now 3бр
Мнението беше редактирано от June101 на 19.02.17 09:33.
Ех, най-после мога да отчета изминалите няколко дни :) От къде да започна....
19.02 Неделя
Храната беше много тестяна. В умът ми се въртят 5 сандвича. Един от тях с тахан. Имаше и слънчоглед. Салатка обаче май липсваше.
20.02 Понеделник
С мъжа ми заминахме за Боровец. Три дни релакс, ски и кеф :) Единственото тъпо беше, че си забравих багажа у дома. Носех си само ски екипа. Каквото-такова. Понапазарувахме гащи и чорапи и пей сърце :D
Храната беше сравнително хубава като изключа 1 протеинов десерт и два сандвича у дома, които броя за сухоежбина.
Не карахме ски, защото пристигнахме по-късно , но пък се метнахме малко в басейна и получихме по един релаксиращ масаж.
21.02 Вторник
Вече на пистата с инструктор.
И двамата сме сравнително начинаещи в ските. Аз съм карала само и единствено на зимния курс в НСА, където за 14 дена трябваше да се науча на много неща. Е, тогава добре се справих и даже доста се бях отпуснала при положение ,че през живота си не бях се качвала на ски. Да обаче са минали 8 години от тогава. Последните дни си припомних някои неща и инструктора смело ни пусна по синя писта.
Карахме от 11 до 13ч.
Храната:
- 2 яйца , парченце бекон, няколко краставици
- салата- зеле и моркови, снежанка с малко орехи отгоре, домат с катък, варено яйце, 1 кебапче
- 1 протеинов десерт, малко слънчоглед
- салата Цезар без соса + малко пил филе на скара; 60г сусамка
22.02 Сряда
Пак на пистата само, че този път карахме от 11 до 15ч. Бях сма-за-на. По едно време се газирах, защото краката ми трепереха ,а трябваше да пускаме синята писта. Викам си: ” Сега стана тя каквато стана. И ралото няма да ме спаси.” Е, справих се, но брах страх.
Храната:
- 2 яйца, 2 парченца бекон, краставица
- кафе и пак на пистата
- 2 филии с топено сирене и свинско филе, 40г сусамка
- салата: - зеле и моркови, снежанка с малко орехи отгоре, домат с катък, 1 и половина кебапче, няколко чупки от много вкусно хлебче със сусам
Записвам си нещо важно- закуска протеин + мазнини ме държи по-дълго време сита и се чувствам добре. Вчера закусих в 9:30 ,а откарах до 16:30 без да съм яла и то при положение ,че съм имала физическа работа.
Доволно се натоварих със ските. Не знам дали този сезон ще успеем да отидем пак, но съм сигурна, че другата зима пак ще сме по пистите.
Прекарахме си мноооого готино! Сигурна съм, че дълго време ще си спомням тези три дни :)
23.02. Четвъртък
Прибрахме се у дома. Тренировка няма, но бях напред-назад с малкия. Радвам се на хубавото временце. Друго е да поиграем навън :) Забелязвам колко е пораснал Ники и как прави някои неща, които есента не можеше или не се досещаше как. А сега както се бях наспала 3 нощти, започнах да мисля колко ще е хубаво с още едно детенце у дома. (wasntme) Казала съм на мъжа ми да не ме слуша какви ги говоря ,когато съм наспана и отпочинала :D
Отбелязвам си, че трябва по-често да се предизвиквам да правя неща, които не владея добре или ,които са напълно нови за мен. Бях забравила колко удовлетворяващо и изпълващо душата е чувството, когато постигнеш напредък или се научиш на нещо ново.
Не знам дали покрай повечето мазнини тези дни или може би от овулацията, но на лицето ми се поевиха 3 броя болезнени пъпки, а аз по принцип рядко имам.
Храната:
- 2 яйца, 3 парчета бекон, краставица
- в бързината 1 филия с филаделфия и свинско филе, 2 сини сливи
- 6 пълнозърнести гризини със сусам и слънчоглед
- салата- настърган морков, спанак и печено пилешко филе около 200г, 1/2 банан
Допълнително: Eve Now
24.02 Петък
Днес Ники се събуди в 6:15 , а не е и като да е спал много спокойно цялата нощ. Постоянно се върти и се отвива това дете. Просто вече ми иде да се гръмна. Седя будна да го чакам да заспи, за да мога да му метна завивката отгоре. Дано ското започне да спи по-добре!
Като изключим, че съм недоспала , днес имах доста енергия и постоянно бях в движение.
Записвам си ,че от айсберга пак ми се раздразни гастрита. Понаболява ме и сега, въпреки че изпих 3 хапчета.
Храната:
- 2 (coffee) с мляко и 1 ч.л. кафява захар
- 2 яйца, 2 парчета бекон, малко спанак
- айсберг овкусен, 1 филия хляб с филаделфия , около 100г печено пилешко месо (филе)
- 4 сушени кайсии
- 7 пълнозърнести гризинки със семки
*зумба от 18:30
- голяма купа пилешка супа, около 50-60г от пилешкото месо , 2 гризинки
Добавки: Mg 400mg , 3бр Квамател за гастрита
Тренировка:
1 час зумба
Допълнително: 3 часа навън с детето
Зумбата е мега кардио. Много съм доволна. Интензивно, зареждащо, а утре сигурно няма да мога да ходя заради мускулна треска на краката. Някои движения хич не ги правех.Страшно дърво съм. :D Въпреки това обаче не спирах да се движа. Напълно съм изцедена. Пак ще се ходи! :)
* на снимките- закуската, пълнозърнестите гризинки и един симпатяга с готина прическа след махане на шапката :)
Хубав уикенд, симпатяги! :))
25.02. Събота
Горе-долу се бях наспала и то заради магнезия, който пих вечерта в петък. Детето бая се буди, но всеки път след като легнех, заспивах почти веднага.
Поизнервих се , защото Ники реши да реве, да се тръшка и да ми прави изпълнения.
Храната беше в повечко и не съм доволна , защото можеше да е по-хубава.Можех да си спестя някои неща.
Чувствах краката леко изморени, но без мускулна треска.
Храна:
- 2 яйца, 2 парчета бекон
- 7 пълнозърнести гризини, 2 сушени кайсии
- салата- домати, краставици, сирене, царевица и много мъничко орехи
- 1/2 парче кекс, още 3-4 гризини , 3 залъка хляб с кашкавал, 1 протеинов десерт 55гр
- слънчоглед около 40-50г , 7-8 сини сливи
Допълнително: 20 капки мента, глог и валериан преди сън
26.02 Неделя
Смотан ден. От сутринта бях в кофти настроение, защото на Прошка успях да се скарам с майка ми и то за нещо не толкова сериозно.
Към лошото настроение добавям липсва на сила , сънливост и въобще бях като дроб. Мисля,че и кръвната ми захар играе. Всеки месец съм така по едно и също време.Единственото хубаво е ,че нощният ми сън е много дълбок и се усещам наспана. Все още нямам решение за тези периоди без сила и тонус.
Храната е ужас. Търсех сладко, после солено, после пак сладко. Не е нужно да казвам ,че стомахът ми се поду като на бременна в 5ти месец.
Храна:
- 1 филия с филаделфия и пил филе
- слънчоглед около 20-30г , ок 10 сини сливи
- няколко хапки кашкавал и пил филе, 1 протеинов десерт
- 2 реда шоколад, 1 филия с филаделфия и пил филе, няколко солети
- зелена салата, свинско с картофи на фурна
- ок 60г слънчоглед
Добавки: 1 пробиотик, 1бр ензими Now, 3бр Eve Now
27.02 Понеделник
Продължавам да съм като отрепана.
Сутринта ходих при баба ми, за да поизчистя и да помогна за някои неща. Милата има проблем с тазобедрената става.Ще се наложи оперативно да се слагат някакви винтове. Не може да ходи и всички трябва да се включваме с помощ.
Смятах, че ще се прибера към моя картал, ще поседна за едно кафе и после ще открия сезона на тичането в парка. Да ама се прибрах, полегнах “за малко” и така откарах 2 часа непробуден сън.
Полудявам с тази нефункционалност. Четох си стари писания в дневника и пак съм се оплаквала в тези дни от месеца от такова безсилие.Не мога да се примиря просто. Смятам да проуча въпросът по-задълбочено и да експериментирам.
Коремът пак е подут и храната е не чак толкова кофти, но може би е доста. Гади ми се и мисля,че съм натоварила жлъчката с повече мазнини.
И вода задържам.
Храна:
- 2 яйца, 2 парчета бекон
- зелена салата с краставици и репички, 2 кебапчета (общо 160г)
- 1 малко парче баница от тази на дядо ми намазана отгоре със сладко от дюли (не съм в час с вкусовете)
- свинско с картофи на фурна - 3 малки мръвки и боцнах 10тина картофа, няколко солети
- 10-12 супени кайсии , 1 протеинов десерт 64г , 20г слънчоглед
Добавки: 1бр ензими , 1 бр пробиотик
Минавам да избърша прахта от дневника си :)
Тренировки:
Не съм се отчитала скоро, но в последните 2 седмици направих 2 хубави силови тренировки с клек, тяга, лег преса, скрипец и т.н. Обхванах цялото тяло и получих доволни мускулни трески.
Направих и малко кардио, като да не е без хич.
Днес спретнах едно 20-минутно интервално вело у дома. Добре ми действа.
Направих си табличка за следващите 7 седмици. Файлът се казва “Промяната 7х7 ” :D Някакъв вид самонахъсване.
Храната:
Няколко дни беше добра, няколко дни имаше много въглехидрати и мазнини. Жлъчката ми (или поне мисля,че е тя) се обади във вид на гадене.
Сериозно реших да се разделя със слънчогледа и тахана за едно извесно време. Не ми е добре от мазното, колкото и да го обичам , и колкото и полезно да е то.
МЦ:
Пак проблеми! Пак кръвоизливи, съсиреци, че и болки. Имах и някакви кофти усещания долу около операцията. В сряда пак на лекар да видим какво става.
Споделих с няколко приятелки и майка ми. Те смятат, че проблема е в тренировките. Аз смятам , че са луди (казвам го с добри чувства :D ). Не мога да си обясня какво се случва, но е факт, че хич не ми е добре повреме на МЦ.
В личен план:
Преди МЦ бях тра-ла-ла и не можех дори самата аз да се понасям. Мъжът ми заслужава медал и да му се плащат вредни за тези дни. Не вдигам скандали, просто не говоря. Мента, глог и валериан не ми помогна да се успокоя.
Сега съм на гребена на вълната. Пиша един разказ. Когато го завърша, ще гледам да го споделя, ако някойима интерес. Ей тъй -творческо ми е.
Това е засега от мен. Не съм ви забравила :) Все още съм верен бб-тиймър (muscle)
Привет на всички :)
Отбелязвам за вторник едно тичане 5км за 36мин на пътека.
Храната е ок.
Вчера бях на лекар заради кръвоизливите повреме на МЦ. При прегледа се видя ,че всичко изглежда съвсем ок.
Теорията на доктора е ,че произвеждам повече хормони и затова и самото МЦ е по-тежко. Каза да се наблюдавам още 2 месеца и ако нещата продължат толкова тегаво трябвало да ми изпише противозачатъчни таблетки ,за да се регулират нещата.
Разсъждавам си аз... Защо ми е нужно да пия хормони при положение, че МЦ е редовно, овулация има и даже май ги произвеждам в повече. Как тези хапчета ще ми помогнат?
Личното ми вътрешно усещане е,че наистина е прав за повишеното производство. Може би естрогенът е в повече. Прогестеронът го изследвахме преди операцията и се видя, че не е нисък ами направо си е екстра. В шаш съм.
Решила съм в следващите два месеца да действам самостоятелно и евентуално сама да си помогна. Спомням си преди как нивата на хормоните ми спаднаха - повечко кардио и по-малко мазнини в храната. Тогава от съвсем нормално МЦ започна да се удължава на 40-45 дена. Сега ако има производство в повече това би трябвало малко да забави темпото на организма ми.
Честно да си призная това е планът ми за действие. Щом тогава ги намали, би трябвало и сега да помогне, за да постигна някакво равновесие.
Новичко ми е някак в сайта. Хубаво е ! :)
Отчитам последните няколко дни :)
17.03.17г Петък
Оставихме детенце на село при баба и дядо. Имах идея да тренирам, но бях спала само 4 часа. Нямах сили. Предадох се в 20:30ч. на дивана.
Храната бива.
18.03.17г. Събота
След 11-часов сън (!) се чувствах идеално.
Тренировъчна дейност:
сутринта 25мин упражнения за цяло тяло с 2х3кг и собствено тегло
следобед- вело- 30мин, 16.40км, 373 ксал
Имах и ходене под слънчевите лъчи около час. :)
Храната бива.
19.03.17г. Неделя
Тренировка няма. Ден за почивка.
Храната е хубава дотук и мисля да продължа така.
Вписвам и нещо много готино за днес - запознах се с Диляна :) Не успях да отида на предната среща, но днес двете с нея наваксахме. Запознанство,а се чувствах така все едно си пия кафето със стара приятелка :) Милата душичка ми подари прекрасен разделител за книги.Тамън ще ми влезе в употреба с една нова придобивка ,чакаща на полицата. За пореден път се убеждавам,че в бб-тийм има много готини хора :))
20.03.17г.
Храната бива. Има 100-тина грама обикновени бисквити, но си отпуснах душичката.
Тренировка:
Вело- 40мин, 23.29км, 531ксал (разбих се приятно)
За деня имам да отбелязвам менструални болки в средата на месеца (с една дума дето хич не им е време). Толкова силни бяха,че изпих 2 no-spa. Ще ударя 500мг магнезий преди лягане, за да знам,че съм отпуснала максимално всичко що се стяга.
Оставям тук и нещо за +18 :D
Позната мелодия
Пускам радиото. Позната мелодия.
Поемам си въздух. Издишам емоция.
Мисъл приижда тихо на пръсти.
Плувам в море от спомени дръзки.
Привличане силно.Загубен разсъдък.
В мотелската стая сами - аз и ти.
Болезнени тръпки пропиват телата.
Леко мъждука до нас светлината.
Черни очи излъчват желание.
Целувките носят ни явно послание.
В страст и копнеж обличам се аз.
Въздишка изпускам пропита с екстаз.
С премрежен поглед диктуваш играта.
Със силни ръце докарваш ми лудост.
Тайни откриваш дълбоко в мен.
Задържаш възбуда, на която си в плен.
В този момент за теб аз живея.
Буря приижда, за нея копнея.
Телата танцуват в такт на наслада.
Усещат акорд на финална балада.
Седя сама с тяло горещо.
Радио до мен бръщолеви нещо.
Онази песен, онази китара...
Всичко си тръгна с мелодията стара.
Мнението беше редактирано от June101 на 20.03.17 20:34.
22.03.17г.
Храната ще я опиша, ‘щото има повечко прегрешения
- 1 филия с филаделфия и свинско филе
- салата: зелена салата, морков, домати, краставици, царевица
- около 100г об бисквити и толкова пил филе на скара
- 30-35г слънчоглед, 2 ч.л. течен шоколад
ще гледам да няма друго, но ако има ще е краставица и малко пил филе
Тренировката (след течния шоколад !)
- вело 40мин, 24.23км, 552ксал
+ коремни преси
Не спя добре. Будя се щом започне да се съмва. Тази сутрин ококорих очи в 6:20. Довечера 500мг магнезий + мента, глог и валериан и белким спя повече.
Нямам много допълнително движение, защото ... си карам колата :D Чак не е за вярване :)
* и 3 пилета послучай пролетта :D
Мнението беше редактирано от June101 на 22.03.17 20:09.
24.03. 17г.
Храната:
- за обяд- панирана бяла риба и картофена салата
- след дрямка няколко лъжици течен шоколад
*трен
- месо и салата
Тренировка:
2х
- избутване на дъмбели от лег 2х5кг
- глут. ритници
- навеждане напред с 2х5кг
- пулоувър с 5кг
- коремни преси
- скачащи напади
- повдигане на крака от лег
- раменни преси с 2х3кг
*между всяко упражнение има бягане на място
+ вело 17мин , 11.04км
Данни от пулсомера: време 40мин , HRср 167 , HRmax 191 , 390ксал
Вчера не тренирах ,а манджата включваше доста въглехидрати. Днес съответно избухнах приятно. За днес смятам да не посягам повече към въглехидрати, за да изравня малко баланса.
Умишлено няма много силови тренировки този месец. Искам да видя какво ще стане ,ако отделя повече време за кардио. Любопитството ми е в посока на МЦ.
Преди тренировката изпих едно хапче кофеин. Ей така за проба да видя как ще съм. В крайна сметка на знам на какво се дължи добрата тренировка дали на въглехидратите или на кофеина. Поне съм сигурна ,че довечера няма да заспя в киното :D Ще ходим да гледаме “Признак на живот” ама някаква късна прожекция. Много нетипично за нашето пенсионерско семейство :D
Хубав уикенд на всички :)))
28.03.17г.
Събота и неделя се убих от въглехидрати. Пица, много обикновени бисквити, 2-3 реда шоколад. Имам чувството, че направих зареждане за 1 век напред.
От вчера съм ок с храната, но ме налегнаха здраво ленивите дни от месеца. Вървя и спя. Въпреки това съм решила този месец да не се давам.
Друго:
*Правя опит да се движа по един хранителен режим на Руми.
* Задържам вода.
* Пак ме тресе нощем и не знам защо.
Тренировка:
https://www.youtube.com/watch?v=CMStZbCwOf4
Дании от пулсомера:
Време:14мин, HRsr 155, HRmax 179, 124ксал
+ коремни преси и повдигане на крака от лег
—————-
за вчера 27.03 отбелязвам:
15мин без почивка тренировка за ръце и корем
2 кръга с по 8 упр-я в тях
Тренировката е за начинаещи от тези на Kayla Itsines. Беше ми лека, но от друга страна после не бях скапана, което е важно, за да мога да се занимавам на пълни обороти с Никсъна.
Мнението беше редактирано от June101 на 28.03.17 15:38.
30.03.17
07:01
Интересно, че не качваш. Значи тялото ти има нужда от тази храна и калории, но пък защо така негативно се отразява на психиката ти? Възприеми се и живей в мир със себе си.
Мнението беше редактирано от Maria Nikiforova на 30.03.17 07:01.
Привет, Мария! Радвам се да те видя тук! Преди седмица се сетих за теб, защото една жена много ми заприлича на теб (без да съм те виждала на живо, де) :D Хехе, съдба!
Качила съм малко и то съм го разпределила на “женските места”, както се казва. Не е болка за умиране,но не е тялото, което на мен ми харесва. Може би затова се тормозя вътрешно.
Поздрави :)
Отчет за вчера 30.03.2017г.
Храната:
-около 50г свинско филе
*тичане
- варен ориз без мазнина, риба тон също без мазнина, зелена салата и 4 черита
- 2 блокчета шоко 85%
- круша
- 60г макарони от елда, домашно болонезе с хубава кайма
Тренировка
Първо бягане в парка. Направих го кратко и интензивно. Напът към парка се влачех, но щом започнах да тичам силите дойдоха.
16.43, 2.5км, 123ксал * качвам снимка
+ дооооста ходене, че и бързо беше :)
*Сложих си гривната fitbit, защото усещам,че напоследък доста ходя и ми стана интересно какъв километраж навъртам.
* Храната е добре. Гледам да ограничавам мазнините и глутена. Експеримент си правя.
* И една снимка на дребното <3
Мнението беше редактирано от June101 на 31.03.17 07:12.
31.03.17г. Много ядене
- 2 оризовки, круша
- зелена салата с 4 чери, ок 170-180г пуешко филе, 1 оризовка
- 1 филия със сладко от боровинки и сирене
- 130г об бисквити, ок 20г кашкавалени солети, 1 блокче Линд 85%
- телешко с грах
Калориите са грубо около 2200-2300, което е много за мен. Вписвам лакомия + нерви. Спокойно можех да мина без бисквитите. Не бях гладна.
Активност:
8, 26км / 2063ксал - според гривната
01.04.2017г.
Пак кофти ден.
към 12ч. хапнах около 150-200г телешко месо и малко грах
15:30- 1 филия със сирене
17:00-18:30- 1 малка ябълка, 30г слънчоглед, 5 бисквити от едната страна с шоколад, 1 блокче Линдт 85% , няколко залъка хляб с кашкавал
22:00- 5-6 бисквити закуска
Активност:
5,38км, 1827ксал
-Сънят е кофти. Много e накъсан. Детето много се буди. Съответно и аз ходя като прасната с нещо. Вчера нямах сила за тренировка.
-Започнах да пия fat burner. Ако не друго поне ме отводнява.
- Вечер нямам търпение да си легна и да дойде новият ден. Сутрин ставам с кофти настроние и нямам търпение да дойде вечерта, и да си легна. Много депресарско.
Мнението беше редактирано от June101 на 02.04.17 08:09.
Добро утро :)
Вписвам неделя и понеделник.
Неделя 02.04.17г. - без тренировка. Пак недоспала и едва си държах главата на раменете. Имах доста работа за вършене и движението е 7,8км.
Храната е кофти. Няма да я описвам.
Понеделник 03.04.2017г.
Сънят пак много накъсан с много ставания и с дупка 1 час някъде през нощта. Всяка нощ през последната седмица ми е такава. Не се оплаквам. Само си отбелязвам ;)
Успях даже да тренирам , въпреки че не се чувствах много в кондиция.
Тренировката:
вело 55мин, 30.70км, 700ксал
+ движение 7,36км
Храната е кофти. Всичко ми се ядеше- и сладко, и солено и мазно. МЦ дойде вечерта.
Мнението беше редактирано от June101 на 04.04.17 07:54.
Малко отчет от мен 🙂
Вторник и сряда ги пиша дъждовни ( циклични, бисквитени, болезнени сравнително и недоспали). В сряда направих малко лицеви, раменни преси и бицепсово.
06.04.17г. Четвъртък
Храната:
- общо около 300г пилешко филе на скара с малко лютеничка
- 4 сухара от оризово и царевично брашно
- кашкавал около 50г
- зелена салата и няколко печени чушки
- 1/2 портокал
Раздвижване:
лицеви
коремни преси
раменни преси
навеждане с дъмбели напред за кръста
бицепсово
ритници разни
Добавки: Ca 1200mg + vit D, сутринта изпих и една табл от фет бърнъра (този обаче не ме държи така буда и енергична както lipo 6 black)
* Недоспиването продължава, но разбрахме причината. Детенце е с температура от вчера следобяд и с възпаление на ушите + червено гърло. Страда милото и аз с него.
Дано мине бързо!
* Започнах полека да се отводнявам.
* В събота живот и здраве, ако детето е по-добре ще отида на един семинар организиран от Live to lift. Ще споделям впечатления. Много ми се ходи! Дано имам късмет да присъствам!
* и една снимка, ‘щот съм верен ББ тиймър!
Мите , ако четеш- поздравявам те за готината идея! Дано имате успех! Ще разпространявам сред познати и приятели 🙂
Мнението беше редактирано от June101 на 06.04.17 20:00.
Привет, мили хора! Не съм ви забравила. Попрочитам тук-там дневниците и тренирам.
Днес имам повечко за споделяне и затова има отчет 🙂
19.04.2017г.
Храната:
120г солети, 200г обикновени бисквити, зелена салата, 200г пил филе и варен ориз
Инцидентно се получиха две тренировки + ,че се сдобих с треньор. Описвам тренировките ,а после ще разкажа малко повече.
Тренировка 1
1. Тяга - 4 серии ама според мен куцаше изпълнението, вторите две с 25кг
2. Едностранно гребане- 12х5кг, 10х7кг, 2х8@8кг
3. Обратни екстензии - 2 серии с 2,5кг диск и 2 с 5кг
4. Коремни на римски стол- 3 серии с 2,5кг и 1 с 5кг диск
5. Пътека- 5 мин интервално (изплезих език)
Тренировка 2 /с треньор/ признавам си,че не знам наименованията на някои упражнения, та ще ги описвам
1. повдигане на ръце встрани до положение над главата - 2х12@3кг , 2х7@4кг
2. раменни преси- 3серии х8-12@5кг , 1с х6 @7,5кг
3. хванат дъмбел 7,5кг с две ръце пред тялото и го повдигах до положение над главата- 4 серии между 8 и 12 повторения, на последната серия направих 6
4. и 5. 4 СС от кофички на пейка 12 бр + чукчета с 5кг (повторения между 6 и 8)
6 и 7. 4 СС от коремни преси на пейка 20 бр + лицеви на пейка със задържане долу 4-5бр
8. Коремни на стенд 4х12бр
9. Пътека бързо ходене 15мин
Храната няма да я коментирам. Амбицирах се и ще я оправя. От понеделник започват тренировките + хранителен режим.
От много време мъжът ми ми дудне да съм пробвала да тренирам с неговия треньор. Той е при него от есента и вижда много положителни резултати. Като цяло и аз смятам,че човекът е добър специалист, та някак днес се престраших да му се явя. Ще тренирам 3 пъти седмично, като няма да има тренировки в два поредни дни, защото аз все още нито съм адаптирана към по-сериозно натоварване, нито възстановявам добре. За възстановяването тренер ме посъветва да си взема бета-аланин. Ще видим как и какво ще е.
Днес съм изстискана яко. Добре, че детенце е при баба тази седмица и ще се наспя. 🙂)
21.04.2017г. Тренировъчен
Храна:
на обяд- салата- печенопил филе, зеленища, варено яйце и малко от някакъв дресинг; крем супа от корива с малко настъргано яйце вътре и малко орехи
следобяд - чоплих слънчоглед около 40г, 1 голямо пилешко бутче
тренировка
следва купа зелена салата и свинско месо, 30г слънчоглед
Тренировка /крака + корем/
1. Бедрено разгъване- 15х10кг, 15х10кг, 12х15кг, 8х20кг
2. Бедрено сгъване- 12х5кг, 8х15кг,6х15кг
3. Клек - 15х20кг, 11х23кг, 10х25кг, 8х28кг, 7х28кг
СС без почивка:
-Аддуктор- 4х 12х15кг
-Абдуктор- 4х 12х15кг
Коремни на римски стол - 2 серии до отказ
Коремни с повдигане на крака от тилен лег- 2 серии до отказ
Странични коремни от наклон - 2 серии до отказ
Пътека 8мин бързо ходене по наклон
Стречинг
Добавки: 2 капсули бета-аланин сутринта (мисля, че 1 капсула е 1600мг, а на опаковката пише,че дозата е 2 капсули) ; Колаген
*За храната: стремя се да намаля въглехидратите тези дни, защото задържам голямо количество вода и честно да си призная не ми се ядат много, затова просто използвам момента.
* Тренировката се получи добре. Може би трябваше да направя още една серия на бедреното разгъване. Според мъжа ми клекът ми бил супер.Аз обаче много лекичко усетих,че на някои клякания прехвърлям много малко от тежеста и към кръста и гърба, което не е ок. Днес обаче като цяло ми беше трудно да държа лоста, защото имам ЗВЕРСКА мускулна на раменете , особено на лявото. Моля се да е само МТ, а не да съм претоварила ставата.
* Взех си нови маратонки, защото тренирах с едни за бягане и много се люшках на клека. Оказа се,че и новите били за бягане, а подметката ми се стори много равна. Както и да е. Изпробвах ги и съм супер стабилна, което беше цялостната идея. Доволна съм. Към покупките добавям и два клина и един спортен сутиен. Абе, това било нещо много удобно! Жалко,че чак сега “открих топлата вода”.
Мнението беше редактирано от June101 на 21.04.17 22:37.
Привет, спортуващи приятели! 🙂) Надявам се ,че всички сте здрави и по-здрави!
Минавам да впиша какво се случва при мен...
За тренировките:
Тренирам си с тренера. Доволна съм. Всяка тренировка е с различни упражнения.На някои ен им знам наименованието и не съм ги правила преди. Много ми е интересно и усещам ползите. Ще впиша неща, които са ми направили по-голямо впечатление. Например вертикалния скрипец издърпване зад врат го направих с 27,5кг. За мен това е много.Нали ме знаете какъв съм малък глист, та направо се почувствах много здрава 😄 Бицепс на машина направих с 9кг. Също не ми се е случвало преди. Треньора ми помага на някои повторения, но усещам, че след месец например неговата помощ на тези килограми няма да е нужна. Раменете ми също заякват и съм по-уверена. Вчера правих лицеви опори ,но със сближени ръце за трицепса. Мъка, мъка... но това е началото!
Правим тренировки с бутащи и дърпащи упражнения.Преди никога не съм си структурирала така тренировките. Уча се, кеф ми е!
За храната:
Аз си поисках да чистя. Тренерът каза, че нямам много за чистене и ,че следващата стъпка е състезателна форма и да внимавам. Ще е за малко и затова в следващите 14 дена съм на малко оскъден режим. После ще е друго. Та в следващите 2 седмици съм на 80г въгл; 150г протеин и 30г мазнини -> 1190ксал. Търпи промени ако съм прекалено гладна и не успявам да възстановя, защото имам движение с детето и неспане заради зъби (пак, ама са последните!) Аз си правя менюто понеже имам опит в това. Много се нахъсах и самият треньор ме мотивира да повярвам в себе си , че мога да се храня добре, да тренирам добре, да се чувствам добре.
За добавките:
Пия си бета-аланина и не знам дали от него или от това, че миналата седмица се наспах, защото детето беше при баба, но възстановявам добре и имам енергия. Поръчах си и един протеин на прах от бб-магазина ни, защото този белтък 150г трудно го докарвам.
* и да видите, че Бисквитеното чудовище може да яде и различни неща 😄
28.04.2017г. Петък
Храна:
1. 1 яйце + 40г овес ; кафе с 1ч.л. мед
2. 140г пилешко филе + 180г варени картофи + броколи
3. 100г пил филе + 4 репички + броколи ; кафе с 1ч.л. мед
4. 1/2 доза протеин + 100мл прясно мляко 1,5%
5. 160г пилешко филе + 20г орехи + ок. 100г чери домати + броколи
*към калориите не смятам броколи, тиквички, репички, краставици и зеленища
Добавки: бета-аланин
Щях да тренирам, но МЦ дойде 1 час преди да тръгна за залата. Коремът бързо започна да ме свива и се отказах.
Движението е около 5 часа навън с детето , в 3 от които съм бутала триколката, защото човека го мързеше да ходи.
Поизморих се вчера, но наистина много ходих, а и у дома не седнах. Храната ми се стори малко, но не съм вила от глад. Просто нямаше да откажа още въглехидратки за енергия.
МЦ дойде на 24ти ден. Сега ще се следя дали пак има кръвоизливи.Този месец ги очаквам, но ще видя дали моята теория е правилна.
29.04.2017г. Събота
Храна (меню с риба тон):
1. 2 яйца на тефлон + 5г масло + броколи + репички
2. 150г котидж сирене
3. 130г риба тон собствен сос + 40г (несварени) пълнозърнести спагети + домати и броколи
4. 160г извара + 1/2 краставица и няколко чери домати
5. 130г риба тон + 30г пълн. спагети + домати и броколи
6. 1 доза протеин ( не съм я изпила по невнимание!)
*изпих и 3 кафета с по 1 ч.л. мед вместо 2, но пак не съм превишила калориите
Добавки: бета-аланин
Много съм зле. Вчера си вървях гладна и даже добавих малко извара и още едно кафе с лъжичка мед, защото напшраво падах, а имах доста работа за вършене и движение. Чак сега при въвеждането не менюто тук разбрах ,че съм пропуснала протеина.
Закуската се получи много хубава. Бъркани яйца с масло, броколи и куркума. Препоръчвам. 🙂
Доволна съм от хранителния режим. Отводнила съм се и цялостно съм по-спокойна.Стомахът ми се чувства добре от цялата работа.Не ми е тежко, не пия пробиотици или ензими. От сряда насам все ползи виждам 🙂
Детето хич не спи. Ставам ан всеки час през нощта. Честно казано това доста ми опъва нервите.
Мнението беше редактирано от June101 на 30.04.17 13:15.
30.04.2017г. Неделя
Храна (меню с телешко контрафиле):
1. 1 яйце + домати и краставици
2. 130г извара + 100г банан
3. 140г телешко контрафиле + 40г (сурови) пълнозърнести макарони + заланчуци
4. /доза протеин ,която имах неизпита от предния ден/
5. 160г телешко контрафиле + 100г червен боб + зеленчуци
2 кафета с по 1 ч.л.мед
Телешкото месо бях направила на кайма и го задуших с малко лук и морков.Беше вкусно. Червен боб няма да ям повече, защото много ми подува стомахът.Жалко, защото много ми хареса. Дозата протеин дойде много добре. Бях си гладна, а моите мъже ядяха сладолед и протеинът изигра ролята на моя шоко сладолед хаха. Десертът с извара и банан ми се видя най-вкусното нещо на света. Цялостно през деня бях отпаднала и сравнително гладна, но през нощта ставах на всеки 40мин и въобще си бях като ударена с нещо тежко. Сигурна съм,че положението щеше да е доста по-розово, ако си бях взела нормалните 8 часа здрав сън.
Добавки: бета-аланин и записвам 2-3 мин “иглички”, които ми се видяха неприятни
Следобед ходихме на изложба на котаци и котаранки 🙂 Малкият се впечатли. После пък падна голяма игра и галене у дома с нашия космат член на семейството 🙂
* снимки на храната, ние с Ники до една голяяяма мачка ( 9,5кг) и у дома
Мнението беше редактирано от June101 на 01.05.17 07:37.
01.05.2017г. Понеделник
Храна (меню с пиле и свинско)
1. 100г (суров) яйчен белтък + 35г овесени ядки + 1 доза протеин
2. 190г печено пил филе на Тандем + 40г (суров) ориз + зеленчуци
3. 100г извара + 100г ягоди + 1ч.л. кокосово масло
4. 150г свински котлет на скара + печени тиквички, домати и краставици
5. 100г извара (изядох 50г)
Белтъците направих на палачинка, а овеса го обърках с протеина на напитка, която изпих половината заедно със закуската и другата половина след тренировката. Изварата, която остана ще я добавя към днешната закуска.
Тренировка с дърпащи движения. Не помня всичко и не на всичко знам името,но ще нахвърлям горе-долу някои неща и коментари.
1.Хоризонтален скрипец- 12х18кг, 12х18кг, и 2 серии с килограми,които бяха повече и по-малко повторения
2. Опити за набирания- 2, 2 - всичките с помощ
3. От силно разкрачен стоеж наведена с по един дъмбел в ръка, движението лява ръка-десен крак и обратното и се извършва без да се върти и повдига кръста- 20бр общо с 5кг, 16х 7,5кг , 10х 10кг, 10х 10кг, 50х 5кг
4. Вертикален скрипец зад врат- 4х12@18кг (след 6-7 повт с малка помощ)
5. Вързани халки на римска стена и аз от доста легнало положение трябва да се придърпвам към стената- 4 серии х 10 като вторите 2 серии бяха с по-раздалечени рамене
6. Тренажор за бицепс- 4х10 @9кг ама след 7 повт с малка помощ
7. Тренажор за бицепс само,че с равна поставка, на която се слагат ръцете- 4х10@9кг пак с малка помощ
8. Страхотни коремни!- от тилен лег и хваната за римската стена си изправям краката към нея като наподобява поза “свещ” - 4х20 и ми се запали коремът
Ще кажа само, че нямах много сили или поне не както ако съм се нагрухтяла предния ден с пица или бисквити. Нормално е с намалените калории.
Неспането продължава с пълна сила.
Добавки: бета-аланин, колаген
*малко инстаграмски истории, с които се надъхвам и снимка от разходката с баба, дядо и кучето Бен 🙂
Мнението беше редактирано от June101 на 02.05.17 07:31.