препоръка на добавки

05.04.17
10:07

здравейте тренирам от 1 година  основно фитнес  но и на лостове съм ходил.75кг съм висок 1.80 .Основата  ми цел е  да кача мускулна маса та въпросът ми е какви добавки бихте ми препоръчали.мога да си позволя мах 60лв .благодаря предварително .

А всъщност сигурно ли е, че са ти необходими?

Хубави витамини и рибено масло са винаги добра идея.

05.04.17
11:10

Няма добавки, които са за мускулна маса,  има ХРАНА за мускулна маса 🙂)

05.04.17
11:11

С 60 лв. си за никъде, наблягай на качествената храна, може и 1 креатин да си вземеш, като ти е толкова мерак да пиеш добавки.

05.04.17
11:21

Освен както са писали и по-горе ( качествена и съобразена храна) , спокойно може да си вземеш едни аминокиселини. 🙂 Напълно достатъчни са ти 60лв, дори може да си позволиш и омега-та в този бюджет, естествено зависи марката и количеството на съответните добвки.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1