15.12.06
08:55
Эдравейте имам проблем със стомаха, силно се подува след хранене и постоянно ме боли (някак ми е тежко и много гадно).Така съм вече две седмици и эагубих тоноса си , пропадат ми тренировките :evil: .Кажете какво да правя (мисля да вэема някакви храносмилателни енэими, дали ще помогнат? ) побърквам се вече :evil: , губя раэмери и тегло
Ами яж по-малко, за да видиш дали ще го има пак проблема.
Ако количеството приемана храна е същото както преди 2 седмици, просто смени храната.Ако проблема остане, отивай на лекар.
Има такива ензими, които ще ти помогнат, но първо доктора да си каже думата.
15.12.06
10:13
[quote author=“emzo”]Ами яж по-малко, за да видиш дали ще го има пак проблема.
Ако количеството приемана храна е същото както преди 2 седмици, просто смени храната.Ако проблема остане, отивай на лекар.
Има такива ензими, които ще ти помогнат, но първо доктора да си каже думата.
Напълно съм съгласен с теб,също така искам да добавя че това може да е от бързото хранене.
15.12.06
13:28
да яж бавно,дъвчи хубаво и не яж много...И при мен има понякога подъване но това е от белтъка който приемам....(яко газове)
[quote author=“Itsaka”]Эдравейте имам проблем със стомаха, силно се подува след хранене и постоянно ме боли (някак ми е тежко и много гадно).Така съм вече две седмици и эагубих тоноса си , пропадат ми тренировките :evil: .Кажете какво да правя (мисля да вэема някакви храносмилателни енэими, дали ще помогнат? ) побърквам се вече :evil: , губя раэмери и тегло
Ако са точни симптомите които даваш, направо ходи на лекар, изглежда сериозно. Не взимай хапове на гъотере.
Преостанови тренировки. Консултирай се за това което ядеш, да не се окаже, че тъпчеш каквото ти падне, както и когато ти падне и да се чудиш какво става...
15.12.06
17:21
-
Мнението беше редактирано от diecast на 15.06.07 08:43.
Много е вероятно да е заради хранителните добавки които си взимал, протеините ако не се приемат с много ( ама наистина много) количество вода не се смилат добре и се утаяват в бъбреците. Това може да доведе до проблеми с храносмилането, да не дава господ камъни в бъбреците. Не спирай тренировките, само те не вредят, спри добавките. Не ми вярвай безрезервно, най-добре се консултирай със компетентен лекар възможно най-скоро.
Е това ме уби - по-точно частта за протеина, правещ камъни в бъбреците :lol:
Единственото вярно нещо е последното изречение.
Понякога при НАСТИНКА (простиване, истиване) на стомаха се получава състояние, отговарящо на описаните симптоми (подуване, газове, тежест, болка).
След поддържане загрята коремната област за 48 часа (най-лесно със сините неопренови колани за отслабване) всичко преминава и се забравя.
Не шашкайте човека - стреса причинен от прочитането на “камъни в бъбреците” сигурно дава по-голяма вреда от смущението на стомаха, което има в момента.
Споко - шъ съ опра’йш, човече!
Мерси на всички ви эа отговорите :lol:
Проблема е настинка.Эа подуването ми препорачаха дигенэим и тоэи проблем е на път да иэчеэне :lol:
Направи си промивка на стомаха и проблема ще изчезне.
Честита Нова Година!!!
Пиши с нормален шрифт !!!! Не слагай излишни линкове !!!
ASTOR
09.01.07
07:21
[quote author=“pescud01”]Направи си промивка на стомаха и проблема ще изчезне.
Честита Нова Година!!!zigun
ХАХАХАХА! Какво промивка ве? Това може да е или от настинка или другият случай-неправилно хранене! Ако не се храниш разделно е нормално. Например по рожденни дни ям много малко, но смесено-сандвичи, сладки, торта и безалкохолни! Тва ... мамата на корема! Тежко ми е до вечерта и не ми се яде нищо! Най-вече е от безалкохолните :wink:
[quote author=“13_Godini_Fitnes_Boy”][quote author=“pescud01”]Направи си промивка на стомаха и проблема ще изчезне.
Честита Нова Година!!!zigun
ХАХАХАХА! Какво промивка ве? Това може да е или от настинка или другият случай-неправилно хранене! Ако не се храниш разделно е нормално. Например по рожденни дни ям много малко, но смесено-сандвичи, сладки, торта и безалкохолни! Тва ... мамата на корема! Тежко ми е до вечерта и не ми се яде нищо! Най-вече е от безалкохолните :wink:
Като гледам май ти имаш по-големи проблеми със стомаха от Itsaka.А за газираните напитки се иска здрав стомах.След тренировка изпивам по 2 литра PEPSI COLA в продължение на няколко часа и така повече от 15г.
досега нито ми се е подул корема,нито ме е заболял.
ТИ ПРОСТО ВНИМАВАЙ С ПРАХЧЕТАТА дето ги пиеш за
увеличаване на мускулите щото
Тва ... мамата на корема!
.Има и други пинизи,но засега толкова
Не обиждай за да не се намесвам !!!! Не слагай излишни линкове !!!
ASTOR