22.07.11
16:34
Здравейте!
Консумирате ли понастоящем хляб БОНУС и истина ли е, че е спрян от производство? От 2 години всяка сутрин закусвам с 2 филийки БОНУС от всички пълнозърнести ми се струва най-качествен и наистина не съдържа брашно. Действа ми най-добре на храносмилането :) Пробвала съм да го заместя с Тонус, но ми е някак си по-мек и тестен. Да не говорим за Вита и разните други пълнозърнести модификации, които за мен са по-скоро оцветен и ароматизиран бял хляб и с тук-таме трици и семенца.
Та сега се преместих в Равда и тук изчезна от магазинската мрежа. Дали наистина не се произвежда или просто не го доставят до тук?
Помогнете, че иначе трябва да го замествам с овесени ядки за закуска, а те не ми влияят толкова добре.
22.07.11
17:32
В моето градче Дулово, което е на 41 км от Силистра си го доставят. Така, че не е спрян от производство дишай ! : )
22.07.11
18:59
Произвеждат си го, днес си купих. (София)
Доставят го,но моето мнение е,че хляб Вита е по-добър,по-вкусен ми е на мен а и си личи,че има зърна,но както решиш преди бях на бонус,но някак си не ми допадаше. :)
Абе и аз така си мислех - едва ли ще го спрат..явно просто тук не се купува особено и са спряли за го зареждат.. За сега ще се примиря с овесени ядки и мляко..
Офф топик: Овесените ядки варите ли ги преди да ги полеете с мляко, защото съм чувала за такива варианти? Но не се ли хидролизира нишестето така с риск да станат по-калорични от получилата се глюкоза?
А Вита ми идва с по-фини частици..май не го правят по патентованата технология на Бонус..по-хлебен и тестен ми е някак си..