Пътеки/улици за бягане в Стара Загора?

09.11.12
09:52

Интересува ме, дали има в този форум хора от Стара Загора, които се занимават активно с бягане. Бих искала да ги попитам къде бягат- освен в парк Аязмото. Трябва ми да е сравнително равен терен, тъй като съм едва прохождаща в бягането хахахх, или улици, по които няма много движение.

09.11.12
12:18

Не се занимавам активно с бягане, но мога да ти предложа да пробваш на езерото на Загорка. Ходила съм там да бягам и е приятно, пък и е сравнително равно. Сега в момента не мога да се сетя за други места.

09.11.12
15:25

Пистата на парк Колодрум ,безплатна е и добра.Пистите на стадионите,също има училища с хубава мека настилка,няма да бягаш по ръбест терен и други места има. :) Стига да кажеш къде ти е близко и удобно и какви са ти предпочитанията и прочие :)

Мнението беше редактирано от lordinario на 09.11.12 15:26.

09.11.12
15:34

Благодаря ви за идеите. Живея на 2 минути от Колодрума, но не бях сигурна дали е отворен за външни посетители. Спомням си как преди ми се е налагало да прескачам оградата, за да вляза там (giggle). Иска ми се да бягам по асфалт и да стигам от точка А до точка Б- така най- ми харесва. До скоро бягах по Аязмото, но тъй като съм начинаеща и следвам план за разстояния, които трябва да измина, Аязмото не е много добра идея, с тези хълмове.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1