21.02.13
16:40
Здравейте на всички. Имам един въпрос. Искам да стегна коремчето, дупето и краката. Скачането на въже дали ще ми бъде полезно? Не искам да отслабвам а само да се стегна, защото съм доста поотпусната (blush). Дали само скачането ще ми помогне или трябват и други упражнения и ако да- какви?
21.02.13
16:42
Силови и силово-кондиционни тренировки.
Поогледай сайта за примерни програмки.
21.02.13
16:42
Естествено, че ще ти трябват и други, за стягане трябват мускули, а мускули само със скачане трудно се правят. Трябва трениране с тежести.
22.02.13
02:39
Лили, трябва да стегнеш цялото тяло, така е най-добре.
Да разбирам ли, че предпочиташ “домашна” тренировка пред фитнеса?
Можеш да се стегнеш достатъчно за 30 - 45 мин на ден (обаче всеки ден), без оборудване, със собствената си тежест, в домашни условия.
Ако имаш затруднения с програмата - ще помогна.
16.03.13
10:57
Не исках да отварям нова тема за това пиша тук.Искам да стегна корема и бедрата защото са отпуснати и четох че скачането на въже помага.Но четох че за стягане трябва по интензивно темпо по-малко минути , а за отслабване повече минути на по не интензивно темпо.Въпросът ми това така ли е?
07.06.13
08:02
Здравейте, не искам да отварям тема, но аз имам същия проблем.
За 4 седмици свалих 7 кг. Промених си целия режим на хранене, само богата разнообразна салатка, домашен сос с кис. мляко, малко протеин, 2 плода на ден. Никаква захар и въглехидрати. Вода 3 л. на ден. Храня се 2-3 на ден, старая се да не вечерям. На 35 г. и кожата не мие е еластична. Увисна и омекна много. И сега не знам на къде? храненето си го запазвам така, защото се чуствам супер и имам още 5-6 кг. да свалям. Моля някой да ми помогне с препоръки за спорт какъв, програма или каквото е необходимо.
Благодаря!
А защо не започна със спорт от самото начало? 4 седмици не са период, от който ще има видим ефект, но кожата се прибира паралелно със свалените килограми. Веднъж оставиш ли я да увисне - трудна работа. ;)
07.06.13
17:51
Здравей Маргарита, отслабването стана много бързо, емигрант съм и не съм много запозната с условията за спорт тук. 158 съм висока и 7 кг наистина се отразиха зле. Моля за компетентен съвет или програма която да следвам. На мен ми е ясно че спорт трябва и то веднага!