01.07.04
00:30
Az su6to ne bih! Ima si granitzi na jenskata krasota,a pove4eto ot tqh sa q “podminali” :P :lol:
crs…..napulno sum suglasen s mnenieto ti za Geri Halliwell :D
Tq izob6to ve4e ne e tolkova sladka i privlekatelna kakto predi.
Mi simpatyagi tya kaka vi Geri Helliwell prai pari i tova kak izglejda e vupros na turgoviya i se spuska ot producenta na vuprosen album i raznite mu tam imidjmeikuri( neznam kak se pishe na angliiski) i kazvat na kakata 4e sa napraili edi kvo si prou4vane sred 13 godishnite hlapeta i tya trebva da “olabi” 15-ina kila ina4e nema album nema pari i nema libov. Ina4e jenskoto atleti4no tyalo e dale4 po dobra gledka ot damski zadnik izdavasht dulgogodishno nishtonepravene i prekalyavane sus sladki lakomstva. Za pishtna jena koyato se pobira v esteti4eskite mi normi priznavam Fran4eska Dalera ili Mariya Graciya Ku4inota. No ne kriya 4e sum dulboko provokiran i ot viziyata na fitnes suztezatelkite. Ve4e po masivnite i muskulesti jeni me pritesnyavat da si priznaya, daje po edno vreme imah priyatelka koyato trenirashe beizbol v NSA i imase ru4ica kolkoto moita i gurbina kato dunavski shlep ma si4ko si beshe ok stiga da ne stane mnogo strastna shtoto zahvata i beshe kato mengeme, abe oshte ne moga da se oprava ot stresa pokrai taz madama, ma vsi4ko v legloto si beshe super samo na momenti se prevrushtashe v edin vid ekstremno prejivyavane.
Beastie az sum s teb jena s muskuli ( relefni ) nikoga ne mi e hareswala.Ako e stegnata , no ne suha kato kol da ne bie na kokal ok.No s relef
02.07.04
12:29
Ne znaq kolko teji 1 baseball-na buhalka,no sus sigurnost ne e leka….pone ne i za jenite :lol: Tova me navejda na misulta,4e Velko naistina e popadnal na jena,koqto sus sigurnost pritejava osobeni fizi4eski ka4estva.V takiva momenti se 4udq koi ot dvama ni 6te bude “vsqva6tiqt respekt” vuv vzaimootno6eniqta ni :D
Otnosno Geri Hallywell…..moje i naistina vsi4ko tova da e delo na image-maker-ite,samo i samo da uveli4at broq na prodajbite i`.