11.10.04
13:50
Razbira se 4e ako se pravi zala 6te ima vsi4ko v neia, i ma6ini, i svobodni tejesti 4e i daje dosta drugi uredi zaduljitelni v edna zala, to e iasno, taka 4e niama kvo da sporim, Ame sled 20-30 god moje da si pomislia po vaprosa, sega vse o6te ne mi se riskuva
Stan
PS sory ama kredora ne6to ne mu se prevejda
11.10.04
13:55
А, не ставаше дума за тва flufil. Луксът в залата не идва от машините.
Да има машини в залата не е лукс нито лигавщина.
Лукс са сауни, масажи, солариуми и други дивотийки....
11.10.04
15:18
нали знаеш,различни хора,различни идеали :)
[quote author=“gotcha”]Дабе слави там дига железа :) деба и бастуна!
8 леа е тренировката. Който иска обаче да се хвали да иде в Радисон - 20 лв. за БГ не е зле :lol:
Абе има вече зали с наистина модерни уреди и бла бла, мен това не ме впечатлява много защото сам си фен на щангите, обаче това, което ме дразни е, че залите са малкиии ебаси килииките! Най-малката зала в, която съм вдигал в чужбина е колкото нашите най-голями!
Искам зала с 10 лежанки, неколко тона тежести в щанги и дъмбели, 3-4 уреда от един вид и 20-30 кардио уреда поне... И да може да се играе футбол в нея :) Етвае да е широко!
Айде стига сме се унасяли :) скоро няма да го има тук... споко :Р
Той ходи там, май защото има приятели и сигурно му е без пари. А нали знаеш що богатите имат пари - ми щото не дават лесно пари.
След ремонта, мисля, че залата в Кемпинеца може да се доближи малко до твоя критерий.