фитнес по американски

DM

11.10.04
13:50

Razbira se 4e ako se pravi zala 6te ima vsi4ko v neia, i ma6ini, i svobodni tejesti 4e i daje dosta drugi uredi zaduljitelni v edna zala, to e iasno, taka 4e niama kvo da sporim, Ame sled 20-30 god moje da si pomislia po vaprosa, sega vse o6te ne mi se riskuva
Stan
PS sory ama kredora ne6to ne mu se prevejda

А, не ставаше дума за тва flufil. Луксът в залата не идва от машините.
Да има машини в залата не е лукс нито лигавщина.
Лукс са сауни, масажи, солариуми и други дивотийки....

FL

11.10.04
15:18

нали знаеш,различни хора,различни идеали :)

11.10.04
15:46

[quote author=“gotcha”]Дабе слави там дига железа :) деба и бастуна!
8 леа е тренировката. Който иска обаче да се хвали да иде в Радисон - 20 лв. за БГ не е зле  :lol:
Абе има вече зали с наистина модерни уреди и бла бла, мен това не ме впечатлява много защото сам си фен на щангите, обаче това, което ме дразни е, че залите са малкиии ебаси килииките! Най-малката зала в, която съм вдигал в чужбина е колкото нашите най-голями!
Искам зала с 10 лежанки, неколко тона тежести в щанги и дъмбели, 3-4 уреда от един вид и 20-30 кардио уреда поне... И да може да се играе футбол в нея :) Етвае да е широко!
Айде стига сме се унасяли :) скоро няма да го има тук... споко :Р

Той ходи там, май защото има приятели и сигурно му е без пари. А нали знаеш що богатите имат пари - ми щото не дават лесно пари.
След ремонта, мисля, че залата в Кемпинеца може да се доближи малко до твоя критерий.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1