[LOG]ThermoLife E-Bol - 21 дневен екдистеронен цикъл
|
01.03.2007, 01:45
В тая тема колкото емот-икони има, няма в целия раздел |
|
|
|
01.03.2007, 01:50
2-та килограма не са смешни по простата причина, че мускулът тежи 4 пъти повече от мазнината. Вижда се, че си качил в по-чистите части на тялото, а в талията си смъкнал. Това означава, че едновременно си качил мускул и си смъкнал мастна тъкан. Продуктът е добър и колкото по-възрастен си когато го приемаш, толкова по-голям ефект ще има върху тялото ти. |
|
|
01.03.2007, 11:00
Много съм доволен от този лог. Мисля, че хвърли достатъчно светлина върху мистичния екдистерон. Zum, виж сега, +1 см на ръка и гърди за 20 дена не е кой знае какво, но като сложим и тези -2 см на талията, се получава отличен резултат. Kакво би било, ако трябваше първо да качваш ММ + мазно, а след това да сваляш мазното - не е добре нито като времеви интервал, който е нужен, нито като необходими финанси. Няма за какво да съжаляваш :wink:
Нали? :D Арнолд президент !!! |
|
01.03.2007, 23:37
Като дадеш снимки ще стане още по-интересно. Иначе браво за цикъла, ще го обмислям и тоя екдистерон като вариант след време. |
|
|
19.06.2007, 20:31
Сега виждам темата и ми се иска на кратко да споделя впечатленията си от продукта. Заклучението на пишештият лога е изключително точно, както за усещането от продукта, така и за ефекта върху психиката. Това е може би любимият ми продукт и лично аз много обичам да го взимам. В момента май го пия за трети път - не помня честно казано. :( Обикновено го приемам по два месеца. При приема му е много важно да се увеличи общия прием на протеин, както и в частност на BCAA. Трудно ми е да споделя по-специални резултати, поради изключително лошият си режим на почивка и непостоянното хранене, но ще ви кажа следното: - При първият прием на продукта, на 5-тия ден от както го бях започнал ми предстоеше тренировка за гърди. Повишението на постиженията на лег беше не човешко. Преди продукта, последни серии - 8 х 115 и 3 х 135… На петия ден от приема - 12 х 115 и 6 х 135… Няма друг продукт, който да ми е давал толкова сила, която до голяма степен да се е запазила след това... |
|
|
19.06.2007, 21:46
Последният пост ме подсети, че имам малко недовършена работа по темата - не съм написал за времето след цикъла. |
|
|
|
19.06.2007, 23:09
Ами ЦУМ аз като изчетох цялата тема се вижда че ти си бил в е*ати еуфорията от този цикъл и няма нищо лошо След това ще продължа с една диетка, колкото да качвам по някой кг макар и бавно, но натурално п.п. не е много по темата, но ето какво реших да си поръчам: ОN 100% Whey 15lbs Всичко ще ми стигне за около 2 и половина - 3 месеца и аз ще пусна една темичка като твоята просто да се изкажа дали е имало резултат. Успех още веднъж |
|
19.06.2007, 23:37
Длъжен съм да отбележа, че креатина се пие месец-месец и половина, надявам се си наясно с този факт. |
|
|
|
04.09.2007, 07:29
И аз късно прочитам темата... Не виждам снимки, но ако взема впредвид това, че си качил на ръката и си свалил от талията, трябва да си качил мускул за сметка на мазнина. Ако беше наблегнал по-здраво на краката с тежки клекове и лег-преси щеше да имаш доста по-изразен резултат в килограми (имам впредвид личното ти тегло), а и щеше да дръпнеш в гръдният кош много повече, този сантиметър на големи мускулни групи като гърди и гръб, направо не се брои! На твоята възраст е идеално за включване на “дихателни серии“, ще ти отворят и самият гръден кош. П.П. Според мен Е-Бола трябва да се взема поне 2 месеца за да даде добър ефект. Той тъкмо е заработил и ти си го спрял... Дори и стероидите, които са в пъти по-силни се вземат в период от минимум 8 седмици за да дадат ефект, а чакваме Е-Бола за 3 седмици да свърши нещо. По-здрави! http://www.bg-muscles.com/content/view/14/39/ ЗДРАВКО ЗАНЕВ - ПЕТИ В СВЕТА ЗА 2007! |
|
04.09.2007, 08:33
Отлично Зум.Обаче какво става като спреш препарата?Запазил си добрата фигура.Всъщност си все още в средата на пубертета.Но какво стана с резултатите и рекордите?Запази ли същите тежести на тренировки?Или се върна старото положение? |
|