Тоя алкохол и тоя креатин ... :?
Ако искаш да имаш резултат се въздържай от употребата на спиртни напитки (бас давам, че звуча като мамчето :lol: )
след такова пиене можеш да се обезводниш и на системи да седиш... креатина дърпа вода, повращал си тва пак е разход на вода и алкохола обезводнява организма също, май верно ти се седи в болницата. Малко повече мисли преди да правиш такива изцепки, и аз понякога пия, но винаги гледам да е в рамките на нормалното .......
:wink:
15.02.07
14:06
Да съм пил 1.5-2 литра бира ;) Но драйфах от храната ... не беше наред ...
Иначе вчера - 4ти ден сичко по план си мина , НО във фитнеса правих ръце , такова напомпване не съм имал ! Имах чувството , че стрий ще ми излезнат на ръцете :lol: Беше нечовеко напомпването , ОБАЧЕ сутринта ставам меря си ръката пак си седи 29 :? Щех да се самоубия !
[quote author=”[.::Ultras::.]”]Да съм пил 1.5-2 литра бира ;) Но драйфах от храната ... не беше наред ...
Иначе вчера - 4ти ден сичко по план си мина , НО във фитнеса правих ръце , такова напомпване не съм имал ! Имах чувството , че стрий ще ми излезнат на ръцете :lol: Беше нечовеко напомпването , ОБАЧЕ сутринта ставам меря си ръката пак си седи 29 :? Щех да се самоубия !
Еми нормално е да ти е пак 29 на следващия ден след тренировката ти за ръце все пак тогава не си въстановил мускулните влакна които си тренирал......измери си ръката след 3-4 дена(когато е възтановена)и ти гарантирам,че ще е повече от 29см :!:
16.02.07
13:27
Така за днес - 5ти ден :)
Сутринта към 6:45 хапнах 350гр. прясно мляко със 100гр. корн флейкс
към 9:00 1 сандвич с пилешка пържола
Пих си само 1 път креатина , сега след като обядвам (мисля да ям , 2-3 яйца + пържола + 1 кисело мляко и малко сирене + банан) да пия креатина , гейнера и протейна :)
Според мен е най-добре да пиеш гейнъра само след трен., а и толкова белтъци (яйца+гейнър+протеин) надали ще се усвои всичко.
18.02.07
09:55
Качих 1 сант на ръката и 1.5кг. тегло :)
Това е на 7мия ден :)
Не забравяй, че креатин-а задържа вода - след цикъла се мери, като изхвърлиш водата, тогава ще е обективния резултат.
Абе пич.Каква пилешка пържола.Ти при 55кг цялото пиле трябва да изядеш.Иначе не става.
16.09.07
18:24
А може ли да попитам, как от 3:00 до 7:00 са 3 часа? Трябва да заспиваш за 1 час?