28.03.07
19:28
Айде стига толкова критики-в началото и на мен вобще не ми харесваше,но постепенно почват да се оправят нещата-вече форума зарежда доста по-бързо,скина ми харесва,само остава да се пооправят горепосочените неща и ще е екстра :)
Само да питам, как се вижда, когато имая ново мнение във важна тема? Защото имам чувството, че иконката си е същата!
29.03.07
12:17
казано от Go6kU на 29.03.07, 08:38:
Само да питам, как се вижда, когато имая ново мнение във важна тема? Защото имам чувството, че иконката си е същата!
Заглавието е bold. Демек удебелено.
Пример: Вашите снимки ТУК!
Иконката не се променя.
01.04.07
22:26
От последните промени насам вече не може да се различи кога е писано във важна тема и кога не е.
казано от Jorku на 01.04.07, 22:26:
От последните промени насам вече не може да се различи кога е писано във важна тема и кога не е.
Мда, и аз го забелязах тва!!!
02.04.07
09:17
Когато пиша отговор, не виждам поне няколко от постовете на пишещите по темата. Това е според мен съществен проблем. Означава да отговаряш, без да си сигурен какво точно е писал другият, или постоянно - за всеки пост да ровиш....
Олей, намерих бутона.... Проблем в задклавиатурното устройство.
Мнението беше редактирано от Стефан Симеонов на 02.04.07 13:32.
Aз да попитам защо няма отделно място за програми за трениране преди си имаше
Хубави са обновленията браво !
Мнението беше редактирано от BOR на 03.04.07 11:01.
02.04.07
13:15
Jorku, това е интересен казус, ще видя какво може да се направи (корегира).
D3BEP, извинявай, но не разбрах напълно - може ли да ми пишеш с повече подробности, за да проверим, дали е технически проблем?
Ayo, вероятно питаш за изданието (във форума няма промени в категориите) - ще има такъв, подготвен е вече. :)
Поздрави за новия форум. Все още не съм свикнал с новия му изглед, така че не мога да преценя дали ми харесва повече от стария или не.
Едно нещо което ми направи впечатление е че липсва бутона, чрез който можеш да видиш темите, в които имаш мнение ( “Вижте своите мнения” от стария форум). Поне аз често използвах тази функция.
02.04.07
18:42
Buzinho, набелязахме функционалните разлики между двата форума и се стараем да уеднаквим каквото е възможно - това, за което спомена, е по трасето също. :)
Още нещо се сетих !
Има потребители, на които не мога да пратя лично съобщение.
Грешката е нещо от сорта на:
Потребителя не може да получва съобщения - ама не си спомням точно какво беше.
DJПетко ме подсети в една тема :)
02.04.07
19:15
Хм, ще проверя. Може да са надвишили лимита на кутиите си, но не ми се вярва особено.
/ЭGO/@§, моля да ми кажеш кои материали липсват, за да проверя и това.
казано от IceMan на 27.03.07, 07:05:
според мен ...стария форум беше по готин ...този като чели малко натрупан ...иначе ок добра работа ще трябва повече време да се свикне,но ми се струва и малко тежък ... много бавно отвара
и друго,защо съм умерено запален аз съм българския Flex Wheeler
И аз съм на това мнение, старият беше по-добе, сега форума изглежда много семпъл и как да кажа..... :zip:
03.04.07
08:57
По-горе беше споменато за липсата на страница с упражненията. Ето ви няколко такива: http://www.bb-team.org/fitness/exercises. :)
Мнението беше редактирано от Димитър Михайлов на 03.04.07 08:57.
Имаше една статия кога и как се мерят различните части на тялото, а също и ръста. Или я няма, или не мога да я намеря....
03.04.07
17:10
Смело мога да кажа че тва е форума с най-много екстри в който съм влизал и странното е че заобичах новия скин на форума но не и на сайта и да си кажа поредната забележка за сайта:видях че раздела с упражненията не са подредени по мускулна група, а по азбучен ред което според мен би било объркващо за начинаещите
П.С. емотиконите все още не ме кефят
Ето грешката, като се опитам да пратя л.с.:
В полето за получатели или CC има потребители, които не могат да получават лични съобщения. Те бяха премахнати от системата и можете отново да опитате да изпратите съобщението.
А потребителя си го има и даже поства.
Мнението беше редактирано от emzo на 03.04.07 17:55.
Като се опитам да постна отговор ми пише това:
Съобщение за грешка В момента не може да се получи Вашата заявка
Липсва ми бутона дето седи под секи пост за връщане най горе . Ако може да го върнете цена няма да имате ;-P
05.04.07
18:20
/ЭGO/@§, вероятно става въпрос за този материал: http://www.bb-team.org/articles/comments/1051/.
predatorzzz, в какъв смисъл да бъдат подредени по мускулна група?
emzo, може ли да ми пратиш на лично съобщение до кой потребител пращаш, за да направя проверка?
GH0$T, ще видим как да го добавим отново.
Благодаря отново за отзивите! :)
@Димитър Михайлов - оказа се прав, inbox-a на потребителя е бил пълен.Сега всичко е наред.
казано от Димитър Михайлов на 25.03.07, 08:22:
В началото на идната седмица ще пуснем и втория ни сървър и ще се радвам да напишете “бърз е”. :) Шегата настрана, наистина работим колкото се може по-бързо по този въпрос.
мхммм за новия форум освен да кажа идеален е :) нямам забележки ( конкретни ) а до скороста няма да коментирам за всеки продаидер си е индивидуално :P
05.04.07
19:12
Аааа туко що видях че си е по мускулна група но е объркващо щото като написах в полето “покажи” материал за упражнения излизт ето така http://www.bb-team.org/check , а иначе трябва да цъкам през “фитнес” за да излезат по мускулна група и според мен е малко объркващо
Друг малък проблем: Във форума- когато се преглеждат стари мнения в които е имало емотикони някои не излизат пример :evil: , :twisted:
3 неща още които може да се променят според мен :
1/ значи пр получаване на ЛС, може да е в друг цвят примерно, защото се смесва с Моят профил и тн, и не ти прави впечетление, че имаш ново съобщение ;)
2/ много мнения на една страница има, не видях от къде да си задам например да са по определен брой :/
3/ може в всеки раздел на форума да има по едно Маркирай всичко като прочетено, а не само на главната страница :)
09.04.07
12:16
Повечето неща вече са оправени и ще ги пуснем. Ще помоля от тук нататък да ползвате формата за контакт (http://www.bb-team.org/about/contact) и да се свържете с уебмастъра ни, ако намерите други проблеми. По този начин времето за реакция ще е доста по-малко. Благодаря! :)