07.02.08
19:32
виж барт
не се пени
не искам да стана животно
а да усещам продукта
чаткаш ли
[vij te kajete samo da li si struva i sus kakvo moje da se kombinira samiq produkt ???
Еми с Нитрикс :)
За съжеление,комбинацията е доста скъпа...Нитрикса е 200 лв и Но експлода е над 100 лв.Само ти казвам,да си направиш сметката.
Мнението беше редактирано от Финдо на 22.08.08 13:26.
Пиши на кирилица във форумите.
Мнението беше редактирано от Георги Гайдов на 24.08.08 16:46.
...... м да, преди време и аз довах по 100-150лв за някакъв продукт и очаквах да станат чудеса. После разбира се идваше и разочарованието. И прибързаните заключения. После проумях че трябва да КОМБИНИРАШ добавки+хранене+почивка в точните пропорции за да има ефект. Конкретно в твоя случей трябва да приемаш и креатинова матрица + допълнително аргинин /няма да никак лошо/ и балансирано хапване богато на протеини и въглехидрати. Ако добавиш и казеин преди лягане ще е перфектно. Прави това в продължение на месец и после ела да се оплакваш че нещо не работи както трябва. Според мен няма продукт който сам да върши всичко.
Успех
казано от fitboy на 07.02.08, 18:58:
казано от kikidelucia на 07.02.08, 16:58:
пия го 4 ти път като спазвам всичко което пише и ми казахте
ям 2 часа и половина преди да го пия
тренирам не повече от час
интензивно
с не по малко от 8 повторения
но ефектът е никакъв
даже отрицателен
искам да попитам има ли смисъл да го хабя още тъй като имам възможност да го продам и да си купя креатин примерноТова е супер безсмислено, купуваш си едно продуктче от 120лв пиеш го 3-4 дни и ревеш, че не ти действа! Ти какво очакваш след 7 дена да си Арнолд или да качиш 2,3,4 см на ръцете, от мен да го знаеш - ТОВА НЯМА ДА СТАНЕ!!!!!!!
Това е продукт, който може да ти помогне да тренираш по пълноценно, но всичко останало във веригата трябва да е наред - храна, тренировка, мотивация. От една кутия нокс няма да станеш културист, бъди сигурен. Това е продукт който оптимизира тренировката и възстановяването и това е.Просто престанете да се заблуждавате, че даваш 100 лв и ставаш мега здрав. Трябват месеци и години за да се вдигнат 2,3 см качесвен мускул.
05.12.09
13:38
Какво ще стане ако взема NO-EXPLODE на 16 г.