26.02.08
08:22
поради растящия интерес, големия асортимент и определено по-добрите цени, предлагам в тази тема да направим справочник за сайтовете и условията им, които осъществяват шипинг до България.ще помоля само хора, които са поръчвали (успешно или не) да пишат в темата.
1.сайт
2.условия (кои карти приемат)
3.срок за получаване на поръчката.
4.проблеми с митниците
надявам се, че такава тема ще е полезна за всички
—-
Идеята е добра, ако се събере достатъчно информация, може да я направим като важна.
emzo
Темата беше редактирана от Димитър Михайлов на 26.02.08 10:51.
26.02.08
08:56
Какво разбираш под проблеми с митниците? Според мен проблемите идват от самите митници, не от сайта, от който поръчваш.
А вместо да се чудиш как да спестиш 5-10лв, по-добре си купувай от БГ. Така подпомагаш БГ икономиката и хората, които се трепят да ти предложат всички продукти на що годе прилични цени.
1 netrition.com
2 С карта VIsa electron на Пощенска банка съм лично аз
3 два пъти съм поръчвал и доставката пристига около 8-ия , 9-ия ден
4 Да чукна на дърво не съм имал проблеми с митници за сега.
26.02.08
10:49
Признавам, трябваше да взимам трудно решение с тази тема. Разбирам напълно, че има относително легална алтернатива за покупка на хранителни добавки на по-ниски цени. Някои потребители я предпочитат, други - не. Вероятно темата може да събере полезен опит на практикуващите този начин на пазаруване. Но все пак съм длъжен да изложа позиция за нещо доста важно за екипа и изданието.
BB-Team не е вносител и не представлява никоя конкретна марка. С обединяването ни с 4Fitness обаче се стараем да допринесем за развитието на пазара у нас. Разбира се, опитваме се и да печелим поне толкова, колкото е необходимо за развитието на услугите ни, които предоставяме безплатно на всички Вас.
В този ред на мисли вярвам, че разбирате как тази тема работи против идеята ни и против минималните възможности да разполагаме с бюджет за подобряване на качеството на работата ни.
Именно затова бих желал да не пренебрегна този факт и да заключа темата, като помоля всички да разберат изложеното ми становище. Не влизам в ролята на адвокат нито на вносителите, нито на другите дистрибутори и представители на онлайн магазини и сайтове, макар да предполагам, че мислят по подобен начин.
Вярвам в положителното развитие на пазара в дългосрочен план и в създаването на по-добри условия, цени и асортимент. Затова опитваме да даваме нещо от себе си за тази цел. Благодаря.
Мнението беше редактирано от Димитър Михайлов на 26.02.08 10:50.