GEORGIO - under construction

Темата е заключена.

26.03.08
10:44

magpie ranger: лично аз не виждам проблем с пушената риба или пушеното месо. някои считат че имало канцерогенни агенти заради технологичната обработка. Не знам - не ми пука особено за това. Ако ще сме принципни то сушеното или веяно месо(риба) е най добро от гледна точка на билогична стойност.

deadmawalking: оценяването на яйцето и месото по биологична ефективност на протеина според мен е некоректно. не мисля че яйцата се усвояват по добре. от гледна точка на протеина може би да - но от гледна точкана самия процес на храносмилане и усвояване бих поставил под съмнение всички изследвания. винаги след мазно месо съм по наситен, по нахранен и ми е по гот отколкото след голям омлет яйца при равен протеин и в двата случая. не искам да съм категоричен но при равни други условия бих заложил на месото а не на яйцата.
нека не забравяме и следното: много малко са хората ядящи сурово месо и сурови яйца. знаем защо. така че след агресивна топлинна обработка едва ли биолог стойност на яйцето е по добра. месото има по стабилни структури и съответно ще се зпази по добре. пак бих заложил на месото.

MR

26.03.08
11:04

GEORGIO искам да ям повече животински ма3нини, 3асега 3ареждам с ядки.Не ям свинско, пиле6кото е чисто, т.е освен сьомгата и от време на време по някое яице не приемам животински ма3нини. Някакво предложение? А3 се се6там 3а ка6кавал и ра3ни такива, но пък са патьори3ирани (ти 3а6то ги отрича6 пастиори3ираните?) и някакси ми действат леко ома3нява6то имам чувството ...

26.03.08
14:02

пастьоризацията повлиява главно протеина, витамините и ензимите. иначе мазнините са относително по стабилни след топлинна обработка. затова мазнини от краве масло или сметана стават. по добре масло от сметана. иначе други животински мазнини могат да бъдат от свинска мас(или сланина). ако искаш екстра мазнина - кокосова.вярно че е растителна но от нея се правят добавъчните триглицериди. но в бг не знам да се продава някъде. иначе растителни - зехтин. а за здраве и омеги - много рибено масло.

MR

02.04.08
10:45

GEORGIO какво става с режима? То няма много народ на ВД и ми е интересно ма видя как се храни6 и евтл. вдига6 ....

06.04.08
06:39

за 10 дена +4кг, последва травма на дясно бедро и спрях за една седмица. от утре почвам пак.

MR

06.04.08
09:13

4 кг чиста ММ ли в 10 дена? С добавка на протеин в деня? Добре 3вучи, браво. Е травмата не те спира да пиШеШ как се храниШ, ако променяШ неЩо :) Иначе добро въстановяване ти пожелавам.

15.04.08
19:27

+2 kg още. за съжаление качвам мазнини - твърде много въглехидрати ям напоследък. просто съм супер гладен и губя контрол. имам предвид вечер.
засега експериментирам с протеина - не съм очарован от ефекта. колкото и парадоксално да звучи - 6 яйца без жълтък ми действат по добре от една супена лъжица протеин. протеина който използвам е от максимално качество - според пазара в БГ. взех си чужда марка за да съм поне донякъде сигурен в качеството - не съм впечатлен! това го очаквах де! използвам чист суроватъчен изолат. казеин, яйчен и соев - за мен са анбсолютен боклук. не знам защо ги правят въобще - всъщност знам - за пари!
оеще малко ще тествам протеина и ако продължа да качвам мазно го махам и замествам с яйчни белтъци.
не искам да посочвам все още кога и как го вземам, ще стане излишно обсъждане - все още експериментирам.
тренировките ми са къси и тежки(тежки за мен) и силата ми расте пропорционално на масата. това исках. това става. просто трябва да мине време за да се види ефекта. правя си периодични снимки. накрая ще се види как е ротекъл целия проект.

MR

15.04.08
20:21

Човек, а3 протеина съм го спрял, много ми е бър3, ако мога така да кажа. Глутамин пия след тренировка. Интересно като ядеш повече въглехидрати спа3ваш ли реда, т.е последни? Какви В. ядеш? А3 от повече ори3 примерно вечер се ома3нявам, освен ако не ми е нужна голяма порция при 3ареждане, т.е ограничавал съм ги няколко дена или седмици. Не вярвам да се ома3няваш пряко от протеина все пак де.

Мнението беше редактирано от Magpie Ranger на 15.04.08 20:23.

27.04.08
12:07

дойде деня да се откажа от протеина на прах. с нищо не допринася за целите ми. undereatinga се проваля и губи силата си. само за 2 дни откакто fast-вам само на портокали и грйпфрути си върнах чистия сън, подпухналото лице изчезна и тонуса ми е на макс.
като заключение - никога повече протеин по време на undereating.
в момента - 82кг

03.05.08
10:13

Цикъл - undereating/overeating
тегло - 82кг
clean - 70kg
bench press - 100kg
squat - 110kg

17.08.11
16:52

Стана доста интересно и изведнъж... Край :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1