дневника на t1sh0o
|
|
13.07.2008, 23:35
1 Набирания с подхват - 8,8,7 с 15; Почти 30 минути. От начало вървях много добре набирания, клек и на лежанката се изложих. Все едно ми свърши силата в третата серия. Трябваше да правя лег тесен хват 4-то упражнение, но едвам бутах 70 кила с разперени лакти. То и разтварянето си ме узори, просто ми свърши горивото. Та равносметката е добра тренировка отначало, но приключи зле. После почти не съм ял, абе лоша работа. Опъвах и една лебедка и дясната перка доста ми се напомпа |
|
|
15.07.2008, 20:05
Малко съкратена тренировка: 1 Лег - 8,6,5,4 с 100; Кратко - 28 минути. Силата е добре. Накрая си размазах предмишницата от напомпване. И сега едвам пиша. Само френското ме дразни. Права с 41 3х8 а с 43 немоо. Ще трябва да го понатисна тоя трицепс. На лежанка се справих в 4 серии което е напредък. След 1-2 тренировки съм на 105 |
|
|
17.07.2008, 13:38
1 Набирания с надхват - 3х8 с 15; 53 минути тренирах. Забавих се повечко, защото не бях сам и се чакахме с другото момче и сменявахме тежестите. Важното е че потренирах и съм качил още сила. На набиранията се замислям дали да не пробвам с 21 кг. дъмбел или да го давам по леко и да скоча на 17-8. Раменните преси другия път ще ги пробвам с 60, а на лега ще си започвам с 85. Сгъването ще го пробвам на 43. |
|
|
17.07.2008, 14:32
Тишо,Тишо,ние си печем гъзовете по плажовете,пием биричка,страдаме от загуба я на сила,я на маса,обаче ти си тренираш редовно,а? : ) Гледам все по-силен ставаш,следваш си програмката....Караш ме да се замисля,че отделям твърде голямо внимание на силата си при някой упражнения,като избягвам други (набиранията например).Като се върна в Добрич ще се старая всичко да върви. А исках просто да те похваля за постоянството. Then it comes to be that the soothing light at the end of your tunnel “To secure peace is to prepare for war” |
|
|
18.07.2008, 22:47
Мерси за похвалата, а иначе и моята не е лесна. Така като гледам май само сила ще си качвам. Но поне нещо да върви. А иначе и аз доста биричка си пийвам. От работа не остава много време за сън, нито за ядене и го карам на 3 ядения на ден. Аз обичам да тренирам и затова гледам да го правя когато мога. Харесва ми да се кача на тавана да си пусна някои надъхващ хип-хоп и да поблъскам, а масата ще дойде с времето(поне се надявам). |
|
|
19.07.2008, 13:52
Ами два начин има според мен...или ядеш като за двама и ръката ти расте за всеки случай,или тренираш така и расте...защото няма избор. : )) Аз бих се радвал повече на качената сила.А колкото по-бавно идва масата,толкова по-бавно ще си отиде.Всички сме виждали резултата от леки тежести и много храна - след седмица се сваля по 3 см от всичко. Then it comes to be that the soothing light at the end of your tunnel “To secure peace is to prepare for war” |
|
|
19.07.2008, 16:18
Аз се радвам за качената сила и то доста. Но все пак искам и да стана “голям“. Като направа ръка 40 отпусната и има къде ще започна повече да тренирам силово. Но искам първо да направя масата.
При мене май нещата стават по втория начин, защото нямам особено време за ядене.
Аз също повече харесвам по-бавното качване с РБД без прекаляване с въглехидратите и омазняване. Предпочитам бавно и чисто за да не се налага после дълго време да чистя и така да губя трудно постигната маса. Та ето и тренировката с която мисля да заякна: 1 Набирания подхват - 8,6,6,5 с 21; Тоя път около 40 минути тренирах. На набиранките съм добре с тия кг. Преден клек са ми малко, но много ми товари китките затова не мисля да използвам по-големи тежести. Тоя полу-лег ме дразни, само се излагам на него. Никаква сила не съм качил на него, а на почти всяко упражнение съм. Дано другата седмица е по-добре. |
|
|
23.07.2008, 11:46
Тренировката от вчера: 1 Клек - 2х20 с 60; Тренировка 40 минути. На клек се отказах с големите килограми, защото ми е много трудно да ги обръщам и ще започна да правя по една серия 25 повторения с максимална тежест(нещо като при мляко и клек). На лег добре. На разтварянето ще започна с 15-ки другия път. За бицепса се поизложих, но другия път ще наваксвам. На френското успях да дръпна малко и съм много доволен. |
|
|
24.07.2008, 18:57
1 Набирания с надхват - 8,7,5,5 с 21; 46 минути тренировка. Набиранията са добре, пресите също. На тях след първите 2 серии се виждах на 65 следващата седмица, но после свърши силата и на пет спрях. Поне още една седмица съм на 60. Другите добре с малък напредък на сгъването, но техниката падна малко, така че нищо особено. |
|
|
25.07.2008, 03:16
2 Войнишки преси - 8,8,5,4; Това, не те ли претоварва, особено като ги правиш непосредствено, едно след друго?
|
|
|
25.07.2008, 12:11
Наистина последният път ми дойде малко по тежко, но така съм го измислил. Ако имаш предложение как да ги разместя кажи. Може би ако сложа тяга между тях, но след тяга не мислех да правя други тежки упражнения. Замислял съм се да сложа друго упражнение за гърди, но аз само лежанки правя, а те всичките си ми товарят раменете. А по принцип си тренирам през ден, даже понякога през два заради работата. Иначе днес си мислех да не почивам и да тренирам, защото нямам никакви мускулни трески от вчера и мисля че няма да имам спад. |
|
|
25.07.2008, 18:10
Днес започнах тренировка, но се отказах още в началото заради липса на сила. Не трябваше да избързвам с тренирането. Та направих само 24 набирания с подхват в 4 серии с 21 килограма и после на предния клек спрях. Утре ако имам време ще си направя тренировката качествено. |
|
|
29.07.2008, 20:31
Най-накрая тренирах: 1 Набирания с подхват - 8,7,3х6 с 21+5 с надхват; Тренировката беше 45 минути. Малко се пресилих накрая, но другия път ще се коригирам. На набиранията малко повечко направих, но това не е важно. На полу-лег най-накрая се справих с 85 и другия път съм на 90. Другото е добре. Когато мога пак ще тренирам и дано това е други ден, че иначе много несериозно ще стане. |
|
|
08.08.2008, 10:24
1 Клек - 25 с 70; Най-накрая успях да тренирам. Не беше много пълноценно, но поне беше тренировка. За половин час я направих. Клека го правих само в една серия и сега имам лека МТ от него. На лежанка и чукчета съм с старите постижения. На френско съм намалил за съжаление. За бицепса направих една серия и се отказах на втората. Разтваряне за рамо мислех да е последно, но като се отказах от сгъването и направо спрях. Днес ме мъчат доста МТ-ки: на гърба, трапеца, гърдите, трицепса и малко на краката. Дано до утре да ми минат. |
|
08.08.2008, 14:13
Здравей, видях че тренираш по метода 25. Искам да те питам нещо относно този метод, тъй като и аз мисля да започ1вам тренировки по него, не съм сигурен, че ми е достатъчно ясно. Та идеята не е ли да тренираш с килограми, с коитода можеш да направиш 4 - 6 повторения и просто общия брой на повторенията да бъде 25 ? Т.е. можеш да направиш ако искаш и 25 Х 1 (само давам пример де |
|