LOG: Nikito1 Stack

Темата е заключена.

02.04.08
09:21

Nikito1 може да се бъркам, но под 5% подкожни мазнини не е ли вредно за организма ? Виж набивай повече пържоли, манджа.
За добавките ти аз мога само да мечтая на тоя етап :(

02.04.08
09:58

Nikito1 нещо здравата си се объркал в сметките, професионалните бодибилдъри за състезанията падат до 4% мазнини което изисква невероятни усилия и медикаменти и това може да се поддържа дори от тях за съвсем кратко, обикновенно те поддържат целогодишно 8-10% мазнини което е много релефна форма.

NI

02.04.08
20:13

Не,явно ти се бъркаш колега,мога да ти рпатя снимки на хора с 4% мазнини,моите са около 5%,изобщо не греша,даже утре ще ида на изследване пак и ще ти постна резултатите ако искаш да се убедиш.

Иначе за продуктите,днес беше първата тренировка и незнам какво да кажа,просто нямам думи,уникален прилив на енергия от този НО Експлоуд,а го пих само половин час след ядене,а то трябва да се чака 2 часа някъде и да се вземе на празен стомах,значи тогава не си представям какво ще бъде.След тренировката си пих селл маса и утре ще видим как стоят нещата.Нитрикса си го пия всеки ден по 3,също по този начин и Х-Фактора.Синтата секи ден според зависи как съм се хранил.Но ефекта го има и то още от първата тренировка.

03.04.08
07:12

Пич, не съм търсил, но имаш ли постнати снимки и имаш ли нещо против да пуснеш, за да видим преди и след? Дай всякакви мерки и колко кила на какво дигаш и си бомба. Мене лично най-много ме вълнува действието на X-Factor-а. Аре и да станеш много здрав :) .

Jay Cutler на последната олимпия беше с 3% мазнини. Така пишеше в МиФ. Ако ти си 4,8 евала ама не ми се вярва.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1