Статия за наркотиците ?

Темата е заключена.

Хм, чудно, но ти какво си мислиш че ще има в статията? Рецепти как да добиваш амфетамин и начини как да ги вземаш?
Да не оставаш разочарован :) Всъщност правим статия за потрбителите, а от редакторската колегия вече ми правиха забележка за твърде високия стил на статиите.
Така че статията ще е :
1. Информативна
2. Публицистична
Определено няма да изнесе някакви тайни на потреблението.

Що се отнася до другият въпрос:
Срещу болката спортистите използват кодеин. И да; биха могли да ползват и други аналгетици, в т.ч. морфин, макар че не е разпространен метод.
За повече сила и мотивация - ефедрин.
За да качват - антианорексанти, някои на база амфетамини.
Такива неща общо взето ще бъдат упоменати.
Но ми се струва, че имаш... доста... едностранно виждане. Отсега мога да видя неточност в него.
Защо мислиш че обезболяващите са за културизма? Не са.. Културистите рядко имат нужда от тях.

Не знам, ако ти искаш да добавиш нещо, добре дошло!
Честно казано не знам какво е ХТС но който иска да разбере наркотичните вещества и техните прекурсори в България... Трябва да започне със законите с тяхното име, а не с практически умения по добива им :) Има ясна таблица с прекурсорите.
Поздрави!

23.07.08
17:55

D3BEP ,
aз специално искам нещо за марихуаната ако може разбира се :)

24.07.08
08:02

казано от D3BEP на 23.07.08, 17:32:

твърде високия стил на статиите.
Така че статията ще е :
1. Информативна
2. Публицистична

Честно казано не знам какво е ХТС но който иска да разбере наркотичните вещества и техните прекурсори в България... Трябва да започне със законите с тяхното име, а не с практически умения по добива им :) Има ясна таблица с прекурсорите.
Поздрави!

е как ще пишеш статия за наркотиците като незнаеш XTC какво е?То едно от най - разпространените неща сред младежта. Това имам предрвид, че ще е много добре написана не се и съмнявам, разбирате от всичко нали, само дето една Марихуана не можете да свиете, а пък да не говрим дали сте пушили или пробвали нещо. Както и да е аз ще напиша за прекрасното действие на марихуаната след тренировка, излизаш от залата, изпушваш една цигара и действа много добре в зависимост дали е Индика или Сатива ефекта е различен. Имам и приятел които пушеше преди тренировка и разправяше, как си усещал мускулите по - добре, което според мен е немислимо да става преди спорт защто ставаш на НЛО. Мога да спретна едно есе с елементи н разсъждение ако искате  :P А тази глупост с амфетите я забравете, че някой прочел, вслушал се, пробвал и после стигнал до болницата за ремонт на черния дроб. Свържете се по добре с г-н Караджов да напише нещо!

и искам да отбележа, не вземем химически наркотици и съм против тяхната употреба по фестивалите партитата и т.н., бих се радвал да прочета повечко за Халюциногенните гъби/ псилоцибинки/, Пейотите/ кактуси; Пейот Лофофора/, Сативата, Холандското лале, натуралното ХТC Спирулина и т.н.
  :-P

казано от ognem на 24.07.08, 08:02:

не се и съмнявам, разбирате от всичко нали, само дето една Марихуана не можете да свиете, а пък да не говрим дали сте пушили или пробвали нещо. Както и да е аз ще напиша за прекрасното действие на марихуаната след тренировка, излизаш от залата, изпушваш една цигара и действа много добре в зависимост дали е Индика или Сатива ефекта е различен.

:) :) :) :) :) :) :) :) :)
;)
Напрао ма уби с това изказване. Възрастен човек си, а се държиш като хлапе във форумите :)
За да напишеш научна или литературна справка за нещо си не е необходимо непременно да си го гледаш в задния двор приятел :)

Хубаво де, ако си голям мераклия пиши на Митака - Димитър Михайлов.
Пиши му да ти я възложи тая статия ти да я напишеш.
Аз ще ти я отстъпя, на драго сърце. Да не мислиш, че съм свидлив.
Пък и винаги съм бил за това да се дава път на надъханите и искащите да се изявят. Така въобще се заех с bb-team някога, помагайки в идеите на приятел.

Но според мен по начина по който приемаш нещата и надъхаността, с която се буташ за знаещ в тази... ъндърграунд материя, според мен има огромен риск да ти се възложи статията, а после пак да я върнат на мен, защото това, което пишеш ти е твърде специфично или твърде хардкор. А за статиите в bb-team има конкретни изисквания.
Искаш ли да пробваш?

24.07.08
11:36

казано от D3BEP на 24.07.08, 10:49:

казано от ognem на 24.07.08, 08:02:

не се и съмнявам, разбирате от всичко нали, само дето една Марихуана не можете да свиете, а пък да не говрим дали сте пушили или пробвали нещо. Както и да е аз ще напиша за прекрасното действие на марихуаната след тренировка, излизаш от залата, изпушваш една цигара и действа много добре в зависимост дали е Индика или Сатива ефекта е различен.

:) :) :) :) :) :) :) :) :)
;)
Напрао ма уби с това изказване. Възрастен човек си, а се държиш като хлапе във форумите :)
За да напишеш научна или литературна справка за нещо си не е необходимо непременно да си го гледаш в задния двор приятел :)

Искаш ли да пробваш?

не не искам, нямам време, ама списах достатъчно работи за да е по - богатат статията, вярно, че съм журналист по образование и съм издавал това онова из пресата, но имам други проблеми за които трябва да мисля. Хардкор съм да, в смисъл, по - скоро трипкор, има такъв музикален стил. А как разбра, че си гледам растения  :ohh: ?

говорим на различни езици наистина, разбирам ги работите защото средата ми е такава, ама не вземам!
всичко добро!
=0)
майтап!

Еми тогава задръж малко устрема и ако помагаш с идеи, помогни с конкретни идеи.
Поздрави!

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1