24.08.09
17:23
Комплекс “Beach 1”
As many rounds as possible in 20 min (Възможно най-много рундове за 20 мин):
- Swing 20 reps, one arm, alternating (10 reps per arm) (Суинг 20 повт, с една ръка, редуване на ръцете, по 10 повт на ръка)
- Walking Lounges 10 reps, (5 reps per leg) (Ходещи напади 10 повт, по 5 напада на крак)
- Thruster 10 reps (Тръстър, 10 повт)
- Walking Lounges 10 reps, (5 reps per leg) (Ходещи напади 10 повт, по 5 напада на крак)
1 pood kettlebell - Пудовка 16 кг
Моят резултат -
23.09.2009 - 7 рунда
Комплекс мое производство. Снабдих се най-сетне с оригинална пудовка и сътворих горния комплекс. Доста добре се получи. Краката ми се натовариха бая здраво. В първия кръг носех пудовката пред гърди докато вървях с нападите, след това я слагах зад врат. При суинговете сменях ръцете във въздуха, замахвам нагоре, пускам с едната ръка и моментално хващам с втората. Много добро упражнение. При тръстърите хващах пудовката като топка пред гърди.
05.04.12
19:39
Един страшно хубав комплекс
7 рунда
Суинговете 10 на едната, 10 на другата ръка, до хоризонтала. Суинговете и нападите с 16кг пудовка, тръстърите с 2х8кг.
Чак на петият рунд се сетих, че докато пудовката ми е подпряна на гърдите при нападите, няма нужда да я стискам и да си моря хвата, а стига само да я придържам.
Влиза ми в любимите комплекси и ще се прави пак след време.
Мнението беше редактирано от Кристиян Иванов на 05.04.12 19:43.