22.10.09
13:17
Продавам комбинирана лежанка(лег/полулег/90грдуса). Изработката е по моя поръчка, направена е много качествено.
Отделно продавам стойки за клек, подвижни с регулиране във височина(при максимално вдигане и сложен лост отгоре,става за набирания)+допълнителни куки, за щанга при лег, полулег, тяга. Два броя разглобяеми дъмбела(в момента са 12 кг. единият) +тежести-4Х5 кг, 2х10 кг, + прав лост 180 см, крив лост. Всичко това на ф30.
Всичко това на цена 400 лв.
Връзка на мейл или ЛС.
skiman@gbg.bg
Темата беше редактирана от skiman на 23.10.09 14:52.
За сега предпочитам нещата да се продадат в комплект.
Снимки ще направя и ще кача.
От София съм.
Понеже доста хора се свързаха с мен за поотделно цени на нещата, ето ги:
Значи дъмбелите(2х12 кг-това са 2 бр дръжки с винт+4х1.5+4х3 кг. Дисковете не са стандартни, а са правени на струг и боядисани в черно)+2х10(Кетлер-черни) + 4х5(Кетлер-черни) е равно на 120 лв. Това се продава в комплект. Иначе няма какво да правя, а и едва ли някой ще се навие да купи 2х12 кг дъмбели. Ако се намери някой, съм навит да продам само тежестите и само дъмбелите по отделно.
Лостове 20 лв бройката(крив и прав на ф30)
Лежанка=100 лв
Стойки за клек=70 лв двете.
Нещата се намират в София и НЕ пътуват с куриери. Просто нямам възможност да се занимавам с куриери.
Понеже отдавна не се занимавам с такива неща, а само ми събират прах и ми пречат, съм готов да коментирам цените, ако не са актуални. За което се извинявам.
Мнението беше редактирано от skiman на 23.10.09 14:24.
казано от skiman на 23.10.09, 13:52:
Понеже доста хора се свързаха с мен за поотделно цени на нещата, ето ги:
Значи дъмбелите(2х12 кг-това са 2 бр дръжки с винт+4х1.5+4х3 кг. Дисковете не са стандартни, а са правени на струг и боядисани в черно)+2х10(Кетлер-черни) + 4х5(Кетлер-черни) е равно на 120 лв. Това се продава в комплект. Иначе няма какво да правя, а и едва ли някой ще се навие да купи 2х12 кг дъмбели. Ако се намери някой, съм навит да продам само тежестите и само дъмбелите по отделно.
Лостове 20 лв бройката(крив и прав на ф30)
Лежанка=100 лв
Стойки за клек=70 лв двете.
Нещата се намират в София и НЕ пътуват с куриери. Просто нямам възможност да се занимавам с куриери.
Понеже отдавна не се занимавам с такива неща, а само ми събират прах и ми пречат, съм готов да коментирам цените, ако не са актуални. За което се извинявам.
сложи някоя снимцица
Снимки ще сложа. В момента мога да ги снимам само с телефон.
За лостовете-пиши ми на мейла или на ЛС, за да ти дам тел на който да се разберем.
Стойки за клек
Лостове1
Лостове2
Дъмбели
Пейка1
Пейка2
Дисковете са стандартни черни Кетлер. 2х10 кг и 4х5 кг. Не съм ги снимал, защото с телефона нищо не става. Съжалявам, ама апарата ми е нейде из Европейските сервизи:-(
Всичко е в перфектно състояние. На пейката тапицерията е здрава, няма скъсвания и протривания. Повдигат се и двете секции. Дългата до 90 градуса, късата до 45. Застопоряването става с механизъм на пружина. Надеждно и лесно. На стойките само на места боята е одрана(там, къдерто накадката на лоста е търкала). Лостовете са си това. Правият лост е 180 см Кетлер на ф28. И двата лоста си вървят със стягите. Правият с пружинни, кривият със стяги. Дъмбелите са разглобяеми с гайка, на ф30. Така, както са на снимката са с тегло около 12 кг.
За да е по-лесна комуникацията звънете на тел. 0888 432 708.
Нещата могат да се видят на място в София. Района на Подуене.
Мнението беше редактирано от skiman на 24.10.09 11:12.
Кривият лост е продаден.
Промоция. При покупка на пейката+стойките за клек=150 лв.
Лежанката и дисковете(2х10 и 4х5) се продадоха.
Остават:
Прав лост 180 см ф28=20 лв
Стойки за клек 2 броя=70 лв
Дъмбели разглобяеми 2х12 кг(оборудвани със по 2х3 кг+2х1.5 кг) =30 лв
Стойките и дъмбелите се продадоха.
Остава правият лост 180 см ф28. Цена 20 лв.