28.01.10
22:05
Здравейте.
Преди време писах тема, като ви попитах да ми препоръчате гейнер. От вашите коментари се спрях на ULT Muscle Juice, от който всъщност съм доволен. Качих няколко килограма с него + обилната храна. Храня се по 4-5 пъти на ден и гледам да съм стриктен. Гейнера обаче вече е почти на дъното и смятам след него да го заменя с нещо друго.
Ориентирал съм се кам Animal Pak-a в комбинация с Animal M-Stak. Чувам добри отзиви... Вашето мнение за тази комбинация? Както и преди съм казвал, целта ми е покачване на ММ, така че всякакви мнения и критики, са добре дошли.
29.01.10
11:04
На колко години си в момента?
за да усетиш нещо от м-стака, трябва доста време да го пиеш .... ако изобщо усетиш нещо
29.01.10
14:09
M-stak се пие по схема : 3 седмици пиеш и една почиваш.
Ефекта е забележим и само след 1 опаковка от 21 пакета.
Обаче изчакай още поне една година.
Аз го взимах в комбинация с кре-алкалин, глутамин, протеин и ЗМА. Резултатите бяха неочаквано добри. Смени Анимал Пака с нещо друго. Може да продължиш с гейнера щом си доволен.
Значи да обобщим до тук.
Ако махна Анимал Пак, ще направя 3 седмичен цикал с Анимал М Стак, ЗМА и Протеин.
Спрях се на OPTIMUM ZMA (90 caps), както и OPTIMUM WHEY PROTEIN. Oт там следва въпроса, как да пия протеина в тренировъчни дни и как в нетренировъчни? ЗМА капсулите пише по 3 преди сън... това всяка вечер ли да го пия? Ако взема протеина 2 lbs, как да го пия? Ще стигне ли за цикал 21 дни ?
Мнението беше редактирано от kpucy на 29.01.10 20:39.
30.01.10
06:31
Друг е и въпросът, че си избрал едно от най-неизгодните ЗМА на пазара.
Ами аз затова пиша и питам, и се надявам Вие да препоръчвате нещо по-добро, защото аз все пак не сам ги взимал досега и не знам кое е по-удачния вариянт.
П.П... спирам се на SCIVATION Whey Protein 10lbs, Animal M Stak ... а за капсулите ЗМА, ще потърся още какви точно да са. Scivation-a, пише че се пие преди и след тренировка по 1 доза. Да приемам ли, че една доза е една лажичка в около 200-300 мл. мляко или вода, понеже пише че трябва да се съобразя и с теглото си... моето в момента е 70 кг. Това май излиза към 150-160 грама на доза ?
Мнението беше редактирано от kpucy на 30.01.10 09:41.
30.01.10
10:28
Според мене си вземи Пак и остави ЗМА за след няколко години.
30.01.10
12:53
казано от Krisku на 30.01.10, 09:22:
Ами аз затова пиша и питам, и се надявам Вие да препоръчвате нещо по-добро, защото аз все пак не сам ги взимал досега и не знам кое е по-удачния вариянт.
П.П... спирам се на SCIVATION Whey Protein 10lbs, Animal M Stak ... а за капсулите ЗМА, ще потърся още какви точно да са. Scivation-a, пише че се пие преди и след тренировка по 1 доза. Да приемам ли, че една доза е една лажичка в около 200-300 мл. мляко или вода, понеже пише че трябва да се съобразя и с теглото си... моето в момента е 70 кг. Това май излиза към 150-160 грама на доза ?
2.2-2.5 гр/кг телесно тегло е целият ти протеин за деня. Дозата Scivation e една мерителна лъжичка, 28.4 гр ако не се лъжа. Пий го веднага след ставане и веднага след тренировка по една доза. Преди тренировка няма нужда. В нетренировъчен ден, само сутрин. Ако решиш, че ти е малко общия белтък за деня, може и между храненията по някое време.
Мнението беше редактирано от Мартин Томов на 30.01.10 12:54.
30.01.10
18:03
За какво ти е М-стака на тия години и с тоя стаж.Пропиляваш си потенциала и потенциала на добавката.
Благодаря за мненията. Явно ще остане само протеина + м стака.
Мнението беше редактирано от kpucy на 30.01.10 18:15.
30.01.10
19:17
казано от Borko на 30.01.10, 13:22:
аз имам 2 Анимала М-стак продавам ги ако се интересуваш ?
кви пари им търсиш пиши на ЛС аз нз защо но неможах да ти пиша