22.04.10
15:14
Ballistic Cindy
10 Rounds for time (10 рунда за време):
* 5 Clapping Pull-ups (5 набирания с пляскане на ръцете)
* 10 Clapping Push-ups (10 лицеви опори с пляскане на ръцете)
* 15 Jumping Squats (15 клека, завършващи със скок)
Темата беше редактирана от Vic на 23.04.10 09:09.
Сряда, 05.05.2010
Ballistic Cindy
Резултат:
05.05.2010 - 17:40 мин
Това ми спря тока. Първият рунд много бърз и с лекота (40 сек) и реших, че за 12-13 мин ще го приключа.
Да, ама не! След третия рунд дишах като стадо китове, а след четвъртия рунд вече ми се налагаше да накъсвам серията на лицевите опори с пляскане на ръце, а клековете със скок направо ме смазваха. Е, поне с набиранията с пляскане нямах проблеми.
Доста уморително, вероятно заради по-голямото ми лично тегло. Препоръчвам го!
На днешната тренировка -08.05.10 г. в Богоров с машините от Варна, пробвах по предложение на Vic- Ballistic Cindy-то :)
Резултата е 13 мин 25 сек.
Супер комплекс!! С набиранията с пляскане нямах проблем, на лицевите трябва да подобря техниката-не свалям до долу, на клека също нямах проблеми, но следващия път ще го правя тоя комплекс с по-дълбоки клекове. Сериите на лицевите почнах да ги накъсвам още на четвъртия рунд, даже в доста от рундовете ми се налагаше да спирам а ми оставаха 1-2 лицеви, но просто неможех да се оттласкам достатъчно силно :)
Още като се прибрах, странно, но усетих някакъв прилив на сили, чувствах лекота и експлозивност в мускулите :) Не бях се пробвал на такъв тип натоварвания, но изглежда ми влияят доста добре!
П.С.Може да опитаме вариант с 200 или 400 метра бягане между рундовете : ))))
Vic, намислил съм да си слагам в раницата някоя тежест като правя тия комплекси с собствено тегло :) Ако сложа една 20-ка би трябвало да тежа колкото тебе ;) Но това ще е по-нататък, все още самия аз съм си в тежест.
Мнението беше редактирано от Valleri на 08.05.10 15:24.
казано от valerious на 08.05.10, 15:21:
....
Vic, намислил съм да си слагам в раницата някоя тежест като правя тия комплекси с собствено тегло :) Ако сложа една 20-ка би трябвало да тежа колкото тебе ;) Но това ще е по-нататък, все още самия аз съм си в тежест.
Здрасти, Valerious!
Няма да се получи с раница за Ballistic Cindy, ще ти трябва специална жилетка за тежести. Стандартната Cindy ще е по-възможна за изпълнение с раница.
Мислил съм го този вариант с допълнителните тежести, засега с 5 кг, плътно затегнати с колан към кръста, за да няма подскачане на тежестта и удари.
Да, така ще е далеч по-добре. Но засега ще правя с собствено тегло :) Между другото много яка мускулна треска от Ballistic Cindyto- на сгъвката между предмишницата и бицепса ( на бицепса никога не съм имал мускулна :roll: ) , на гърба леко, и на по-долната част на бедрата :)
Мнението беше редактирано от Vic на 10.05.10 13:48.
казано от valerious на 10.05.10, 13:45:
... Между другото много яка мускулна треска от Ballistic Cindyto- на сгъвката между предмишницата и бицепса ( на бицепса никога не съм имал мускулна :roll: ) , на гърба леко, и на по-долната част на бедрата :)
Мдаа... Казах ти, че натоварването се променя много с балистиката.
Няма нищо : )) Супер е! Особено за гърба и краката, не съм имал мускулна от времето когато прекаля с гребането с дъмбел и мъртва :) Пък и усещам увеличаване на бързината в ръцете и краката.
Петък, 24.09.2010
Ballistic Cindy
Резултат:
05.05.2010 - 17:40 мин
29.09.2010 - 15:49 мин
Един от комплексите, които ми напомнят колко много още работа имам...
По-добре от първия път. Лицевите опори с пляскане размазват безотказно. Клековете със скок бързо натежават. Набиранията с пляскане - без проблем.
19.04.12
17:45
12.04
Неуспешен опит заради клековете с подскок. Просто след третият рунд краката ми отказаха.
Ще се прави пак определено.