05.06.10
22:46
здравейте , ... включвам се с моя проблем ... видях че има подобни теми обаче искам конкретно да попитам за моя проблем и да обясня подробно какво ми е положението
извинявам се че пиша нова тема видях че има други подобни
та така де ... 65 кг съм 178 см ... 21г
та става дума че като си седа вкъщи някога по цел ден (неделя) качвам 2-3 кила после като не ям 2-3 часа и половин - 1 килограм се губи после и другия и пак 65
тези килограми ги влача вече 2-3 години и не съм мръднал изобщо ... ходих преди година и нещо на фитнес няколко месеца ... наложи ми се да спра щото ми доидоха много други задължения на главата и не ми оставаше време за него ...
сега от доста време се опитвам да кача ...
деня ми започва в 6 сутринта и свършва в 11-12 вечерта .... на работа съм от 7 до 7 .... ходя да ритам 2-3 пъти седмично ходя да плувам ... ясно ми е че хабя много енергия ...
моля ви даиде ми някакви съвети или програма по която да се храня и спазвам някаква диета щото чета списания за фитнес ...
с програми от по 10 ядения ... обаче немога да ям толкова често ... до 5-6-7 пъти мога да ги докарам ама за повече нямам време като че ли . вземах по едно време съроватъчен протеин по 50-60 грама на ден просто питам и никои не ми дава наставления как да го пия ... после геинър ... пак греда ,, наскоро взех някакви други добавки на nutrim беше 108 лв ... протеин с креатин с л гиатамин ли ко беше ... таз в магазина ми вика след един месец си с 15 кила нагоре ... да ама не..... смятам да почвам пак фитнес ама мислех като кача някое и друго кило .. че да има какво да оформям . за сега си права това онова вкъщи и по лостовете.. къде бъркам ... в недоспиването ли е .. през деня ям по 5 пъти .. и то не малко .. цепя доста ориз и месо ...
какви добавки да си взема и как да ги приемам
06.06.10
03:47
6 пъти на ден да се храниш е достатъчно и няма нужда от повече. Ходи на фитнес - това ще покаже на тялото ти, че искаш да качваш. Прави по малко повторения и почивай повечко между сериите. И ходи по 2 пъти в седмицата само. Ориз и месо е доста добра комбинация.
Първо пробвай така - добавките после.
Успех!
Като за начало си вземи един,учебник по Български език.Главните букви не са измислени само за разнообразие на малките,а за отделят отделни изречения и мисли.
С този режим няма да качиш кг,спиш малко ходиш на работа 12ч и после футбол или плуване,а фитнеса къде ще вместиш през ноща ли? 5000 ккал ще са ти малко в твоя случай
Спри с футбола или плуването и го отдели за почивка.