10.07.10
09:14
Здравейте и от мен :) . След известно време четене , реших че дойде момента да си създам дневник . На 22 години съм и допреди месец да кажем , си живеех напълно нездравословно и мързеливо ( нито спорт,нито режим - нищо ), което ми се отрази сравнително зле . Но реших да сложа край на глупостите , започнах с упражнения - коремни преси , пилатес и подобни , няколко седмици по-късно , вдъхновена от дамските дневници , започнах и нещо като НВД (нарушавам го от време на време)и малко по-трудни тренировки - ” Insanity” . От 25 дни - вече не пуша :)( което в личен план си е голямо постижение (party) ) и покрай спирането на цигарите вече и кафе не пия (преди пиех поне 2/3 кафета - 6 до 9 лъжици нескафе,което си беше доста) . Целта ми е да оформя тялото си , да се стегна и няма да е лошо да стана към 50 кг (едно време си бях толкова и се чувствах добре),макар че ако разкарам сланината и съм стегната , нямам против и повече да съм.Преди два месеца трябва да съм била към 57 кг.,после след месец ,само с упражнения и без никакъв режим - 56 , а от приблизително 20 дни съм на НВД (макар и не толкова стриктно :P ) + по-интензивните тренировки = 54 кг :) . Но имам още много работа , искам хубава преса , оформени краченца , стегнато дупе и не на последно място - всичката сланина да се разкара вече :D .
Височина - 162 Височина - 162
Тегло - 54(53) Тегло - 54(53)
Мерки - 11.06.2010 Мерки - 23.06.2010
Талия - 68 Талия - 67
Ханш - 97 Ханш - 96
Бедра - 55 Бедра - 54
Корем - 83 Корем - 81
Прасец - 39 Прасец - 39
Ще напиша няколко примерни дни какво съм яла , а от днес ще започна редовно да ги пиша тук . :)
16.06.2010
8:30 - 1филия с катък , 2 маслини , 3 лъжици халва
12:30 - 1 кюфте , 1 домат , 70 гр.млечна салата
14:30 - 50 гр.млечна салата
15:30 - 20/30 гр. слънчоглед
16:30 - 2/3 големи лъжици сус.тахан с мед
20:30 - 2 малки пържоли , 1/2 хляб , 50 гр.млечна салата , 20гр. руска , 100 гр.катък , 1/4 домат и за десерт кисело мляко с плодове
То , този ден не е много примерен , но на фона на предишното ми хранене , направо си е супер. :)
00:00 - тренировка (много късно , но нямаше как по-рано ) Cardio Power and Resistance 40/50 минути.Ще пусна линкове към блог , в който горе долу обясняват какво представляват тренировките , защото аз не знам как точо да ги описвам . http://www.fitbomb.com/2009/11/round-2-day-4-insanity-cardio-power.html
17.06.2010 Нетренировъчен
8:30 - филия с катък ,резен кашкавал ,3 лъжици халва
13:30 - 1 крилце , 1 домат , 3 резенчета кашкавал , 3 маслини , 1 пълнозърнесто хлебче
17:30 - 2 крилца
19:30 - 2 шепи зелени сливи
20:30 - 1/2 наденица , 50 гр. млечна салата , 20 гр. руска
23:30 - лъжица , две сус.тахан с мед
18.06.2010
8:30 - филия с кашкавал , лъжица сус.тахан с мед
13:00 - 500 гр. череши , 1/2 марети с гъби (тъпо решение за обяд,но си забравих яденето вкъщи) , 1 кис.кляко
Следващото ядене ми е чак в 22 : 00 , което не биваше да става , но не намерих време да хапна . В 22 часа - 2 яйца , изпържени с малко масло , 1/4 домат , 1/4 краставица , малко парче пълн.хляб , 3,4 парченца луканков салам , 50 гр. сирене
Тренировка - пак по никое време - 00:30 до 2 без петнадесет - загрявка 10 минути , Pure Cardio - http://www.fitbomb.com/2009/11/round-2-day-7-insanity-pure-cardio.html + Cardio Abs http://www.fitbomb.com/2009/11/round-2-day-14-insanity-pure-cardio.html
23.06.2010 Нетренировъчен
8:30 - 50 гр. халва
9:00 - 1 кис.мляко
12:30 - салата от домати и краставици , 1 чушка пълнена със сирене + 1 айрян
17:00 - 100/120 гр. пил.пържола на скара , 1 кисело мляко
19:00 - 2,3 лъжици халва
21:30 - салата от домати,краставица и зелен лук ,3,4 лъжици извара (500 гр. извара ,разбъркана със сирене , черв.пипер , зелен лук , малко олио , 1/2 кофичка кисело мляко) , 3 парченца наденица , 1/2 кофичка кисело мляко
24.06.2010
8:30 - 2 ф. Вита , едната с извара , другата с халва
12:30 - един картофен крокет , 100 гр. салата(марула,ч.чушка,морков) , 1 пил.пържола на скара , 1 кисело мляко
16:00 - 2 нектарини
20:30 - 1/2 палачинка (пш.трици и яйца) - доста вкусни стават ммм :) , 1/2 домат , чушка със сирене , 1/2 кренвирш (много ги обичам , знам че не са много качествени , но сигурно няма да мога да ги огранича ) , 3 маслини , 70,100 гр. сирене
00:00 - тренировка Pure Cardio http://www.fitbomb.com/2009/11/round-2-day-7-insanity-pure-cardio.html
26.06.2010
8:30 - 2 ф.Вита с кашкавал и салам , 50 гр.халва , 1/2 кис.мляко
11:00 - тарелка диня , 20 гр. слънчоглед
13:00 - 2 пържени яйца с пресен лук (и малко олио), 1 домат , 50 гр. сирене , 1/2 кис.мляко , 2 малки парченца пъпеш
17:30 - чаша прясно мляко с 2,3 лъжички Nesquick и 3 лъжички мед , след която хубава дрямка до 21:30 .
22:00 - тренировка - Cardio Recovery (най-омразното , много ми е трудно - изисква се прекалено много издръжливост )http://www.fitbomb.com/2009/11/round-2-day-6-insanity-cardio-recovery.html
23:30 - 100 гр.извара смесена с кис.мляко , кромид , сирене , черв.пипер и малко олио
30.06.2010
8:00 - чаша мляко с мед и нескуик (и от двете по 3 лъжици) 1ф.Вита с майонеза (уж някакъв домашен вариант,без много боклуци,но колко е вярно ... ) и една с халва
11:30 - една зелена ябълка
12:30 - 2 малки пълнени чушки , 1 кисело мляко
13:00 - диня
16:00 - пак диня ,50-100 гр. слънчоглед
19:00 - тренировка - Plyometric Cardio Circuit - http://www.fitbomb.com/2009/11/round-2-day-2-insanity-plyometric.html
21:20 - 3 яйца (пържени с малко олио) , салата домати , краставици , зел.чушки и мнооого сирене
09.07.2010
8:30 - 2 ф. Вита с масло и саламче(много хубаво ммм )
11:00 - шепа (бая преливаща :D ) сурови ядки микс
13:00 - ориз със зеленчуци и свинско , 1 ф.Вита , 1 кис.мляко и един сладолед ( не се сдържах , много го обичам )
16:00 - сур.ядки микс ( пак голямата шепа )
19:00 - 20:30 - Pure Cardio + Cardio Abs (много ме измори този път , направо капнах ... )
21:00 - 2 и 1/2 яйца , поне 100 гр. сирене , 1 кисело мляко , отгоре залети с 20 гр.масло и черв.пипер (мнооооого вкусно :P ) и един домат
21:30 - ходихме на кино и много ми се допи Кола ... е изпих една :D
За днес яденето ще го напиша или по-късно , или утре . Знам , че засега яденето не ми е най-правилното , позволявам си разни глезотии :D , но в личен план си е значителен напредък . Като си спомня само как безразборно се тъпчех преди и лошо ми става ... :D Това е засега от мен ,ще се радвам на всякакви критики и коментари ,доскоро :) !
Темата беше редактирана от Маргарет на 08.01.17 16:19.
Честит дневник :) Вярно, че от храненето има какво да се желае още, но щом си започнала, значи постепенно тук с наша помощ ще го изчистиш съвсем.
Какво имам предвид: вместо филия с халва: овесени ядки. Вместо руска салата: печено картофче. Вместо млечна салата: кис. мляко или домашно приготвен таратор със зехтин и орехчета. Вместо наденица: месо.
Но иначе си усетила правилния път и за този период вече имаш напредък.
Успех :)
Честит дневник :) Вярно, че от храненето има какво да се желае още, но щом си започнала, значи постепенно тук с наша помощ ще го изчистиш съвсем.
Какво имам предвид: вместо филия с халва: овесени ядки. Вместо руска салата: печено картофче. Вместо млечна салата: кис. мляко или домашно приготвен таратор със зехтин и орехчета. Вместо наденица: месо.
Но иначе си усетила правилния път и за този период вече имаш напредък.
Успех :)
Благодаря за подробният отговор :) . Ехх , филията с халва няма ли начин да остане :D , толкова ми е любима сутрин . Пък овесените ядки , нещо не ми се нравят , нито са ми вкусни , нито ме засищат достатъчно ... друго си е филия :D . А и нали сутрин е най-свободното хранене , някак ми е останало , че сутрин може почти всичко да ядеш ... :P или това е , защото на мен ми се иска така да е ... :D А отностно надениците , не че искам точно това да ям , но редовно родителите на моят приятел ни зареждат с нея и със разни салами и трябва да се изяждат . А и доста често вечеряме при тях и се яде каквото е сложено :) (бабата е царица на мазните манджи , така ме беше угоила , че спокойно минавах за коледно прасе :D ) .
Мерси за съветите още един път , поздрави ! :)
Здрасти и честит дневник. Надявам се да бъдеш сериозна и постоянна,а не като повечето пишат една седмица и след това изчезват.
Пробвай филия с фъстъчено масло за закуска,по-добре е от халва може и да ти хареса:) Добави повече месо и плодовете гледай да са в първата половина на деня. Успех
Здрасти и честит дневник. Надявам се да бъдеш сериозна и постоянна,а не като повечето пишат една седмица и след това изчезват.
Пробвай филия с фъстъчено масло за закуска,по-добре е от халва може и да ти хареса:) Добави повече месо и плодовете гледай да са в първата половина на деня. Успех
Здрасти :) ! Ами може и да пробвам с фъстъченото масло , но ако не ми допадне може ли пак халва (wasntme) . Аз плодовете ги ям и по-късно , защото много ми се прияжда нещо сладко , а като съм на работа нямам голям избор и затова гледам някой плод да си взема ( преди вместо плод наи-спокойно си нагъвах вафли :D , така че пак е стъпка напред ). Много голям проблем ми е сладкото , не мога без него и затова така съм се запънала за едната филия с халва :D , даже май халвата я обичам повече от шоколада ... мммм :)
Иначе съм си сериозна , решила съм и аз да заживея като бял човек и да не се срамувам от това как изглеждам :) . Мерси за отговора ! (sun)
Здравей! :)
Голяма крачка напред правиш, като си решила да се храниш здравословно и да спортуваш. Моят съвет е: Чети! Така, с времето, сама ще разбереш много неща. Но като цяло трябва да се научиш и да правиш компромиси, зарежи я тази халва, пробвай нови неща (овесени ядки с мед и канела са къде къде по-пълноценни и по-вкусни).
Успех с начинанието! ;)
По този повод да пиша и аз за овеса...моят е сладък, овес + извара / сирене с прясно мляко в микровълновата и добавям лъжица мед после. Предварително го накисвам овеса в млякото, за да поеме - обикновено от вечерта. Ужасно вкусно ми е, и аз, дето иначе все гледам да разнообразявам, само това закусвам и грам не ми омръзва.
Иначе, ако толкова си обичаш халвата, хапвай си на закуска. Ако всичко останало е наред, няма да ти пречи.
П.П. И си вземи зехтин, а като пържиш нещо - с масло.
Мнението беше редактирано от Инис на 10.07.10 14:43.
Благодарско за съветите ! :) Ще се постарая да опитам да вкарам някак овесените ядки в менюто си и да пооправя каквото мога .За днес храната може и да не е най-добрата , но има и тгакива дни :P :
8:30 - две ф. Вита с масло и саламче
11:30 - шепа ядки микс
13:00 - 2 домата , 50-80 гр. сирене , 2 парчета салам Камчия , ф.Вита , 1 кисело мляко
17:00 - ядки микс (малко по-малко от шепа )
19:00 - 1/3 гръцки дюнер - с много малко картофки , много св.месо и зеленчуци и малко от някакъв сос , които изобщо не ми се стори тежък или мазен , като на другите дюнери . Добре хапнах :P
21:00 - 1/2 кисело мляко и малко орехи
Днес ще мина без тренировка , че кръста нещо много ме свива , не знам дали е от умора или от факта , че скоро ще ми идва ... А китките ми направо ме убиват ... от две , три години насам ( че и от повече ) без причина започнаха болки там , нито съм ги натоварвала , нито контузила ... През повечето време ме боли само дясната , имам чувствтото че като се развали времето или и аз не знам от какво , започва и лявата и направо не се търпи ... Сега например лявата ми е почти неизползваема , почти нищо не мога да направя с нея :S ... Не съм била на лекар все още , по едно време ходих при личната за направление , тя каза , че нямало проблем и че ще минело , била съм я натоварила ... Ходи обяснявай , че не си. Както и да е , отпеснах се , лека вечер от мен ! :)
Добър вечер ! :) Малко е късно , ама няма нищо ... Днес не е ден , с който бих се гордяла , но има и такива дни :P .
Ставане в 12:30 и веднага се наложи да излезем , т.е нито закуска , нито обяд .
15:30 - 3 яйца , 1 кисело мляко , 100-150 гр. сирене , 20 гр. масло ( яйца по панагюрски ) и 1 домат
от 16 до 19:30 - следобедка дрямка (много ми се спеше днеска , какво беше това чудо)
19:30 - 1/2 кисело мялко и малко орехи
21:30 - парче домашна пица (нямаше как - бяхме на гости и нямах голям избор )
И днес нямаше тренировка , кръста продължи да ме боли , макар и по-малко. Дано утре вече да е добре.
Хайде лека нощ и успешна седмица ! :)
Здравейте ! :) Днес не съм на работа и се чувствам толкооова добре :P , друго си е да си починеш малко ... Та храната за днес ( вечерята не съм я измислила ,после ще я дописвам )
9:00 - овесени ядки с прясно мляко и 1/2 чаша зелен чай - Сложих около 12 супени лъжици овес. ядки и пр.мляко , колкото да ги покрие , все ми се струваше , че е малко хаха ... Обаче изядох по-малко от половината , едно че бързах много , второ - много бавно ми се стори цялото ядене - то не е дъвкане , не е чудо ... :D Не беше чак толкова зле ;) , по-често ще закусвам така .
13:00 - половин от вчерашна порция яйца по панагюрски , 1 домат , 10 маслини , 1 ф.Вита , чаша зелен чай
15:30 - 1 царевица ( сама си я варих и постоянно бях надвесена над тенджерата да видя кога ще стане , досега не бях варила и все си мислех , че ще я изпусна ... :D )
17:00 - малко орехи , 1/2 кисело мляко и може би 1 с.л сус.тахан с мед
18:00 - тренировка - Plyometric Cardio Circuit - http://www.fitbomb.com/2009/11/round-2-day-2-insanity-plyometric.html
21:00 - 1 малка и 1 средна пържоли , 100-на гр. сирене , много малко от сос - майонеза и много лимон и стабилно количество салата от домашни домати и краставици . (sun)
Мнението беше редактирано от Маргарет на 13.07.10 06:33.
Здрасти :)
Само да ти кажа за овесените ядки (макар че сигурно си попадала на подобни идеи, но все пак...) - пробвай да им сложиш стафиди, канела, начупени орехчета, мед. Става чудно :)
Добро утрооо (yawn) ... Хех , Atom , точно тази сутрин реших , че сигурно има и по-вкусен начин за приготвянето им и сложих малко какао , мед и канела и наистина стана многооо вкусно , чак се учудих ... :D Сега нямам орехи , иначе и от тях бих сложила . Мерси за предложението :) .
9:00 -на гладно една чаша зелен чай и после останалите овесени ядки от вчера ( те пък като са се накиснали един ден в млякото , взели че станали много готини :P ) , към 100 мл. мляко , 3 с.л. мед , 1 с.л. какао (нескуик) и малко канела ... ммм ( хах нямам търпение да дойде утре сутрин , за да закусвам пак така :D )
11:00 - 1/4 диня :)
13:30 - 140 гр.риба тон в собствен сос , 100 гр. сирене , 1 домат , 10 маслини , 2 препечени филийки Вита намазани с масло , половин лимон . Чаша зелен чай , уж за десерт :D ( друго си e халвица ... )
17:30 - 1/2 кис. мляко + 1 с.л. ленено семе , 1 чаша зелен чай
21:00 - миш-маш - стабилна порция :d , 1 домат , 2 чаши айрян и ф.Вита
Нетренировъчен ден , дойде ми на предният и днес много ме боли . Утре , като ми мине малко , ще му ударя една тренировка . :)
Мнението беше редактирано от Маргарет на 14.07.10 13:14.
Добро утрооо (yawn) ... Хех , Atom , точно тази сутрин реших , че сигурно има и по-вкусен начин за приготвянето им и сложих малко какао , мед и канела и наистина стана многооо вкусно , чак се учудих ... :D Сега нямам орехи , иначе и от тях бих сложила . Мерси за предложението :) .
9:00 -на гладно една чаша зелен чай и после останалите овесени ядки от вчера ( те пък като са се накиснали един ден в млякото , взели че станали много готини :P ) , към 100 мл. мляко , 3 с.л. мед , 1 с.л. какао (нескуик) и малко канела ... ммм
11:00 - 1/4 диня :)
13:30 - 140 гр.риба тон в собствен сос , 100 гр. сирене , 1 домат , 10 маслини , 2 препечени филийки Вита намазани с масло , половин лимон . Чаша зелен чай , уж за десерт :D ( друго си e халвица ... )Засега е това , после ще дописвам . Усмихнат ден ! :)
Привет на усмихнатата фенка на халвата :-) Аз само ще си позволя да те посъветвам да не пиеш чая на гладно - доста дразни стомашната лигавица. Става дума за зелен, черен, бял и т.н. разновидности на традиционния чай де, всякакви билкови чайчета би трябвало да са ОК :-)
Мерси за съвета :) . Аз я изпих на гладно днес , вместо чашата със студена вода ( прочетох във форума , че чаша студена вода на гладно , помага много против лениви черва , като моите :D ) . Нали и зеленият чай помагал също , та си помислих че ще е двоен удар :D ... Поздрави ! :)
Топла, не студена вода. :)
Хмм , почти съм убедена , че беше студена вода ... Интересното е , че при мен си действа безотказно ... :D
13.07.10
17:36
Всъщност и двата метода с водата са разпространени , само където топлата вода ( дори гореща , с лимон и/или джинджифил ) има по-добър резултат . Ако си редовна има много силно пречистващо и отслабващо действие :)
Здравейте на всички :) . Днес така ми се развали хран.режим , бях на изпит до обяд ( кандидат-студентски , дано успея вече :) ) и чак към 15:30 успях да хапна нещо друго , освен закуската ...
7:15 - 5-6 с.л. овесени ядки , нескуик , канела , 2с.л мед
15:30 - миш-маш , 1 домат , 1 ф.Вита , чаша зелен чай
17:30 - мисля една царевица да изям , дали е удачна ? - така и не я изядох :)
19:00 - тренировка - Core Cardio and Balance - http://www.fitbomb.com/2010/01/round-2-day-43-insanity-core-cardio.html
21:00 - 300-350 гр. хек на скара с някакво сосче
Мнението беше редактирано от Маргарет на 15.07.10 06:36.
Всъщност и двата метода с водата са разпространени , само където топлата вода ( дори гореща , с лимон и/или джинджифил ) има по-добър резултат . Ако си редовна има много силно пречистващо и отслабващо действие :)
Ще трябва да я пробвам и горещата вода , thanks . :)
Ще трябва да я пробвам и горещата вода , thanks . :)
Аз - на манджата и водата мерудия, веднага да кажа :-) Аз лично практикувам отдавна с гореща вода, че и лимон от скоро. Не се оплаквам да ви кажа. Никак :-)
Според мен царевицата не е за следобедна консумация. Освен това хапни повече (също и някакви белтъчини за вечеря), днес на фотосинтеза ли ще я караш?
Успех на изпитите!
Според мен царевицата не е за следобедна консумация. Освен това хапни повече (също и някакви белтъчини за вечеря), днес на фотосинтеза ли ще я караш?
Успех на изпитите!
Хапнах си аз , не е като да съм останала гладна :D .
Храна 15.07.2010
8:30 - 4 с.л. овесени ядки , 1с.л. ленено семе , 2с.л.мед , пр.мляко и канела .
10:30 - праскова и ... май няма какво друго
13:00 - 1 домат , 1 царевица , 1 кисело мляко , 1 кремвирш (колкото и да не са полезни,аз ги обожавам)
15:30 - щях да хапна нещо , но не успях ...
18:30 - тренировка - Core Cardio and Balance - http://www.fitbomb.com/2010/01/round-2-day-43-insanity-core-cardio.html
21:00 - пилешка пържола на скара , салата домати и краставици , към 150 гр сирене (може и малко повече да е) , по-малко от половин филийка хляб и за десерт съвсем малко халва (wasntme) .
Вода - не по-малко от 2л. + 500 мл.зелен чай ( днес малко го пропуснах на закуска и забравих да си го взема на работа , много се дразня , като стане така ... )
Тъпото е , че на работа нямаме хладилник и почти нищо не мога да си взема , понеже до обяд се стопля , а млечните се вкисват ... Потърсих си хладилна чантичка , но намерих само някакви огромни , с които не мога да се понеса по улиците :D .И по този начин , много се ограничават нещата , които мога да си взема ... голям проблем . Качвам и една снимка с съвсем скромните ми резултати за един месец , като можеше и повече да постигна , но на моменти или нарушавах режима на хранене или пропусках някоя тренировка . Следващият месец повече :P .
P.S И да не се смеете , какъв съм шопар , това ще се промени :D .
Мнението беше редактирано от Маргарет на 16.07.10 06:39.
Здравейтеее ! :) Днес е петък , сигурно хората , които почиват в събота и неделя са много доволни ... пък аз и утре на работа ;( ...
За днес храната е това :
8:30 - 4 с.л овесени ядки , 200 гр. кис.мляко , 1 яйце
10:30 - 1 кис.мляко
13:00 - 2 яйца (сварени) , 1 краставица , 1/2 кремвирш , 100 гр. сирене , 10 маслини , 1 ф.Вита , 200 мл. зелен чай
21:00 - 2 кюфтета ( домашни ) , салата от даомати и краставици , 150 гр. сирене ииии прегрешенията - 6,7 пържени картофчета и сладолед :P .
Хубав ден на всички !!! :) :) :)
Мнението беше редактирано от Маргарет на 16.07.10 19:44.
Ако махнеш любимия кремвирш и прегрешенията, храната ти е супер! ;)
Хаха , добре , за кремвирша ще го огранича почти до максимум ( все пак любимият ми обяд през лятото е кремвирш на микровълнова , домати , краставици , сирене и айрянче (h) ) ,да кажем един , най-много два пъти в месеца , а за сладоледа мисля , че не можем да се разберем :D ... Опасявам се , че не мога без Него , всичко друго , почти нямам грижи да го органича - вафли , шоколади и всякакви сладки джънкчета ( милите ми те :D ) , но Него не мога да го отпиша . Имаме стабилна връзка , градена с години и не мога току-така да го предам , разбирате ме ... :D Иначе , аз сравнително рядко посягам към Него , защото като алкохолиците , без едно мога , с едно не мога ... демек не хапвам само 2,3 лъжици :D .
Храната за днес ( до момента ) :
8:30 - 4 с.л овесени ядки с пр.мляко ( колко да е , около 200 мл. сигурно ) , обаче не ги бях накиснала от предният ден , нямаше мед , нямаше какао и канела, и беше гадно ... :D
10:45 - шепа орехи ( купих си ги от една баба , много преснички и много вкусни , както и много на сметка (h) )
13:00 - 1 и половина кюфтенца , 1 домат , 1 парче сирене, 5-6 картофчета , 1 ф.Вита ( мислех и едно кис.мляко да прибавя , но май ще отпадне )
16:00 - шепа орехи (h)
За после планирам към 17:00 може би да е тренировката , след това баня , чаша пр.мляко с нескуик и 2 с.л мед и да се отнеса към Страната на Сънищата , за час , два ... ммм
Не успях да дремна , но за сметка на това готвих :P . Нямаше тренировка , не остана време за съжаление ...
20:30 - 100 гр. джинджифилово пиле с малко орехи , 100 гр (май доста по-малко беше , ама не съм сигурна) грах с тиквички , 1 домат , 1 малко парче сирене .
23:00 - 3 мънички менти и към 500 мл. спрайт :P
Мнението беше редактирано от Маргарет на 20.07.10 07:56.
Неделя ; 18.07.2010
Ставане пак по никое време - 11:30 и веднага се наложи да излезем .
14:30 - 4 с.л овесени ядки , пр.мляко , около 200- 300 мл. , 2 с.л. мед , 1с.л нескуик , малко канела и шепа натрошени орехи (мммм много вкусно )
17:00 - 3 парчета диня
18:30 - един сладолед (h)
20:00 - тренировка - Core Cardio and Balance (40 мин.+ 10 мин. загравяне) - http://www.fitbomb.com/2010/01/round-2-day-43-insanity-core-cardio.html
21:00 - 1 пържола (средна) , 1 кюфте (домашно) , най-малко 100гр.сирене, доста от салата домати и краставици иии за десерт малко сладолед ( малко , малко , колко да е малко - поне 150 мл. си беше :P )
Понеделник ; 19.07.2010
Здравейтеее ! Хайде нова седмица , нов късмет ! :)
Храната за днес :
8:30 - 4 с.л. овесени ядки с 200 гр. кис.мляко , един зелен чай
10:30 - шепа орехи
13:00 - към 100 гр. от джинджифиловото пиле , грах с тиквички ( 50-70 гр.) , парче сирене , 1 ф.Вита , 3-4 парчета диня
16:30 - шепа орехи
18:30 - тренировката се отложи :(
21:00 - 150 гр. извара , 200 гр. кис.мляко , 50 гр. сирене , салата от домати и краставици
След вечеря , така се подух , направо имах чувството , че ще се пръсна ... А бях хапнала сравнително малко , как е възможно такова издуване ?
Мнението беше редактирано от Маргарет на 20.07.10 07:55.
Здравейте ! :) Днес ми е някво много странно , едно утрепано такова ... Чувствам се като парцал , уж спах достатъчно , а имам чувството , че не съм мигнала ... (yawn)
Храната за днес (20.07.2010):
8:20 - чаша топла вода
8:35 - 4 с.л овесени ядки , пр.мляко , около 200- 300 мл. , 1 с.л. мед (доста големичка де ) , 1с.л нескуик , малко канела и шепа натрошени орехи
10:40 - шепа орехи
13:00 - гювече с картофи , домати и салам (уж горе-долу качествен) , 1 ф.Вита , 1 кебапче (дом.)
16:30 - шепа орехи
20:00 ( 21:00) - св.пържола на скара , 1 кюфтенце (домашно) , 100 гр.сирене , салата от домати и краставици
Вода - 2,5 литра и 300 мл.зелен чай
22:00 - бира и половина , шепа фъстъци
Само тренировката не знам къде да я сложа , дано не се наложи пак по нощите да се прави ...
Това е от мен засега , усмихнат ден на всички ! :)
Мнението беше редактирано от Маргарет на 21.07.10 07:44.
http://vbox7.com/play:b42a42d3
заповядай
Това си беше доста грубо ... В смисъл , чувала съм подобни истории , ама де да знам , чак пък да е точно така ?
ами то ако беше това щеше да е хубаво!какво са кости и козина в кренвирша.Въпроса е,че това което го видя го разреждат със сумати боклуци за да има повече кренвирши.Любимото нещо им е генномодифицирана соя и хранителни добавки които да придадът по добър вид и да увеличът количеството на производство.Например на 1 тон такава сган слагат добавка и става тон и 100 кила.
В крайна сметка ти плащаш за кренвирш който съдържа козина,зъби,кости,направо смлян с лайната и куп добавки
ами то ако беше това щеше да е хубаво!какво са кости и козина в кренвирша.Въпроса е,че това което го видя го разреждат със сумати боклуци за да има повече кренвирши.Любимото нещо им е генномодифицирана соя и хранителни добавки които да придадът по добър вид и да увеличът количеството на производство.Например на 1 тон такава сган слагат добавка и става тон и 100 кила.
В крайна сметка ти плащаш за кренвирш който съдържа козина,зъби,кости,направо смлян с лайната и куп добавки
Доста неприятно ! :D Жалко ... а добре де , няма ли някъде истински кремвирши , такива които не са такъв shit ?
В крайна сметка ти плащаш за кренвирш който съдържа козина,зъби,кости,направо смлян с лайната и куп добавкиДоста неприятно ! :D Жалко ... а добре де , няма ли някъде истински кремвирши , такива които не са такъв shit ?
Може и да е имало, някога :D
В крайна сметка ти плащаш за кренвирш който съдържа козина,зъби,кости,направо смлян с лайната и куп добавкиДоста неприятно ! :D Жалко ... а добре де , няма ли някъде истински кремвирши , такива които не са такъв shit ?
Може и да е имало, някога :D
Днес е един доста тъжен ден , най-вероятно няма да опитам отново любимите си кремвирши ... В момента ми се повдига от тях ... Доживях ! :D
Аз общо взето имам следното правило за месата/продуктите от месо- ако не му виждам мускулните влакна и фибри значи не е месо... Каймата я мелят пред мен примерно и у дома си правя кюфтаците : )
ПП Кренвирши не ям от 4 години и не само заради подобни клипове- всичко следва от едно събиране, когато си бяхме купили към 2 кг и ги пекохме. е след 20 минути на скара не си бяха променили и цвета, а при опита да ги обърна с вилицата евентуално да се изпекат равномерно просто се получи една пихтиеста маса върху скарата... не че някой ме беше питал, но реших да споделя. : )
Аз общо взето имам следното правило за месата/продуктите от месо- ако не му виждам мускулните влакна и фибри значи не е месо... Каймата я мелят пред мен примерно и у дома си правя кюфтаците : )
ПП Кренвирши не ям от 4 години и не само заради подобни клипове- всичко следва от едно събиране, когато си бяхме купили към 2 кг и ги пекохме. е след 20 минути на скара не си бяха променили и цвета, а при опита да ги обърна с вилицата евентуално да се изпекат равномерно просто се получи една пихтиеста маса върху скарата... не че някой ме беше питал, но реших да споделя. : )
Уау , наистина звучи гадно ... :D
Спестих наистина гадната част- щото 5 човека изядохме всичко... ениуей успех с дневника : )
Спестих наистина гадната част- щото 5 човека изядохме всичко... ениуей успех с дневника : )
Мерси ! :) Хаха , имаше една мисъл ” Гладът е най-добрата подправка ! ” :D и вие така ... :D
Храната за днес ( 21.07.2010 - Сряда )
8:20 - чаша топла вода
8:35 - 4 с.л овесени ядки , 1с.л. мед , 1 с.л ленено семе , нескуик , канела и прясно мляко около 200 мл.
10:40 - шепа орехи
13:00 - яйца по панагюрски - 3 яйца , 100 гр. сирене , 15-20 гр.масло , 1 кисело мляко , черв.пипер и 1 ф.Вита
16:30 - шепа суров белен слънчоглед
18:30 - тренировка - Core Cardio and Balance - няма тренировка ...
21:30 - пилешки дробчета по селски ( малко , около 100-150 гр. ) , доста домати и парче сирене
Вода - 2-2.5 л. + 300 мл. зелен чай
Мнението беше редактирано от Маргарет на 22.07.10 07:14.
Здравейте ! :) Храната за днес (22.07.2010) :
8:15 - чаша топла вода
8:30 - 4с.л овесени ядки , 2 с.л. мед , 1 с.л нескуик , 1 с.л ленено семе , малко канела и 100-200 мл. прясно мляко
10:30 - шепа суров , белен слънчоглед
13:00 - пил.дробчета по селски ( на фурна ) , 1 ф. Вита и една Кола Zero ( тя пък не е чак толкова гадна на вкус , дори бих казала , че е доста приемлива . Друг е въпроса дали е удачна за режима , вие ще кажете ... :) :)
16:30 - шепа суров , белен слънчоглед
18:15 - чаша зелен чай
18:30 - надявам се днес да имам време за тренировката - Core Cardio and Balance
22:00 - салата от червени , мариновани чушки , зелен лук , 150 гр. ( може и малко повече ) сирене и малко от яйцата на тефлон ( нещо не ми се ядяха )
Вода 2,5 л. + 300 мл. зелен чай
Искам да попитам нещичко ... Имам си аз доволно сланина около глезена и прасеца и ми се иска да ги стопя по някакъв начин . Уж съм чела много по въпроса и извода беше , че помага само липосукция :( ... Аз наистина не си ги харесвам в този им вид и най-вероятно , ако наистина няма друг начин , бих си направила , макар и да изглежда доста плашещо ... Но все си мисля , че със някакъв вид спорт или с нещо по-естествено , би трябвало да има начин . Нали има разни клинове , с които като тичаш или извършваш някаква физ.дейност , помагали да се стопят мазнините . И за тях съм чувала най-различни противоречиви мнения и не съм ги пробвала . Бях чела в един форум ( не го знам колко е бил сериозен , може и пълна глупост да е , това което ще напиша :D ) , че футболистите имали много хубави глезени и прасци , защото по време на тренировки и игра , носели много дебели гети , които помагали да се стопяват мазнотиите :D . Не знам , чела съм уж доста неща и не знам какво точно да направя ... Ще се радвам на всякакви мнения по въпроса :) .
Усмихнат ден от мен ! :)
Мнението беше редактирано от Маргарет на 23.07.10 08:59.
22.07.10
12:50
Вълшебни гети няма :D . С редуциране на подкожните мазнини става - демек тренировки и хранене ...