16.07.10
07:51
Squat Clean / Pullups “Chest-to-Bar”
Every minute and on the minute for 8 mins (всяка минута и в рамките на минутата, в продължение на 8 мин)
* 3 reps Squat Clean @ 3/4 BW (3 повт обръщане с клек с тегло на щангата 3/4 от личното тегло)
* 6 reps Pullup “Chest-to-Bar” (6 набирания с докосване на гърдите до лоста)
Резултатът се записва X/Y, където Х е броят на рундовете в които е спазено изискването да са направени всяка минута и в рамките на минутата, а Y e общия брой на завършени рундове за тези 8 мин. По този начин най-добрият резултат ще е 8/8, а за човек, който е направил общо 6 рунда, 4 от които според правилата, ще е 4/6
Четвъртък, 05.08.2010
Веднага след този комплекс...
Резултат:
05.08.2010 - 8/8
Впечатления:
Доста интересно натоварване. Интервална тренировка с експлозивни движения (Chest-to-bar набиранията причислявам към експлозивните). Първата минута ми се видя лесна, но след третата нещата загрубяха и секундите почивка вече не ми се струваха достатъчни. Тук се иска сериозна концентрация. Много добър комплекс.
Мнението беше редактирано от Vic на 05.08.10 12:55.
06.08.10
04:22
казано от Vic на 16.07.10, 07:51:
Every minute and on the minute for 8 mins (всяка минута и в рамките на минутата, в продължение на 8 мин)
* 3 reps Squat Clean @ 3/4 BW (3 повт обръщане с клек с тегло на щангата 3/4 от личното тегло)
* 6 reps Pullup “Chest-to-Bar” (6 набирания с докосване на гърдите до лоста)Резултатът се записва X/Y, където Х е броят на рундовете в които е спазено изискването да са направени всяка минута и в рамките на минутата, а Y e общия брой на завършени рундове за тези 8 мин. По този начин най-добрият резултат ще е 8/8, а за човек, който е направил общо 6 рунда, 4 от които според правилата, ще е 4/6
VIC моля те прати линка откадето ги черпиш тия комплекси на английски да ги разгледам че много се зарибих
казано от Miro Gi4ev на 06.08.10, 04:22:
VIC моля те прати линка откадето ги черпиш тия комплекси на английски да ги разгледам че много се зарибих
Хм... Нямам един единствен източник на информация. Основно от crossfit.com, но има доста други сайтове на различни кросфит клубове, гледам някои неща в youtube.com, понякога сам компилирам...
Специално този комплекс е от един кросфит треньор, с когото се бяхме засекли в youtube и си писахме..
07.08.10
10:12
казано от Vic на 06.08.10, 06:18:
казано от Miro Gi4ev на 06.08.10, 04:22:
Хм... Нямам един единствен източник на информация. Основно от crossfit.com, но има доста други сайтове на различни кросфит клубове, гледам някои неща в youtube.com, понякога сам компилирам...
Специално този комплекс е от един кросфит треньор, с когото се бяхме засекли в youtube и си писахме..
Аха ясно. Много се надъхах след летуването на морето и заслужена почивка от тренировки( и прекарана тежка инфекция)
опитах тоя Cindy и съм много доволен за 16 рунда в рамките на 20 мин ми се запали белия дроб, мисля че определено ме спецелихте в crossfit клуба.
П.С. мисля че е добре като за първи път и имайки предвид че не бях в кондиция а и изпълнявам с перфектна културистична техника всичко.
казано от Miro Gi4ev на 07.08.10, 10:12:
... и изпълнявам с перфектна културистична техника всичко.
това без клипче не го вярваме :)
08.08.10
08:09
казано от jalokin на 07.08.10, 13:01:
казано от Miro Gi4ev на 07.08.10, 10:12:
... и изпълнявам с перфектна културистична техника всичко.
това без клипче не го вярваме :)
ххаххахаха
аз се срамувам от резултата ти не вярваш, като пооздравея дано намеря с какво да се снимам но с по-добър резултат. Обещавам
П.С. просто нямам друга техника, а аз с години съм се опитвал да я изчистя и не мога сега изведнъж хоп набирания с махове, дето ги правят по кросфит клипчетата(дори мисля да продължавам да ги правя чисто работите от комплексите)
Мнението беше редактирано от Miro Gi4ev на 08.08.10 08:19.