Продавам халки

Темата е заключена.

05.08.10
06:27

Продавам халки.

Цена 60 лв - не подлежи на коментар.

Могат да се видят в София, за другите градове с еконт за ваша сметка. Тази събота ще ходя до Стара Загора, така че еднократно може да се видят и там.

Най- тривиалната им употреба:
С тяхна помощ може да се превърне всяко по- здраво дърво в място за набиране и всеки лост в място за кофички. Удобни са за разнасяне.

За закрепване аз използвам колани за товар 7см широки с тресчотка- струват 15 лв комплекта и се намират и в бензиностанциите.
Но може да се използва и въжете и др.

Не са фабрични, а са правени от мен. Размерите са, като на стандартните- 18см на вътрешния отвор и 28мм на самата дървена част.
В разрез не са окръжност, а са правоъгълник със заоблени крайща, както е показано на схемата.

За връзка с мен или тук във форума или на gymhalki(кльомба)gmail.com .

08.09.10
12:07

Припомням за съществуването на моята обява.

И подканям хората, които си купиха да напишат мнението си за халките в темата.
Аз чак последния се сетих да го питам къде е видял обявата и той каза, че от data.bg.
Ако и другите са я видяли там, то оставам учуден, че нито един човек от специализирания форум не е проявил интерес.

Следващата седмица ще ходя до Търговище, ако някои иска да ги види там или по пътя София- Търговище.

08.09.10
12:58

Сигурно защото цената не подлежи на коментар :)
Аз по принцип си търся халки, но 60 лв. според мен  са много.
Предпочитам д а си направя от ПВЦ тръби.

AZ

08.09.10
13:06

Давам 25-30 лв.Ако си поръчам да ми направят-пак ще ми излезнат толкова,а няма и да плащам доставка :)Както и да е-не искам да ти спамя темата,но наистина цената е прекалена.15-20лв печалба е добре,но ти искаш да изкараш 40 лв от едни халки.

08.09.10
13:22

казано от az100yan на 08.09.10, 13:06:

Давам 25-30 лв.Ако си поръчам да ми направят-пак ще ми излезнат толкова,а няма и да плащам доставка :)Както и да е-не искам да ти спамя темата,но наистина цената е прекалена.15-20лв печалба е добре,но ти искаш да изкараш 40 лв от едни халки.

Успех ти пожелавам.
Поръчай си на тази цена.

Готов съм ако ми изпратиш 1 чифт, да ги сравня с моите и да напиша разликите, които ще видя.В този случай и аз ще ти изпратя 1 чифт, за да направиш сравнение и ти.
Ако твоите са по-добри, то ще ги препоръчам.

То и колите са тон и половина желязо,а пък от мерцедес им слагат 1 емблема и 100 000 лв?!? :)

И за да отговоря конкретно на твоята оферта- Съгласен съм за 30лв да ти дам едната халка от чифта.

Лек ден.

08.09.10
13:31

казано от Гинекомастия-БГ на 08.09.10, 12:58:

Сигурно защото цената не подлежи на коментар :)
Аз по принцип си търся халки, но 60 лв. според мен  са много.
Предпочитам д а си направя от ПВЦ тръби.

Относно тези от ПВЦ тръби- материалите и труда(не го забравяй), ще ти излезнат не по- малко от 20лв и резултата няма да е сравним.

Ако все пак решиш, че за теб е по-изгодно да си направиш, то те съветвам да използваш метода с alpex( тръба с алуминиева вложка) с прекарано въже през нея. Резултата е по-добър и не се налага да печеш във фурна.

13.09.10
08:25

значи не са кръгли...така ли..дееба или аз нещо не загрявам...

17.09.10
14:05

казано от slavko на 13.09.10, 08:25:

значи не са кръгли...така ли..дееба или аз нещо не загрявам...

Slavko, както се разбрахме по телефона, днес се видях с момчето(Николай, ако съм запомнил правилно) и той ще ти ги предаде.
Понеже нямаше възможността да ги видиш лично, ако до 1-2 седмици решиш, че не те удовлетворяват, то ми ги връщаш и аз ти връщам парите.
Бих се радвал да напишеш мнението си тук, след като ги пробваш.

az100yan все още не се е свързал с мен, за да правим размяна и оценяване на халки.

15.06.11
12:08

Подновявам обявата.

Няколко човека се интересуваха след като миналите ми свършиха, а някой от най-добрите кросфитъри в България се вредиха и си ги ползват.

Новите халки се различават малко- лакирани са с лак на водна основа и са матови. Така на допир са по- конфортни.

Новата цена е 50лв. Отново е без коментар. Или поне аз не я коментирам.
За хора извън София- транспорта е за тяхна сметка- еконт или български пощи- наложен платеж.

Материал трудно се намира и затова има следи от чепове по халките. Които проявява интерес да изпрати емейла си и аз ще върна до 1 ден снимки на чифта, който ще вземете.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1